Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kar Dpt.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ankaralilara bisi diyemem ne kadar soguk oluyor hicbir fikrim yok da istanbul, izmir, antalyadakiler soylenmesin bir zahmet, butun bir kisi +1 -15 derece arasinda gecirmemislerdir, kar altinda her haftanin 2 gunu minimum..
Mesaj tarihi:
istanbul kayışdağı yeditepe üniversitesinin oralara sulu kar yağıyor, şu vakit kar tutmadı ama akşam saatlerinde tutabilir (:
dikkatli olunuz şemsiyesiz çıkmayınız
Mesaj tarihi:
Ben ayvalıktayım şuan oy kullanmak için geldim ama ankaradan aldığımız bilgilere göre Öveçler tarafında tipi mevcutmuş 1 apartman yandaki cadde gözükmüyormuş. Yaşasın küresel ısınma :P Uzun zamandır kar yoktu ankarada adam akıllı.

Editleme ihtiyacı duydum yanlış anlaşılma olmasın: Bu sene iyi kar yağdı uzun zamandan kastın önceki senelere nazaran bu sene baya iyi yağdı kar.
Mesaj tarihi:
ankarayla dalga geçiyo hava. 5 dakika kar yağıyor sonra güneş çıkıyor, bir sigara içmeye dışarı çıkıyorum. önce donuyorum sonra ısınıyorum. metal olsam çatladıydım kesin
  • 2 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eeh mevsimlik konumuz olan kar dpt. yi tekrar hareketlendirmeye başlıyoruz sanırım bu aralar. ANK-Elmadağ 2 gündür kar görüyor.

bu sene eşşek arıları erken çıktılar ayvada acayip bol hadi bakalım hayırlısı sanırım önümüz çetin olacak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...