Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Mephisto_, 03 June 2003 20:18 tarihinde demiş ki: yahu bitek ben gülmüyorumdur inşallah blaq yazdıklarına yani delikanlılık yapıyor diye tokat atarsan çirkef sayılmıyorsun öyle mi ? bak sen ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz yok yok sen,ben, herkes[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mefistoya bi lafım yok da seni hala kâle almıyorum. Kendi çapında bi zawallısın. Her topicte fırsat kolluyosun biri benimle bi tartışmaya girse de yalasam onu belki daha sevimli olurum diye. Zavallısın takıl.. Sana cevap bile vermiycem artık, muhattabım diilsin.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 10 yas buyugun tabıkıde muhattabın olamaz.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hayal dünyasında yaşamaya devam et.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hanı cvp vermıcektın bana? Yıne bır dedıgın bır dedıgını tutmuyor,bahse gırerım yıne cvp vermeden duramayacaksın.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Bulent Korkmaz, Ceyhun.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Simofle, 03 June 2003 20:27 tarihinde demiş ki: 10 yas buyugun tabıkıde muhattabın olamaz.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- akıl yaşta deil baştadır... asla yaşınla övünme... sadece bi öneri.... blaq hakan ünsalın o hareketi çirkeflik deildr ki öküzlüktr sadece çirkeflik o deildir hala anlamıosnz (herkese deil lafım) serhatın her hareketi ahmet dursunda öle bülent bunların hareketleri çirkefçe[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 simdi nouma cirkef degildir diyip objektif oldugunu soyleyen var mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 azmodai ben sana söliim bizden ahah ahmet dursun ilhan (az buçuk) ali eren ( yerine göre ) şu anki kadroda öle adamlar yok malesefki hepsi gs de ahaha[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 herif bi de objektifim diyor ya, dediklerine kargalar bile gülüyor hem de gıçlarıyla çüş artık, gs'nin hepsi çirkef evet, ergün de çirkef zaten ama çaktırmıyo. bjk'den de zaten zago hiç çirkef değil, adam paşa paşa futbolunu oynuyor ya. niye laf ediyorsunuz ki adama? valla anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 YAAAAA lafın gelişi hepsi gs de dedim allahım ergünü övüorm seviorm hayranım die mesaj atıorm sen ne diosn bana ya okumuomsn mesajları anlamıorm! ergün sergenle türkiyenin en ii sol ayakları abi ergünü yere göğe sığdıramasnz bunuun yanındaym ama çıkıp da hala çirkef futbolcuların geneli bizde deil demeyin bu kadar zormu kabul etmek emre vedat bülent mondragon sadece bi kısmı siz uefa yı aldınz zaman bunlardan hangilerei sizdeydi bülent dışında ne kadar az çirkef oyuncu o kadar başarı şunu göremiomsn bu sene bizde az dı biz şamp olduk bu kadar basit[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 emre belözoğlu-hagi-emre aşık-okan buruk-bülent korkmaz-hasan şaş bunların hepsi çirkef sayılabilir sizin yazdıklarınıza göre, hepside o 4 sene üst üste şampiyon olup, uefa kupasını getiren kadrodaydı[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 emre aşık o sene sizde deildi benm bildiim istanbulspordaydı 1 kişi dedi die dedinize göre diemezsn işte ben çıkıp a takımında şu oyuncu çirkef dersem benm tuttum takımı tutanlarda onu dio demek deildir[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ayrıca ben uefayı aldınız kadrodan bahsediorm 4 seneyi deil altını çizmek istiyorum...[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yuh azmo zago yu yazdık ya daha ne istersin bre gs gibi bol değil napalım işte sıksan bide Ahmet Dursun çıkar anca Ali Eren sert oynar ama pek çirkefliğini görmedim Emre Aşık var hem sonra ehue[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ümit karana çirkef diyenler olmuş .. nası yani ya ?!?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 lol be aksi nası oluo asıl ? önde gideni adam..[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 beşiktaş maçındaki davranışlarını pek tasvip etmiyorum ama adamın bütün kariyerini bir maça bağlamakta çok ayrı bir kafa yapısı ister[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yahu sana ne kafa yapımdan bi kez laf sokma adam gibi tartış[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 30 tane adam ümit karan yazmış sen niye üstüne alınıyorsunki anlamadım şimdi ? ve evet, bir insan 30 maçta sadece 1 kez kötü davranışla suçlanıyor ve insanlar gelip buraya 'bu adam çok çirkef' yazabiliyorsa anlayamam tabii kafa yapısını o insanın ümit karan çirkef sayılabilicek bir insan değildir sahada bana göre[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 hagi ye hakan ünsala fln cirkef demissinz.. halen pascal ı cirkef deil die nitelendirionuz o da güzel.. haginin adam akıllı bi vukuatı hakeme tekme atma olayı pascalınkılerı say say bitmez.. ayrıca o ilhan mansız her mac en az yarım saatini hakemlere ayırıo..odamı cirkef deil?(bülent hakeme itiraz edince cirkef,ilhan edince hırslı) zago ztn bambaska bir sey.. tmm kabul ediorm gs dede cirkefler var ama bjk de sütden cıkmıs ak kaşık deil..[hline]He who commands the future commands the past He commands the past conquers the future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 şimdi kontrol ettimde emin olmak için ümit karan'ın oynadığı 34 maçta bu sezon; 3 sarı kartı ve 1 kırmızı kartı var sadece hafızamı zorluyorum, öyle itirazları falanda çok değil nesi çirkef anlamadım gitti[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 En Çirkef Futbolcu Kim diye sorulmuş herkes 30 tane isim yazmış tabii ki bülent korkmaz. başka çok var ama hepsini toplasan bir bülent etmez[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 kazanma hırsı ;)[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 nouma leeds maçında arkadaşı tartaklanırken vuruyor çirkef oluyor ümit karan tamamen haksızken daha sert vurarak burun kanatıyor çirkef olmuyor 1 maçta oldu olabilir oluyor nouma haksız yere yediği kırmızı karttan dolayı çirkef oluyor. eh kendiniz objektif olmadığınızda başkalarının objektif olmasını beklemeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar