nuki Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 odadan biraz çıkıp gezsen geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Her yerden darlıyosun be :D Diğerleri de bizim odada fm atıyo onlara laf yok. MSN'e de çevirmeyelim ayrıca. Kar güzel sabaha 10 santim karla uyansak ne güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 fake veriyor tabiat ana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kafanı suyun altına sok gulu gulu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kocaeli Üniversitesi,Umuttepe saat 20:00 civarı mesleki 2 ingilizce dersi sonrası bir görüntü :) umuttepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ısık uni karlar altinda su an mahsur kalabilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ataköy de kar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 İzmit'in tepelerinde var ama hala şehre gelmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Yağsın be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Heso sanırım tepede kar yağışı durmuş gibi, o resimden öyle anlaşılıyor. Sabah saat 9-11 arası tipi vardı. Mühendislikten yemekhaneye diye çıktık, TEF kantinine zor yürüdük. Özellikle açık alanlarda inanılmaz tipi vardı. Görüş mesafesinin olmamasını ilk defa umuttepede tattım, yanımdakini görüyordum sadece sfdljk. Ayrıca tam 5 kat giyindim ve üşüdüm. Saat 12 sıralarında da merkezden yukarı otobüs seferleri durduruldu ki arkadaşlarım derse gelemedi. Yarın daha da kötü olacakmış, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 THARKAS said: ısık uni karlar altinda su an mahsur kalabilirm. orda normalde de mahsur gibi bir şeysin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bolu'dayım, kar dün gece atıştırıyordu. şu anki durum ise; resmi şimdi çektim benim bahçe, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 hayalım bir yılbaşına karla girmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bize kar değil ayazı geldi hafifce attı ama tutmadı pek. ayazı ama bi tarafımızı donduruyor...Eskişehir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 15-20dk yağdı.dragos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 istanbul maltepede yok kar mar=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Anadoluhisarı tertemiz, Boğaz hattı da öyledir sanırım. Yağsın artık adamakıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 anadolu hisarında mı oturuosun zaugna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dün eve gelirken akşam 8-9 civarı Gebze - Kurtköy arasında bi yerlerde deli gibi kar yağdığını görmüştüm, arabaların üstü, yerler hafif kar tutmuştu. Kurtköy'den sonra hiç kar yoktu nerdeyse. Bugün de kar yok gibi bu taraflarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 kurtköyde şuan bayaa yağıyo ya. 1 buçuk saat önce falan başladı yağmaya, şu an son durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Burda eriyo karlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dün Bornova'da 5 dakika felan yağdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Dün gece Levent'te yağdı ne kadar yağdı bilmiyorum su içmeye kalkmıştım o sırada gördüm. Havada bulut yoktu ama şimdi kapandı hava yağabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 fromthehell teyzemlerin sitesi orası hatta onların binasındasın galiba oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar