Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoccemama said:

haftasonu özellikle cumartesi yoğun kar yağışı bekleniyor istanbul'da ( tipi şeklinde olması muhtemel)

Ayrıca haftasonu İzmir'e bile kar yağabilir.

Tebrik ettim kendimi :)
İzmir'de de kar yağarsa artık zirvede bırıkırım bu işi :)
Mesaj tarihi:
üşüyoruz reis götümüz donuyor ulan evde. sabah 8 de elektrikler gitti 1 saat. ulan anında buz kesti ev. güneşi gördüm diyen varsa cepten arasın.
Mesaj tarihi:
rahatsiz said:

bu akşam ne olur hava? devam eder mi böyle yoksa kesilir mi? madem bu kadar isabetli tahminler var, aydınlatın ona göre plan yapalım değil mi?

Devam eder kar, İstanbul genelinde yoğun olması muhtemel. Gayet soğuk olucak hava sıfır derecenin üstüne çıkmaz.
Planınıda yapim otur evinde...
Mesaj tarihi:
mani said:

üşüyoruz reis götümüz donuyor ulan evde. sabah 8 de elektrikler gitti 1 saat. ulan anında buz kesti ev. güneşi gördüm diyen varsa cepten arasın.

burda var

Mesaj tarihi:
aente said:

mani said:

burda var

ağlama melis ;(
Mesaj tarihi:
Beylikdüzü şu anda orantı yaparsak 30cm kar altındadır. Ama orada oturan yazsın tabi =)

Genelde istanbulda bişey yokken oralar bembeyaz oluyo, şu durumda daha da kötüdür diye düşündüm.

Suadiye bembeyaz ya ne güzel ehehe
Mesaj tarihi:
şu an polat residence'ın en üst katından bakıyorum beşiktaş tarafında tipi var. nişantaşına doğru biraz daha ılımlı bir hava. fulyayı göremiyorum bulutlar altımda kalıyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...