Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Japonya'da bir liseli genç 140 siteyi hack etti Japonya'da 15 yaşında bir lise öğrencisi, Irak savaşını protesto amacıyla 140 siteyi hack etmekle suçlanıyor. Adı açıklanmayan gencin, suçlamaları kabul ettiğini belirten polis yetkilileri, gencin girdiği sitelere ABD karşıtı mesajlar bıraktığını söyledi Internet-Magazine.com web sitesindeki habere göre, protestocu genç hacker, mart ayında hack ettiği 140 siteye 'Bu eylemi ABD'nin kendisine bakması ve bu bencil savaşta neler yaptığını görmesi için gerçekleştirdim' mesajını bıraktı. Polisin, gencin hack eylemlerini evindeki bilgisayardan yaptığını tespit ettiği belirtildi. Hacker'ın Amerikan, İngiliz ve Japon web sitelerine savaş karşıtı mesajlar bırakmak için Tokyo'daki bir server'ı kullandığı öğrenildi. Kaynak: Hürriyetim[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 iyi yapmış[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hangi sitelermiş acaba mrk ettim :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 öğren o zaman?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 eferim ona iyi yapmış[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hehe bizdemi yapsak acaba :p[hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ttnetin sitesi gitti o herifle konuşalım :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 nasıl belirlediler adamı acaba[hline]Dj KeSh pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Helal olsun kamikazeye[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 140 site kasar ya :D[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icq: 77103821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Adresi var mı kamikaze arkadaşın kına göndereyim. Hapiste bol bol vakti olcak ne de olsa, Kına yakar bari canı sıkılmaz. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ABD bu çocuğu alıp direk FBI a sokucak çünki bu işlerde kullanıyolar yakaladıklarını ben böyle duymuştum ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu arkadaşımızada helal olsun, bizim telekomu hackleyenede :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kermit sen çok sıkıysa yakala izledin galiba :D elin Japonunu ABD Hökümeti naapsın ellerinde yeterince hecekci insanlardan var.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 sıkıysa yakala ne la :) ha şu film yok valla izlemedim onu ama öyleymiş :)[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 İşin ilginç kısmı 150site değil ilginç olan çoçugun 15yaşında olması.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 helal olsun[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 capon yapiyo abi...[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Aynı çocuk kıldan ince boru yapmış.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 peki sen bugun allah icin ne yaptın? bu soruyu kendıne sor ve .. nese of sacmalıyorum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 oha helal jopona :) [Bu mesaj Solonor tarafından 14 June 2003 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: fizban, 14 June 2003 11:49 tarihinde demiş ki: said: kermit_frog, 13 June 2003 20:21 tarihinde demiş ki: ABD bu çocuğu alıp direk FBI a sokucak çünki bu işlerde kullanıyolar yakaladıklarını ben böyle duymuştum ahah :)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer :P :) [b]Icq Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 peki ya hacklediği sitelerin bi suçu yoksa (yanlış anlamayın aranızda savaşa en karşıt olan benimdir büyük ihtimalle)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regency Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Her hackere helal olsunmu diyorsunuz ya emekle yapılan ve hacklanan sitelere ne diyeceksiniz. işşallah sizin başınıza gelirde ne olduğunu anlarsınız .![hline]( a.k.a. ranger - jukas ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Regency, 14 June 2003 16:38 tarihinde demiş ki: Her hackere helal olsunmu diyorsunuz ya emekle yapılan ve hacklanan sitelere ne diyeceksiniz. işşallah sizin başınıza gelirde ne olduğunu anlarsınız .![hline]( a.k.a. ranger - jukas ) merak etme o emeklerin hepsinin backupları wardır.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 peki ya hacklediği sitelerin bi suçu yoksa (yanlış anlamayın aranızda savaşa en karşıt olan benimdir büyük ihtimalle)[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regency Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Her hackere helal olsunmu diyorsunuz ya emekle yapılan ve hacklanan sitelere ne diyeceksiniz. işşallah sizin başınıza gelirde ne olduğunu anlarsınız .![hline]( a.k.a. ranger - jukas ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 said: Regency, 14 June 2003 16:38 tarihinde demiş ki: Her hackere helal olsunmu diyorsunuz ya emekle yapılan ve hacklanan sitelere ne diyeceksiniz. işşallah sizin başınıza gelirde ne olduğunu anlarsınız .![hline]( a.k.a. ranger - jukas ) merak etme o emeklerin hepsinin backupları wardır.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar