lemuria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Lanet olsun ki toplantım var. Akşam 9da falan anca evde olurum. Yalan olmasa bari bira keyfimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 suBzer0 said: CryMeARiverfix said: Zekeriakoy FELC suan KApali heryer z.köy de mi oturuyosun? hayir arkadaslarim orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ankara Anayasa Mahk. ve çevresi kar yumağı heryer... 27 yıllık Ankara yaşantımda hiç bu kadar uzun süreli kar yağışı görmemiştim hergün yağıyor çok keyifli bilen bilir Ankara kar yağınca bir başka güzeldir sessizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yine kardan dolayı erken çıkabiliyoruz işten.çok sevindim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Yok 200x li bir tarihte yağan kar kadar abartısını görmemiştim (Ankara) 2-3 hafta kar yağmıştı ben bundan sonra bir daha yağmaz demiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 abi kar var diye 15:30 da mesai bitimi koydular ama onda bile fazla mesaiye kaldım ya.. 17:30 da çıkarak mesaiye kalmış olacağım AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sonra ankarayı niye sevmedin abi bu havayı nası seviyim ben akşam eskişehire gitcem bi de bakalım, kazasız belasız giderim inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 BabacumMostors said: abi kar var diye 15:30 da mesai bitimi koydular ama onda bile fazla mesaiye kaldım ya.. 17:30 da çıkarak mesaiye kalmış olacağım AHAHAH Bize erken mesai bitimi bile koymadılar ama her sabah mesai saatinden 1.5 saat önce gelen ben bu sefer 30 dk geç kaldım diye patronlardan birinin "noldu len geç kaldın ehiehiehiehi" şeklindeki tavrına maruz kaldım http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/393/i-know-that-feel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 senko said: sonra ankarayı niye sevmedin abi bu havayı nası seviyim ben akşam eskişehire gitcem bi de bakalım, kazasız belasız giderim inşallah. ankarayı bu yüzden seviyorum işte. zaten evden çıkmayan bi adam olduğum için evden çıkmamak için çok güzel bahane lan. gerçi artık işten çıkamıyorum ama olsun hep bi yerlerde kapalı kalıyorum ALLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 rus gelin muhabbetinden,hamamcı oldum hamama gidiyorum ben şöle havuzda da az yüziyim dışarda da iyi kar başladı akşama arabayla drift yapmak istiyorum selam ve dua ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 saplashaman said: rus gelin muhabbetinden,hamamcı oldum hamama gidiyorum ben şöle havuzda da az yüziyim dışarda da iyi kar başladı akşama arabayla drift yapmak istiyorum selam ve dua ile.. ARaba ne ? Beraber yapalim location belirt Hazir Turkiyede ve altimda RS4 varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 gene ANKARA siteler ostim a.ayrancı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 BabacumMostors said: abi kar var diye 15:30 da mesai bitimi koydular ama onda bile fazla mesaiye kaldım ya.. 17:30 da çıkarak mesaiye kalmış olacağım AHAHAH goktaşı düşüyor herkez sığınaklara deseler sokaklar bas bas bağırslar bizimkiler sabah 9 akşam 7 çalışıyor 7i 1 geçe yetiştirmek zorunda değilsek herkes kapıda servis bekliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 CryMeARiverfix said: saplashaman said: rus gelin muhabbetinden,hamamcı oldum hamama gidiyorum ben şöle havuzda da az yüziyim dışarda da iyi kar başladı akşama arabayla drift yapmak istiyorum selam ve dua ile.. ARaba ne ? Beraber yapalim location belirt Hazir Turkiyede ve altimda RS4 varken. e200 var 99 model öylesine dedim tabii:D yoksa kıyamam lan ben arabama daha değişeni geç boya yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 donuyoruz amirim mekan:sivas :S öğlen 12:00 sıcaklık -11 derece :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Lan bu kar ne hani küresel ısınma vardı. Kaldık evde iyi mi iş yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 kavacık da toplantım vardı, sabah 8 de beylikdüzündeki evimden çıktım saat 9:30 a kadar bi tane boş minibüs gelmedi , kimse arabayla çıkmamış, tüm toplu taşıma araçları dolu geçiyor, durmuyor bile adamlar,döndüm eve yapacak bir şey yok ve daha bu kar için başlangıç felan diyorlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kayisdagi rezalet. Muhtemelen atasehir de aynidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Dün gece Ataşehirde bembeyazdı bütün yollar. Tek tük arabaların ne yöne kaydıkları görünüyodu izlerden. Özellikle Batı Ataşehir tarafı kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ataköy de ful beyaz, sürekli de yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Dün gece Ataşehirde bembeyazdı bütün yollar. Tek tük geçen arabaların ne yöne kaydıkları görünüyodu izlerden. Özellikle Batı Ataşehir tarafı kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yeşilköy'de kar yerlere tutundu.lapa lapa da yağmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 beylikdüzü uludağ gibi, hiç durmadan yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 arabaların üzerinde takribi 10 cm kar var. mecidiyeköy'den bildirilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 nişantaşından suadiye'ye geçecim. kaç gündür kaldım burda trafik yüzünden dün beşiktaştan geri döndüm falan. köprünün nasıl olduğunu bilen var mı? dün evden çıkmadan baktım yarım saat sonra kilitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar