DareJedi Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Ankara'da tatilmiş yarın okullar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 İstanbul - Ankara yolu, özellikle tüneli geçtikten sonra felaket. Sol şeridin yarısı kardı sabahtan, şu anda eğer ki ciddi bir temizleme yapılmamışsa hepsi kardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 güzel yagıo.perşembeye kadar bu tempoda giderse kar topu oynanır ahasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 zekeriyaköyden bildiriyorum fırtına olmasa mükemmel yağıyor şerefsiz lapa lapa. ama rüzgar olduğundan tadını çıkaramıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 göztepe/istanbul negüzel çatılarda kar vardı onalr da eridi :( tutsun lan artık bu sene kartopu oynayalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Valla bugün daha yağmaz artık, hepten durdu Levent'te. Uzakta apaydınlık bulutlar var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 üniversiteler tatil olur mu ankara da acep ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bilkent olur ODTU olmaz. Erken yolladık çalışanları resmen mahsur kaldık burda. Bizim ev 118 metre ileride tuzumuz kuruda çalışanlar valla nasıl gidecekler eve merak ediyorum. Daha parktan çıkamadı araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yok abi bilkentte olmaz :D 8 senedir daha kar tatili görmedim orda. zaten kendi kar küreme araçları var. bilkent köprüsünü açtılar mı tamamdır bilkent arazisinden başka bir yeri tınlamadıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bilkentte mahsur kaldım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben taksimden hisarüstüne nasıl döneceğim çok merak ediyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 abi osmanbeyde gram ıslak yer yok ne karı lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ankara da fena yagıyor cidden, başkent üni de artık bir tatil yapsa iyi olacak, kırsınlar şu inadı da bir tatil etseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 taksimde fırtına var uçuyoruz, sizi tanıdığıma sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 tobb etü tatil oldu. ankara çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 bursa gg. fena yağıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ankarada trafik gg, otobus dolmus falan yokmus. herkez beni kurtar diye telefon ediyor. lastiksiz cikan gerizekali soforler olmasa yol da gayet tutuyor kar olmasina ragmen. sirf turan gunes de refuj u gormeyip ortaya cakan 3-4 araba var, gayet mevsim lastikleriyle gitmeye calisiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Masquerade said: bursa gg. fena yağıyor şu an. nerde lan beyler yalan söylüyo öyle bişey yok siz kar var falan deyince sizden geri kalmamak için öyle diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 SeaGle said: Masquerade said: bursa gg. fena yağıyor şu an. nerde lan beyler yalan söylüyo öyle bişey yok siz kar var falan deyince sizden geri kalmamak için öyle diyo kaplıkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kaplıkaya Bursa'dan mı sayılıyor abi? Uludağ Özerk Bölgesine bağlı orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 pew kutahya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben eve balon bağlayıp gidiyorum arkadaş! http://www.youtube.com/watch?v=9NVcZQ8jWXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 devami finphotography'de dfsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ümitköyde ofiste mahsur kaldım. bi çıkalım dedikte eskişehir yoluna çıkamadan dönmek zorunda kaldık. yokuşta beklerken bizim arabayada vurdular bi güzel. zaten ofise varana kadar 10 kaza gördüm en az. çok kötü çook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Bir izmirli olarak kar topu oynadım artık ölebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar