Truwan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evet evet basliyoooooooor. dakkalar kaldi Yürü be Ryan yürü be Seth Bizim için de yürüyün lan![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ya arada bölüm kaçırdık olmadı. neyse bakalım izliyemicez yine tamamını ama.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Nereye bizim için ya? :) Kendimize gelelim :-) Bu arada ayılar kış uykusuna yatmıyor mu :-P[signature][hline]Ee nolcak şimdi?
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Tam anlamadim Tarkan reklamina mi gönderme? Ayrica bu Seth varya bu Seth..... ÇOK BALLI BIR IT. Ahhhgghhhh....[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 LoL çok pis patladı be seth hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 çok iyi bolümdü gerçekten.Zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor dizi.Kör ün istediği bir göz Allah verdi iki göz gibi birşey oldu bu bölümde :)[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Sezonun en harika bolumuydu. hatta bakin kendimi tutamayip bi de unlem yapiyorum. !. Captain oath a da ayri bi hastayim eahe =) - sonradan acilacagini biliyordum tatlim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 19 Kasım 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Evet açikçasi üzülmedim desem yalan olur. Ama müstahak ona. Onunla birlikte bende ayni ikilemi yasadim. Aklim Anna seyim eee kalbim(!) Summer diyor.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 seth own edio.helal olsun valla :P bu arada seth in odasına Rockstar posteri vardı mavi.. bi gamer olarak gözümden kaçmadı :D.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 En iyi bölümdü kesinlikle. Süperdi, harikaydı. Dizinin başından beri Seth favorimdi. Manyaktı resmen bu bölüm.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bence de en iyi bölümdü[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Böyle muhteşem bölümde olan Seth'e oldu, yazık oldu :D Gerçi belliydi böyle olacağı. O karambolde "sonradan açılacağını biliyordum" demesiyse inanılmaz. Diyecek laf bulamıyorum :lol: Ayrıca Anna yönetir :-P said: Truwan, 19 Kasım 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Tam anlamadim Tarkan reklamina mi gönderme? evet :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 19 Kasım 2004 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Engüzel bölümdü. Gece birde yine izleyecem, yarın yine izleyecem! anna:nerdeydin? seth: emmm.. Ryan'ın deniz maymunlarını besledim a: deniz maymunlarına bayılırım, gidip bakalım. s: Olmaz . Öldüler :D Bir de dizinin başında " artık ryan da espri yapabiliyıor. hahaaa" deyiş vardı ya, koptum direk :D[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu bölümde arka planda zırt pırt çalan melodi neydi? karavan diyceem geliyo ama... bi bilen varsa söyleyiversin
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 kaçırdım ..yarın ne zman kaçta?![signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
enema Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yarin 15.00(cumartesi yani)[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tmm saol[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hay gözünü seviyim bi ryan kadar olamadık nedir abi bu küçük emrah'ların $ansı.. biri büyür ortam çocugu,klabır olur birinin altında sıfır range rover yanında ta$ bi hatun olur.. yetti artık.42 adımda "nasıl küçük emrah'lıktan ortam cocukluguna level atlanır?" die kitap istiyorum ben!
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 auahu seth manyak yaaawww...[signature][hline]
Logan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bu caleb'tede hiç yüz yok. ne yüzsüz adam, sandy iyi dayanıyor bu adama valla. ben olsam "benim evim" dediği her zaman bir tane gömerdim bak bidaha diyebiliyor mu..
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 summer inanılmaz güzel.. yalnız seth pis patladı ben olsam annayı gönderirdim çok çirkin bişi..[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Logan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yapma yav. anna çok tatlı hatun, hiç de çirkin değil. summer vücut olarak daş belki ama bence suradı o kadar güzel değil. bu arada anna "two guys and a girl"'deki sarışın hatuna çok benziyor. sharon'dı adı galiba..
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Anna çok iyi ve mantıklı ,çirkinde değil.Summer ise o kadar akıllı değil ama annadan daha güzel[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Anna daha kral bence, Summer çocua aşık ama kimseye söleme dio nie çünkü karizması sarsılacak kızın. Böle şey mi olur . Annanıun vücudu daha güzel , bi de daha cana yakın! AHAHAH neyin tartışması bu ya! sanki bize sordu adam kimi seçiim die! :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar