Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiginiz Seker?

Solinari

Öne çıkan mesajlar

polo

ciddiyete dönsün konu diye.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

en sewdigim seker:
badem sekeri
biraz daha az sewdigim seker:
olips(olips derken nane oranı fazla olan agzı yakanlardan bahsediorm) (aklıma ilk olips niye geldi orası da muamma :) )( cok guzel kullanım alanları war ondan )

[Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rocco ve MEntos..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

artık bulunamıyor ama bizim deyimimizle "deterjanlı polo"ya bayılırdım, ama çok eskilerde kaldı...
ayrıca yine artık bulunamıyor ama portakallı tictac hastasıyımdır.
almanyada 1 yuroya büyükçe bir kutu veriyorlardı, baya bir tükettiydim:) en çok tic tac seviyorum galiba:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...