Solinari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Elmalı Rocco[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn
Nartanesi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sabah şekerleri :P[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 pınar dilşeker ay biliyorum igraaaançtıııııı[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 polo ciddiyete dönsün konu diye.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 en sewdigim seker: badem sekeri biraz daha az sewdigim seker: olips(olips derken nane oranı fazla olan agzı yakanlardan bahsediorm) (aklıma ilk olips niye geldi orası da muamma :) )( cok guzel kullanım alanları war ondan ) [Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Rocco ve MEntos..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: supersonicmemed, 25 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki: pınar dilşeker ay biliyorum igraaaançtıııııı :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 artık bulunamıyor ama bizim deyimimizle "deterjanlı polo"ya bayılırdım, ama çok eskilerde kaldı... ayrıca yine artık bulunamıyor ama portakallı tictac hastasıyımdır. almanyada 1 yuroya büyükçe bir kutu veriyorlardı, baya bir tükettiydim:) en çok tic tac seviyorum galiba:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok!
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yumiyum[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz, ama bazılarımız yıldızlara bakıyor. [Bu mesaj Zeppelin tarafından 25 Şubat 2005 16:02 tarihinde değiştirilmiştir]
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ben de polo 'yu tek geçerim..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 mesir macunu[signature][hline]| spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page | You'll never be alone again You'll never die again You'll never be born again You'll forever be, stuck here in eternity
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Aman abi rocco yalanırmı ya bi siz eksiktiniz ohoho[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 polo[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 badem sekeri[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 vanilyali olan herangi bi $eker, kisacasi benden daha $ekeri olamaz..lol ps:ciddi diildim ayrica,hemen atlamayin kendini beeeenmij ehaha die.[signature][hline] I was lost in the pages Of a book full of death Reading how we'll die alone...
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Akide şekeri ve Halls.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 emenems[signature][hline] [/url]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim slash kotu solo yazmaz
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Sam, 25 Şubat 2005 15:42 tarihinde demiş ki: polo ciddiyete dönsün konu diye.. :-p polo kaldımı ya ben hiç göremiyorum bende çok severdim..[signature][hline]
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: trgdy, 25 Şubat 2005 16:52 tarihinde demiş ki: emenems +1
arina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 fişneli missbon[signature][hline]La vida es movil...
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 başka yerde var mıdır bilmiyorum da, bursa da ulus pastanesinin, gri-mor karışımı renkli şekerleri var hasstasıyıım. bi de bu hacı bekir'in marmara çakılı var o da süfer.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 yumiyum şu an için eskidende bi kaç sene evvel haribo'nun şekeri varda mükemmeldi ya artık bulamıyorum.[signature][hline]nothing
duende Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bide bizm ookulda bi cocuk bi şeker getirip veriyo bana markası falan yok ama tadı harika edik:cumleye bak yaa bi cocuk bana seker veriyo[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz
fiona Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 stars çilekli:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 sefmediğim şeker yok :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Öne çıkan mesajlar