Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Sevdiginiz Seker?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah şekerleri :P[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
polo

ciddiyete dönsün konu diye.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
en sewdigim seker:
badem sekeri
biraz daha az sewdigim seker:
olips(olips derken nane oranı fazla olan agzı yakanlardan bahsediorm) (aklıma ilk olips niye geldi orası da muamma :) )( cok guzel kullanım alanları war ondan )

[Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:44 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj mrproblem tarafından 25 Şubat 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rocco ve MEntos..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
said:
supersonicmemed, 25 Şubat 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
pınar dilşeker

ay biliyorum igraaaançtıııııı

:D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!|
Mail | Msn
Mesaj tarihi:
artık bulunamıyor ama bizim deyimimizle "deterjanlı polo"ya bayılırdım, ama çok eskilerde kaldı...
ayrıca yine artık bulunamıyor ama portakallı tictac hastasıyımdır.
almanyada 1 yuroya büyükçe bir kutu veriyorlardı, baya bir tükettiydim:) en çok tic tac seviyorum galiba:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Lamerlere cevap yok!
Mesaj tarihi:
vanilyali olan herangi bi $eker, kisacasi benden daha $ekeri olamaz..lol
ps:ciddi diildim ayrica,hemen atlamayin kendini beeeenmij ehaha die.[signature][hline]
I was lost in the pages
Of a book full of death
Reading how we'll die alone...
Mesaj tarihi:
Akide şekeri ve Halls.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
sefmediğim şeker yok :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

• Yeni Oluştur...