Head Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 siz ne kadar benziyorsunuz?[signature][hline]valandil ownz j0o!WoW - Kelvin , the Noble Mage of Anatolian Sunrise
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 xD Valla orc olduğum için biraz farklılık var ama mavi gözlü, sakallı ve uzun saçlıyım bak charım da öyle onlar benzior :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ayrıca o fotoğrafı nerde çektirdin ona yarıldım ben egzotik fotoğrafevi mi ismi :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Head Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fotoğraf çektirmek için öyle fotoğrafçılara ihtiyaç duymayan bir insanım. ne bileyim , webcam var , dijital kamera felan var. yok mu?[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , the Noble Mage of Anatolian Sunrise
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Tamam da o pozu yakalamak için okul okuyup bitimiş olmak lazım üstüne konservatuar bile okunabilir hatta :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sen bilmiyorsun, webcami olanlar oturup böyle egzantirik pozlar deniyorlar pc başında :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 troll e benzemem için hmm.. finpir fişlerimi uzatmam gerekecek :)=[signature][hline]Shaem
Apache Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pek alakam yok benim[signature][hline]shinsetsu desu..
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Karakterimn dişi rogue.Ben erkek insan hmm... Sanırım bayaa benziorum ^^[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi?
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Benimde alakam yok. Kendisi undead ve kemikli biraz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia...
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 H.F. :D[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre...
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 di$i night elfim oldugu icin en ufak benzerligim yok ne memem var ne e$ek kulagim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Disappear, 27 Şubat 2005 18:09 tarihinde demiş ki: di$i night elfim oldugu icin en ufak benzerligim yok ne memem var ne e$ek kulagim Yalancılığın bu kadarı... (lol)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Önemli dış görüntü değil ne kadar cüce olduğundur o bakımdan cok benzerşiriz karakmterimde hatta kendime karakterimin bir yansıması bile diyebilirim.[signature][hline]Beş Hececiler
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla ben dwarfum tek benzer yanimiz ondada gobek var bendede :)[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage
geffen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 la bi git.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dwarf olsam kesin ikiz gibin olurduk ( bi sakal eksik) charım night elf kız oldugu için pek bi alakamız yok :)[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>Elanor
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Benzeyip benzemediğimden emin deilim. Öldükten sonra fotoğraf çektiremem heralde :D[signature][hline]Our time has come...
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tip olarak belki benzemiyorum ama kişilik oarak benziyoruz =)
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ne yaşayan ölüyüm, ne de dişi :P[signature][hline]Fear Me!.. Elonia of Burning Legion
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Benzeyip benzemediğimden emin deilim. Öldükten sonra fotoğraf çektiremem heralde oha manyag oynuyon erhan[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy
Sage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Valla tauren kadar uzun boylu değilim bu bir =) Boynuzlarımda yok(Allah a şükür) toynaklarımda yok =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı*
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: CrayTotem, 27 Şubat 2005 18:15 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 27 Şubat 2005 18:09 tarihinde demiş ki: di$i night elfim oldugu icin en ufak benzerligim yok ne memem var ne e$ek kulagim Yalancılığın bu kadarı... (lol) ?...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: DeeplyDisturbed, 27 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: Benzeyip benzemediğimden emin deilim. Öldükten sonra fotoğraf çektiremem heralde oha manyag oynuyon erhan Gosumuyum neyim :D[signature][hline]Our time has come...
Head Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Pirvan, 27 Şubat 2005 16:31 tarihinde demiş ki: Tamam da o pozu yakalamak için okul okuyup bitimiş olmak lazım üstüne konservatuar bile okunabilir hatta :) fotoğrafçılık ile uğraşıyorum , amatörce de olsa.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , the Noble Mage of Anatolian Sunrise
Öne çıkan mesajlar