MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Çok kötü dolu yağıyo yerler kar tuttu.. Buralar çok fena.. Fırtına, soğuk... Birde diyolar ki yumuşak geçecekmiş.. Saatin 7 sinde ofise geldim sırf o kara yakalanmamak için ama 1 saatlik karda bile taksi bir sürü yokuşu çıkamadı, ölüm bugün ölüm geçecek belli..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Gecen sene kar yagmadan tatil etmislerdi simdi araba lar yolda kalmis vaziyette burda simdi olmucak da ne zaman olacak tatil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kar durdu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 feci kar var. servisim 30dk ile 1 saat arasında bir zamanda gelecekmiş. işallah tatil olur.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 sabancı karlar altında.. ve hala da yağıyo[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 antalya da da başladı yağmaya[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yeditepe servisi yarım saat geç kaldı ve eve döndüm, tatil olsa bari (gerçi daha önce olması lazımdı)[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kar kendinden geçti burda..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 .. [Bu mesaj nedanko tarafından 22 Kasım 2004 09:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Revangelis, 22 Kasım 2004 08:50 tarihinde demiş ki: yeditepe servisi yarım saat geç kaldı ve eve döndüm, tatil olsa bari (gerçi daha önce olması lazımdı) bu saatten sora sanmam olucanı =/ gerçi saat 3te hukuk sınavım var..kar nası acaba okulda..bi kaç ki$i baya bi yagıyo ve heryer bembeyaz dedi sınava girsem yada girmesem farketmicek nasılsa..iki $ekilde de alacaım not aynı..evde oturmayı planlıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kar aynı hızla devam ediyor.[signature][hline]Kalplerdeki KaymakKızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 neresi burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 1.5 saat servis bekleme sonucu servis geldi. 20mt gittik. okulu aradık isterseniz gelmeyin dediler geri döndüm of. eğlence için gidiyodum gidemedim okula ya gıcık oldum. resim koyarım birazdan[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Ankara ORAN. Makinede belli değil ama tipi var dışarda şu an.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 1. Levent ten resimler. Birazdan dışarı çıkıcam daha da koyarım maksat bilgilenelim di mi? =P köprünün direklerini gördümde en azından belki bi fikir olur oralar nasıl diye koydum resim.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun."Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 aaa kaar annemler bahsediyor ankarada kar yağıyo felan ama kıbrısta anca yağmur yağıyor pfff hiç sevmem zaten yağmuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tuzla - Tepeören Köyü burada kar durdu ama bulutlar yere indi ve göz gözü görmüyor. Camdan dışarı bakınca sadece bir iki sıra ağaç görüyorum, yandaki koskoca fabrikanın yerinde ise yeller esiyor :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya amaaaaan hic gidesim gelmedi simdi okula tek ders icin disari cikip geziim bari bole havalarda ii oluyo[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Xechelon, 22 Kasım 2004 10:17 tarihinde demiş ki: ya amaaaaan hic gidesim gelmedi simdi okula tek ders icin disari cikip geziim bari bole havalarda ii oluyo ammaaan ağrısız başa ağrı girdi be mali.. nerde benim apronaxan fortantumum?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Off bura süper ya, ufak ama sık yağıyo şu anda yerler bembeyaz... Kar izlemekten teknik çizim dersine bakamadım bile... Ders işleniyo şu an ama baktığım yok benim pek :) [Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Kasım 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Tamam Sabancı'da gerektiğinde çok iyi izolasyon malzemesi olabilecek tanıdıklarım var, konum bildir yolluyorum hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 arkadas aradı evden cıkmıs araba kalmıs yolda geri dönmüs. üni ler tatil de degil yazık oldu sınavı falan varmıs =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 of saat 3te sınavım var bi ümit hala bekliyorum sınav iptal diye kar hala aynı hızda devam burda o tamam da bu gökgürültüsüne noluyo ya caiz midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 *!kucuk isaret parmagi dudaklarin yaninda avuc disari bakacak sekilde* mwwaahahahaha mwwwaahahahaha!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ya biri durdursun şu karı ya off. çocukken güzel geliyordu ama artık üni de tatil olmuyor hiç bir anlamı yok :) sadece işkence pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar