Blackice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Abso'ya hak vermek istiyorum ama bencede "bu talihsiz saldırıyı yapanları kınıyoruz :P" Hehe...[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Abso neı savunuyorsun ya? Beter olsunlar[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 "I"kınıyorum...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ülkemizin telekomünikasyon devine yapılan bu saldırıyı esefle kınıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Savunuyorum çünkü pzartesi günü ihalelerine katılcam belki bi yetkilileri okur :) Şaka bir yana Hack olayına karşı oldugum için hoşuma gitmedi yapılan birşey o yüzden savundum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Klavyesi dert görmesin...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yapılan saldırıyı kınıyorum kın ( re re re ra ra ra en buyuk en buyuk cok yasa ) ehem kınnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Sayfada çok az değişiklik yapsa süper olurdu allta ufak bir not aynı telekomun açıklamarı gibi. Beceremediğimiz için 20 gündür internetsiz kalan Türk Halkından özür dileriz. Falan diye bir satır daha hoş olurdu. Hemde farkedilmeyip bir süre kalabilirdi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ahaha Abso bakıyorum sende adamdan taraf olmaya başladın lol taktik filan veriyosun :lol:[hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Adamdan yana olmuyorum sadece böyle yapsaydı daha akıllıca olurdu diyorum madem yaptı bari güzel yapsın :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Doru tabii :][hline]Blackicer Clan MA-Iceforcer Clan Enforcer-Lilluu Clan Fixer I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 veya şok haber olarak adsl ihalesi sonuclandı sınırsız port acılcak falan standart 512k adsl ve aylık 60 milyon olcak ayrıca istanbul-ankara izmir bursa derken pekcok ilde ve her ilçede hizmete geçilicek falan :) böle bi haber koysaydı siteye artık siz düşünün hehe:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 de get dyna insanın kalbine indirceksin izmirde balçovada olupta kablo adsl den yararlanamayan garipler var =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Lol ellerine sağlık :p[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ne güzel olmuş. Çok mutlu oldum az bile :)[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 oh oh oh mis gibi inşallah devamı gelir yapan herif heralde bayağı bilgili bu konularda :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 aha süper hemen açıklama fln koymuşlar :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 puha gerçekmi abi bu iyi yapmışlar valla[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Hattaki probleme ilgili olan kırmızıyla yazılmış yazı vs. yok artık. Bende ziyaretçi sayısıda gözükmüyo.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: slayer__, 13 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki: de get dyna insanın kalbine indirceksin izmirde balçovada olupta kablo adsl den yararlanamayan garipler var =p Slay, evine gelir o kablo modemin hususunda gerekeni yaparım. :) Niye şimdi acımı tazeliyorsun ki? Terbiysizmisin sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Eno varya kabloda pek rahat bişi :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu kadar da dusman olmanızı da anlamıyorum TTnet' e. Adamlar hepimize ellerinden geldiğince hizmet getirmeye çalışıyor sonuç olarak. Evet biliyorum kapasitelerinin altında bir hızla yapıyorlar bunu ama siz Amerikadaki gibi bir hizmet arıyorsunuz. Bir kere Türkiye ile Amerika arasında bir fark olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Bu teknolojiyi adamlar üretiyor ama biz satın alıyoruz. Ayrıca adamlar gelişmiş ülkeler sınıfında iklen biz gelişmekte olan ülkeler sınıfındayız. Öyle evlerimize çok çok ucuza süper hızlarda internet beklemek şu anda bir hayaldir ve olanaksızdır. Ülke borç içersinde yüzerken de Singapur 2 günde çözerim gibilerinden haberler verince 2 gün için bu kıtlıkta yeni hat almaya gerek duymaması duysada Türkiyedeki kanunlara göre bunun mümkün olmadığını da bilmemiz gerekiyor. Hadi hepsinde suçlu bile desek çoğumuzun evinde ADSL ve Kablonet gibi bir teknolojiyi getiren de sonuçta TTnettir. Kablonet çıkmadan önce 64k' lik bir leased line fiyatını bilmem hiç soran oldu mu ama gerçekten çok ciddi rakamlardaydı. TTnet getirmeseydi kim getiricekti peki özel sektör mü? Peki özel sektör getirdiğinde sizce bu fiyattan mı getirecekti? Devlet tekeli de tekeldir, tehlikelidir ama özel sektörün tekeli çok daha tehlikelidir. Burada kapitalizm veya sosyalizm tarzı düşünceler savunuyor değilim yanlış anlaşılmasın ama ben bu gelişimde yavaş da olsa devletin yapması gerektiğini düşünüyorum. Direk olarak özel sektöre verilmek de bizi oymaktan başka bir işe yaramaz. Tabii ki sonsuza kadar da bu böyle gitmez gidemez. Ama biraz da geçmişi düşünün değişimi göreceksiniz. Ama tabii ki hataları da eksikleri de var ona da katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 haklısın ghald ama biraz körlük yapıldı bu konuda. internet 93 senesinde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam 10 yıl içinde internette çok büyük gelişmeler olması kesindi fakat 10 yıllık bir tekel bence fazla uzundu mesela 5 senelik olsaydı şu anda bu topic olmazdı diyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bağlantı fiyatları böyle olduğu sürece bende bu talihsiz saldırıyı yapanları kınarım :P küfür de ederim şikayette ederim oturur ağlarım da herşey hakkımdır :)[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Kim yaptıysa elleri dert görmesin, ellerine sağlık helal olsun.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar