Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

O.C.

jankis

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
açılımı nedir bunun?[signature][hline]tksmtr!
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Mesaj tarihi:
orange county

ayrıca ne o öle "O.Ç" dermiş gibi :) "the OC" dizinin adı :P[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
said:
Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 22:30 tarihinde demiş ki:
ortamcı cemal

UHauhuaHU...koltuktan düştüm.neyse ben biraz önce izledim kızlar manyak :P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
Açılımını bilmeyenlere diyorum ki : HEpiniz o.c. siniz. DEERMİŞİM!!! *!böğğk*[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
cnbc-e rox[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Mesaj tarihi:
ikinci bir dawson's creek vakasi gibi geldi ilk izlenim olarak... setting ufak kasabadan, sosyeteye kaymis o kadar...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Mesaj tarihi:
OBAAAAAAAAAAAAAAA

super dizi bu arkadaslar, 3 gunde durmadan izledim butun bolumleri oyle anlatiyim.. 1 ay sonra yeni sezon baslior burda cok heyecanli =)
  • Yeni Oluştur...