Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 cem yılmazdan bir enstante daha: (cogunuz biliodur ama giende yazıym dedim) İŞTE CEM YILMAZ'DAN İSTİKBAL MARŞI: Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak. O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak. Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım. Mali Krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar, Benim cağız, ceğiz diyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar. Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın İşe aldıracakların, olsun hep sana ! yakın Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın. Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, tanı Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı Satılmadik o kaldı, durma satıver vatanı. Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda Onbin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda. Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediginiz herzelere başka ne demeli? Oyuverin altını, iyice sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli.... O zaman durur belki gözümden akan yaşım O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım O zaman boşa gitmez yıllar süren uğraşım HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM... Dalgalanın sizde dolar gibi şimdi ey suçlular Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular Ebediyen, öyle yo! k hesapsız bir iktidar Hakkıdır Garip yasamış vatandaşın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir İstikbal..... ps: bunu paticige gore uyarlamayı dusunuorum 3-4 gune hazirolur .... begenirsiniz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 komik mi? ben begenmedim,pek de hosuma gitmedi. neyse [Bu mesaj dory tarafından 24 Mayıs 2005 19:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 http://www.tr3d.com/forum.php?f=7&oku=321 Bu sitede bi arkadaş baya bi çıkış yapmıştı bu yazdıklarına karşılık..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben gülmedim.. Tebessümde etmedim... Hatta tamamını okumadım.. Hoş gelmedi , rahatsız etti.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 başta bende begenmemiş hatta bunu buldugum yerde milliyetçi bi tavırla eleştirmek istemiştim bu dogru... ancak okuyunca aslında kızılacak bir şeyi yok dalga geçtigi bir şedye yok.. ama bize hatalarimiizi daha dpgrusu türküyenini hatalarını ve bu konudaki tespitlerini aktarıyor ve bunu yarı-komik bir yolla yapıor bu sebeple pek eleştirelecek bi şey bulamadım.. ama ginede düşüncenize saygım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 maksat geyikse? valla paticik açıldığı ilk günden başladık "forward"çılığa. etrafta gördüğümüz bu tarz şeyleri mutlaka e-mail'den arkadaşlarımıza, ve bulduğumuz her foruma yollamamız lazım. çok garip bir his, bir zorunluluk hissediyoruz sanırsam. bunu çok daha önce görmüştüm. ve mutlaka her ay birisi bir foruma tekrar koyar. mutlaka da "komik bişi bakın" "işte buna gülün" "fıkra gibi olay" gibi başlıklarla açılır. bulabildiğim iki topic, ahan da: http://www.avaturk.net/forum/vie.php?id=58417 http://forum.paticik.com/view.php?id=1335 ha bana ne bundan. zaten cafeye bir kız geldi ilgim onda. yanında da iki kazma var, hoş ben de çok yakışıklı değilim ama kız çok güzel... dur ya ben ne diyordum. hm bunu cem yılmaz yazmış olamaz. adamın siyasetle uzaktan yakından ilgisi yok. tek yaptığı boş boş laflarla halkı güldürmek. büyük ihtimalle birisi yazmış, birilerine göndermiştir. bunlardan biri de hemen araklıyıp "cem yılmaz yazdı" diye mail list'lerine göndermeye başlamıştır. sonra ünlü olup, klasik "forward" olaylarına girmiştir...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bekliyordum bende ne zaman sulu bi herif çıkıpta değerlerimizi skip atıcak diye... ya bunu yapmaktaki amaç ne yaz şiir yaz mok var sanki oynııcaksınız marşla[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hoş olmamış.. bence bu tür şeyler için daha farklı kaynakları kullanmalı[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar