Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance the Movie

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

x-men evolution bile daha düzgündür o filmlerden.
film, "sinema" olarak iyidir değildir orası beni ilgilendirmez de, fan olarak kötü buldum.

Dojorel, Lestat dediğin Interview With the Vampire'daki Tom Cruise di mi?
O filmde ben Brad Pitt'in Louis karakterini daha çok sevmiştim.. Belki de yeni vampir olmuş birisini anlattıkları için olabilir.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Sosyal ağlarda paylaş

yok sanirim o vampirlerin kralicesimi karanligin kralicesimi neyse o filmdeki lestati sölüo
yani su bi önceki sayfadaki üst resim :P
adam harbiden iyiydi gidip filmini alim bari aksam yapacak isim yoktu onu izlerim[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

queen of the damned deki lestat i diyorum. stuart townsend. ayrica ayni adam league of extraordinary gentleman isimli uyduruk filmin de tek izlenebilir karakteri dorian gray i oynuyordu.

ayrica interview with the vampire daki lestat da luis'den kat kat iyiydi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

Angelina Jolie Altınay olabilir bu arada cidden.

Eğer size de uyarsa teklif götürecem[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yapmasinlar filmini. Çünkü tüm karakterleri kafamda canlandirdim benimkilerden alakasiz tipler oynarsa hayal kirikliği olur bazilari diycek çikarsa gitmezsin o da olmaz:) Bu arada çok israr ederlerse Raist i oynarim :D[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet evet angelina jolie kitiara olabilir hatta muhtesem olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Abi raist icin stuart superde... abi bunlar tek yumurta ikizi degil mi? nasi olcek ki?

Ayrica DL'nin filmini cekemezler bana kalirsa.. Yani ne biliyim lotr'dan daha fazla butce gerekir, lotr gibi asiri unluler kullanilmaz yine buyuk ihtimalle ama hmm.. nerden baksaniz 3 film icin 400-450 milyon $ falan butce ister.. (Bir de; bu kitabin bildigim kadariyla fani, lotr kadar falan vardir be! Biri o kadar unlu degil demis ama.. yani 450'yi gozden cikarip iyi film ortaya koyacaklarsa lotr gibi, 3 filmden toplam 3 milyar $'a yakin hasilat yaparlar bence..)

Not: Gerci burada secilen karakterlerin tamami oynasa 150-200 milyon$ herhalde onlara gider ortada film olmaz :P)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 19 Aralık 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
Benim kitiara için bir alternatifim var

alternatif

Ben onu Laurana için önermiştim, Kitiara için fazla masum bi görünüşü var... Ayrıca "acımasız savaşçı" rolü yapamadığını da gördük önceki filmlerden ;)

Kitiara'ya Lucy Lawless (Xena'yı oynayan aktris) olabilir aslında...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Zeyna ewt süfer olur
amas benim Kitiara için önerdiğim abla underworld da gayet piskopattı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu

[Bu mesaj screamer tarafından 19 Aralık 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 19 Aralık 2004 20:54 tarihinde demiş ki:
Abi raist icin stuart superde... abi bunlar tek yumurta ikizi degil mi? nasi olcek ki?

Ayrica DL'nin filmini cekemezler bana kalirsa.. Yani ne biliyim lotr'dan daha fazla butce gerekir, lotr gibi asiri unluler kullanilmaz yine buyuk ihtimalle ama hmm.. nerden baksaniz 3 film icin 400-450 milyon $ falan butce ister.. (Bir de; bu kitabin bildigim kadariyla fani, lotr kadar falan vardir be! Biri o kadar unlu degil demis ama.. yani 450'yi gozden cikarip iyi film ortaya koyacaklarsa lotr gibi, 3 filmden toplam 3 milyar $'a yakin hasilat yaparlar bence..)

Not: Gerci burada secilen karakterlerin tamami oynasa 150-200 milyon$ herhalde onlara gider ortada film olmaz :P)

Valla tamam tanınmış iyi güzel bir seri, popüler bir seri... Ama asla LoTR kadar hayrana veya o kadar kaliteye ulaşamaz. Aradaki en güzel farkı bir Amerikan gazetesi açıklamıştı NY Times'dı galiba "İkisini karşılaştırmak zaten saçma, LoTR'nin kat kat ağır basacağını geçsek bile farklı kulvarlarda yarışıyorlar. LoTR bir edebi eserken DL bestseller'ın ötesine geçip bir klasik olamaz." tarzı bir cümleyle...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben de edebi değerini onun için demedim. Yani DL serisini sadece "frpci gençlik" okurken LoTR çok daha büyük bir kitleye hitap ediyor, sadece FRP oynayan gençlere değil edebiyatla ilgilenen herkese. Ayrıca eski bir eser olduğu için çok daha sağlam bir temel kitlesi var. O yüzden çok daha fazla kitlesi vardır demek istedim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

LotR'ın kitlesi daha fazla tabii ama dl okuyan kitle de azımsanmamalı bence. Cıkarsa bayagı is yapar herhalde ama nerdee? Biz anca boyle hayaller kurabiliyoruz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Valla edebi eserdir şudur budur bilmem ama film lotr gibi kotu bir film olursa(yanlış anlamayın aslında film çoğu filmden guzel ama o malzemeye o hikayeye o çekim hiç yakışmıyor.Hadi 1 2 neysede 3 tamamen rezalet) olmasın daha iyi.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dear friends,

In answer to the questions on the board, here`s what I can tell you about
the DL movie.

A production company has optioned Dragonlance for a live action,
big-budget movie. According to what we hear, the people who run the
company are long-time fans.

We were told by WoTC that we could make this announcement at Gen Con,
which we did. We`re not allowed to say anything else for the moment.

As soon as we can tell you more, I promise we will! Keep watch on
dragonlance.com.

Margaret
--------
Aplamız fiyat olayına açıklık getirmiş zaten.İşallah Şöyle 30-40 yıl unutulmayacak bir eser çıkarırlar.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kitiara'ya angelina jolie tam uyar bence. Çünkü angelina hanım kız değilde yırtık delilere daha iyi uyuyor. biz angelina'yı vahşi haldeyken seviyoruz =)
Ya da james bond un filminde oynayan melez kıvırcık kısa saçlı bi kadın vardı. Onun tipte tam uyar. Onun adını tam bilmiyorum valla.

Filmde sturm'u kesin bi Türk oynamalı =) Kitapta ilk okuduğumda direk sahiplenmiştim o karakteri bizim memleketli resmen diye =) Onu mesela kenara atacaklarsa hiç başlamasınlar bile filme =)
Önce gelip bana sorsunlar yapımcılar ona göre çeksinler =P[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence Türk olarak Kenan İmirzalıoğlu=Nehiryeli olur.
Onun dışında eline kılıç yakışacak o tipte biri hala aklıma gelmedi..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

Halle Berry olur tabi.Ama bence angelina joulie Daha iyi gider.Çünkü karakter küstah olmalı.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...