Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet evet basliyoooooooor. dakkalar kaldi
Yürü be Ryan yürü be Seth
Bizim için de yürüyün lan![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Mesaj tarihi:
Tam anlamadim Tarkan reklamina mi gönderme?
Ayrica bu Seth varya bu Seth.....
ÇOK BALLI BIR IT.
Ahhhgghhhh....[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
çok iyi bolümdü gerçekten.Zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor dizi.Kör ün istediği bir göz Allah verdi iki göz gibi birşey oldu bu bölümde :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
Sezonun en harika bolumuydu. hatta bakin kendimi tutamayip bi de unlem yapiyorum. !.

Captain oath a da ayri bi hastayim eahe =)

- sonradan acilacagini biliyordum tatlim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Kasım 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet açikçasi üzülmedim desem yalan olur.
Ama müstahak ona.
Onunla birlikte bende ayni ikilemi yasadim.
Aklim Anna seyim eee kalbim(!) Summer diyor.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Mesaj tarihi:
seth own edio.helal olsun valla :P

bu arada seth in odasına Rockstar posteri vardı mavi.. bi gamer olarak gözümden kaçmadı :D.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus
Baba parası + Easy UO...
Gururlu BTR üyesi
Barbar Şamanı
Mesaj tarihi:
En iyi bölümdü kesinlikle. Süperdi, harikaydı.
Dizinin başından beri Seth favorimdi. Manyaktı resmen bu bölüm.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Böyle muhteşem bölümde olan Seth'e oldu, yazık oldu :D
Gerçi belliydi böyle olacağı.

O karambolde "sonradan açılacağını biliyordum" demesiyse inanılmaz. Diyecek laf bulamıyorum :lol:
Ayrıca Anna yönetir :-P

said:
Truwan, 19 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Tam anlamadim Tarkan reklamina mi gönderme?

evet :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi?

[Bu mesaj Eraq tarafından 19 Kasım 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Engüzel bölümdü. Gece birde yine izleyecem, yarın yine izleyecem!

anna:nerdeydin?
seth: emmm.. Ryan'ın deniz maymunlarını besledim
a: deniz maymunlarına bayılırım, gidip bakalım.
s: Olmaz . Öldüler :D

Bir de dizinin başında " artık ryan da espri yapabiliyıor. hahaaa" deyiş vardı ya, koptum direk :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
Mesaj tarihi:
hay gözünü seviyim
bi ryan kadar olamadık
nedir abi bu küçük emrah'ların $ansı..
biri büyür ortam çocugu,klabır olur
birinin altında sıfır range rover yanında ta$ bi hatun olur..

yetti artık.42 adımda "nasıl küçük emrah'lıktan ortam cocukluguna level atlanır?" die kitap istiyorum ben!
Mesaj tarihi:
bu caleb'tede hiç yüz yok. ne yüzsüz adam, sandy iyi dayanıyor bu adama valla. ben olsam "benim evim" dediği her zaman bir tane gömerdim bak bidaha diyebiliyor mu..
Mesaj tarihi:
summer inanılmaz güzel..
yalnız seth pis patladı
ben olsam annayı gönderirdim çok çirkin bişi..[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Mesaj tarihi:
yapma yav. anna çok tatlı hatun, hiç de çirkin değil. summer vücut olarak daş belki ama bence suradı o kadar güzel değil.

bu arada anna "two guys and a girl"'deki sarışın hatuna çok benziyor. sharon'dı adı galiba..
Mesaj tarihi:
Anna çok iyi ve mantıklı ,çirkinde değil.Summer ise o kadar akıllı değil ama annadan daha güzel[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
Anna daha kral bence,
Summer çocua aşık ama kimseye söleme dio nie çünkü karizması sarsılacak kızın. Böle şey mi olur . Annanıun vücudu daha güzel , bi de daha cana yakın! AHAHAH neyin tartışması bu ya! sanki bize sordu adam kimi seçiim die! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • Yeni Oluştur...