Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 etiler/akatlar yoğun tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ataşehir fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ADETA TÜM ISTANBUL BEYAZLARA BÜRÜNMÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hoccemama said: haftasonu özellikle cumartesi yoğun kar yağışı bekleniyor istanbul'da ( tipi şeklinde olması muhtemel) Ayrıca haftasonu İzmir'e bile kar yağabilir. Tebrik ettim kendimi :) İzmir'de de kar yağarsa artık zirvede bırıkırım bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bu akşam ne olur hava? devam eder mi böyle yoksa kesilir mi? madem bu kadar isabetli tahminler var, aydınlatın ona göre plan yapalım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 boşverin ben her yeri tatil ettim herkes kartopu oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 üşüyoruz reis götümüz donuyor ulan evde. sabah 8 de elektrikler gitti 1 saat. ulan anında buz kesti ev. güneşi gördüm diyen varsa cepten arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 rahatsiz said: bu akşam ne olur hava? devam eder mi böyle yoksa kesilir mi? madem bu kadar isabetli tahminler var, aydınlatın ona göre plan yapalım değil mi? Devam eder kar, İstanbul genelinde yoğun olması muhtemel. Gayet soğuk olucak hava sıfır derecenin üstüne çıkmaz. Planınıda yapim otur evinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mani said: üşüyoruz reis götümüz donuyor ulan evde. sabah 8 de elektrikler gitti 1 saat. ulan anında buz kesti ev. güneşi gördüm diyen varsa cepten arasın. burda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 aente said: mani said: üşüyoruz reis götümüz donuyor ulan evde. sabah 8 de elektrikler gitti 1 saat. ulan anında buz kesti ev. güneşi gördüm diyen varsa cepten arasın. burda var ağlama melis ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 cok saglam yagiyor, inanilmaz bir tipi var. yollar iptal. sariyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Saskinbakkal/Erenkoy bayagi beyaz su anda, guzel yagdiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ataköy bile yardırdı resmen , zekeriyaköyü düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 izmirede istiyorum da imkanı yok 5 dereceyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bu yaşıma geldim ben böle kar görmedim desem yeridir ama demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sarıyerden bilgi gelmesi iyi oldu. koç üni'den arkadaşlar varsa nedir yarınki sınavların durumu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pazar gunu sınav olan okulda okunur mu ya, sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 beylikdüzü nasıl var mı oralarda oturan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Beylikdüzü şu anda orantı yaparsak 30cm kar altındadır. Ama orada oturan yazsın tabi =) Genelde istanbulda bişey yokken oralar bembeyaz oluyo, şu durumda daha da kötüdür diye düşündüm. Suadiye bembeyaz ya ne güzel ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 acayip yağıyor yehehe vallahi 4 sene oldu görmeyeli şu manzarayı //bahçelievler ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Intelligence:çatılar tuttu. location: Kozyatağı / Şenesenevler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 caddebostan beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 bostancıda güzel ele gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 şu an polat residence'ın en üst katından bakıyorum beşiktaş tarafında tipi var. nişantaşına doğru biraz daha ılımlı bir hava. fulyayı göremiyorum bulutlar altımda kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 üsküdar beyaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar