razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ücretli öğretmenlik ne olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 giderim her yol da sefalet. araba cıkmaz/inmez bizim yokustan sabaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bişey olmaz, tuzlarlar orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 razzRaziel said: ücretli öğretmenlik ne olm Öyle diyince beleş öğretmenlik de var gibi oldu lan:) Neyse öyle bişeydi geçti. Bu arada bugün evden çıktım durakta arabaların kayışını izleyip geri eve döndüm:) Feci bugün ankara. Yarın da yağacak diyorlar. Kış mı geldi noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bursa bembeyaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 beleş öğretmenlik de var olm. para yerine litrelik süt, tavuk eti falan veriyolar arada. ben yapmıştım komşunun kızına ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kar durdu burda, azıcık tutan kar da kaybolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İstanbul / pendik merkezde baya yağdı şimdi durdu.Bunada şükür senelerdir bunuda göremiyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Olm hacettepe cok garip oldu lan :/ yarın tatil ama hadi iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bursa okullar tatil. göz kararı ile 25 cm yi buldu çatıdaki kar belkide daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 okullar dediğin üniversiteler de mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Üniversiteler dediğim zaten 1 üniversite var da ahahaha recep yamankaradeniz'in dilinden termodinamik dinleyesim yok hiç =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Orhanlı, Tuzla, İstanbul bembeyaz. baya baya kar var. ama tatil beklemiyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 pff kayışdağına gidilir mi bu havada ya kim bilir nasıldır oraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 itü-ayazağa'da da yağıyo ama yerleri tutmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ankara ORAN şehri çılgınca yağmaya devam ediyor. Dün çalışanlar 4,5 saatte gitmişler evlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 mecidiyekoy baya baya bembeyaz su anda ve yagis devam ediyor.. yerler falanda biraz tuttu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sabah ümitköy köprü-gordion arası yürüyüşünden geldim çok güzeldi :) tabi yolda mahsur kalanlara sabır diliyorum, tam olmasada "28 gün sonra"'yı yaşadım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi dün 17.40 ta konutkent servisine binecektik, 30 dakka geç kaldı zaten onu beklerken bi kardan adam olduk soğukta, herneyse güç bela geldi kütüphaenin oraya yönlendirdiler kafileyi, ordan bindik. kütüphanenin ordan nizamiyeye tam 1 saatte indi otobüs eve geldiğimde saat 8.20 falandı :) ankara bitik beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bilkentin içinden bilkent köprüsüne gitmek: 2 saat bilkent köprüsünden odtü'nün önüne gelebilmek: 1 saat dolmuş şöförünün normal gittiği yoldan gitmeyip a.o.ç'ye yönelip sıhhiyeye gitmesi: 30 dakka fakat gideceğim yolun armada olması: priceless.... otobüslerin iptal olması, sonra bide taksi ara ama bulama, taksi durağının önüne gel, yok kaldırmıyoz taksi demeleri... ankarada kar çok eğlenceli. hatta üşenmedim çizdim: http://i.imgur.com/engo5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Dikmenden bilkentte gitmem gerekiyor :) yol hakkında bilgisi olan varmı? Araç varmı ne durumda yollar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sabah sorun değildi de 9 dan sonra bilkent köprüsüne kadar bırakıyolarmış dolmuşlar. şu an nasıldır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 4ever yürürsen daha hızlı gidersin fgdghdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://i56.tinypic.com/359biwy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 deli çıkacağım çılgın gibi yağıyor ölesiye mutluyum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar