Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ORANda durdu kar. Burda dahi yollar tertemiz demek ki geri kalan ankarada yagmur yagiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Aha tekrar başladı yağmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ankaralilara bisi diyemem ne kadar soguk oluyor hicbir fikrim yok da istanbul, izmir, antalyadakiler soylenmesin bir zahmet, butun bir kisi +1 -15 derece arasinda gecirmemislerdir, kar altinda her haftanin 2 gunu minimum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 öff 4 leventte fena yağıyo. ama tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 istanbul kayışdağı yeditepe üniversitesinin oralara sulu kar yağıyor, şu vakit kar tutmadı ama akşam saatlerinde tutabilir (: dikkatli olunuz şemsiyesiz çıkmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bu sene izmire ne çok dolu yağdı ya bugünde yağdı paso dolu yağıyo ve 1-2 saat sonrasına hava açıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 akşama yüksek basınç geliyo istanbula kesilir yağışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ya burda başladı donmaktayım, maç günü sigarasız kalıcam böhühühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 itü maslakta çok güzel yağdı, şimdi durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bursada sulusundan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ben ayvalıktayım şuan oy kullanmak için geldim ama ankaradan aldığımız bilgilere göre Öveçler tarafında tipi mevcutmuş 1 apartman yandaki cadde gözükmüyormuş. Yaşasın küresel ısınma :P Uzun zamandır kar yoktu ankarada adam akıllı. Editleme ihtiyacı duydum yanlış anlaşılma olmasın: Bu sene iyi kar yağdı uzun zamandan kastın önceki senelere nazaran bu sene baya iyi yağdı kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dün akşam bu sene ankaraya en yoğun kar yağışı oldu diyebilirim ORAN bölgesine ama şu an heryer erimiş halde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 evet yasasin kuresel isinma izmir civarindayim ve hep 25 derece sicak olan yere bugun havadan direk buz yagti kar dolu bile diyemiyom direk buz tanesi olarak dustu yere baya yogun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 KOÜ Umuttepe kampüsü: Aralıklarla süren yoğun kar yağışı. Hazırlıksız çıkmayın dağlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ankarayla dalga geçiyo hava. 5 dakika kar yağıyor sonra güneş çıkıyor, bir sigara içmeye dışarı çıkıyorum. önce donuyorum sonra ısınıyorum. metal olsam çatladıydım kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Tuzla'da fıtı fıtı yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Nasıl nasıl yağıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 fıtı fıtı. cat form dps'i gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İstanbul sağanağa teslim Obareyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 eeh mevsimlik konumuz olan kar dpt. yi tekrar hareketlendirmeye başlıyoruz sanırım bu aralar. ANK-Elmadağ 2 gündür kar görüyor. bu sene eşşek arıları erken çıktılar ayvada acayip bol hadi bakalım hayırlısı sanırım önümüz çetin olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ankara'nın geri kalanına da yağacak gibi bir hava var, poopm donuyor yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 istanbulda ne avrupa ne asya hala beyazı göremedik. ama ciddi bi soğuk var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 balkondan kafamı çıkarınca karlı uludağ manzarası süper ama daha düşmedi bizim bölgeye. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 izmir'de karı yağıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ben bu sene bi izmirli olarak ilk karı gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar