Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok kötü dolu yağıyo yerler kar tuttu.. Buralar çok fena.. Fırtına, soğuk... Birde diyolar ki yumuşak geçecekmiş.. Saatin 7 sinde ofise geldim sırf o kara yakalanmamak için ama 1 saatlik karda bile taksi bir sürü yokuşu çıkamadı, ölüm bugün ölüm geçecek belli..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sabancı karlar altında..
ve hala da yağıyo[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Mesaj tarihi:
kar kendinden geçti burda..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
said:
Revangelis, 22 Kasım 2004 08:50 tarihinde demiş ki:
yeditepe servisi yarım saat geç kaldı ve eve döndüm, tatil olsa bari (gerçi daha önce olması lazımdı)

bu saatten sora sanmam olucanı =/
gerçi saat 3te hukuk sınavım var..kar nası acaba okulda..bi kaç ki$i baya bi yagıyo ve heryer bembeyaz dedi
sınava girsem yada girmesem farketmicek nasılsa..iki $ekilde de alacaım not aynı..evde oturmayı planlıyorum =)
Mesaj tarihi:
Tuzla - Tepeören Köyü burada kar durdu ama bulutlar yere indi ve göz gözü görmüyor. Camdan dışarı bakınca sadece bir iki sıra ağaç görüyorum, yandaki koskoca fabrikanın yerinde ise yeller esiyor :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
ya amaaaaan hic gidesim gelmedi simdi okula tek ders icin disari cikip geziim bari bole havalarda ii oluyo[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
Xechelon, 22 Kasım 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
ya amaaaaan hic gidesim gelmedi simdi okula tek ders icin disari cikip geziim bari bole havalarda ii oluyo

ammaaan
ağrısız başa ağrı girdi be mali..
nerde benim apronaxan fortantumum?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

Mesaj tarihi:
Off bura süper ya, ufak ama sık yağıyo şu anda yerler bembeyaz... Kar izlemekten teknik çizim dersine bakamadım bile... Ders işleniyo şu an ama baktığım yok benim pek :)

[Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Kasım 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...