Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow=world of war craft

Mikelenjelo

Öne çıkan mesajlar

WOW'un daha turkiyeyede oynandigini pek sanmiyorum :-D Ama blizzard a baktigimda oynun mukemmel otesi oldugunu biliyrum tam da benim istedigim gibi olmus :) Aranizda bu oynu oynayan farsa bana bir kac bilgi verebilrimi? Bildigim kadariyla akontu acmak belirli bir ucret odeniyomus ve oynarkende bunun sebebi 4 serverin gocmesiyle alakali herhalde 8 tanemi ne kalmis benim ögrenmek istedigimde aylik belirli ucretemi tabi yoksa sadece 3 aydan 3 aya mi veriliyo? :-? :-? :-?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Öh :P Biraz alta bak koskoca wow bölümü var onu görecxektin :) ama yeni olduğun için doğaldır en azından doğru yere açmışsın sayılır :D

Bilgiler için buyur

Wow[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

1- WoW Türkiye'de, ve kapış kapış satıyor, sen ne diyorsun :D

2- oyun mükemmel ötesi, en azından oynadığım en keyifli mmorpg, blizzard'ı tanıyorsam şahane patchler ve expansion pack sunacaktır, oyundan aldığın keyif de artacaktır zaman içinde :)

3- oynayan dolu insan var

4- accountu açmak için ücret gerekmiyor. sadece orjinal oyunu alıyorsun 90 milyona, içinden cd-key çıkıyor, o cd-keyle açıyorsun

5- belirli bir ücret ödeniyor aylık, her mmorpg'de olduğu gibi.

6- serverlar göçüp göçmüyor mi bilmiyorum ama bir sürü server var ortada, seç beğen oyna, biz burning legiondayız.

7- aylık belirli bir ücret. aylık ödersen 15 dolar. birkaç aylığı bir anda peşin de ödeyebilirsin, 3 aylık mesela, o zaman fiyat bir-iki dolar düşüyor peşin ödedin diye..[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

10- Dandirik Toshiba A10 uma +512 ram takmamla ve ekran kartını oc etmemle cilloplar gibi çalışıyor. Kesinlikle sistem canavarı değil.

Tabi başlığı açan arkadaş da dalga geçmiyorsa durum vahim[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
T0RN4D0, 22 Şubat 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
13. Oynamak isteyip oynayamayanlarda Ruhsal bunalım görünüyor. (Nadir bir kötü özelliğidir)

mesela bende
ama alıcam 1 2 haftaya kadar
yaşasın kötülük[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

14. Monitörün ışığıyla fotosentez yapma yeteneğini kazandırıyor.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

16- Uyandığınız zaman gözünüze bir quest log gelebiliyor artık. Bunun için ayrı bir addon yüklemenize gerek yok tek yapmanız gereken yatmadan önce wow oynamak 4-5 saat.

14 için önemli not; yetenek kendisi geliyor oyunla beraber yanlız fotosentez işlemi direk başlamıyor en az 4-5 saat durmadan bir seanstan sonra üretilmeye başlanılıyor besin ve oksijen.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
baaluo, 22 Şubat 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
oyun bitti herif oynandiğini sanmiyorum demiş
direk forumun linkini bulup muhtemelen sirayla
üye ol - wow bölümü - topic aç
kombosu yapmış

Sende ''topiği aç''-''sadece ilk mesajı oku''-''laf at'' kombosu yapmışın..
Oysa devamını okusan öncelikle yanlıs yere actığını sonra buraya tasındığını anlardın..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe

[Bu mesaj CrayTotem tarafından 22 Şubat 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 22 Şubat 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
8. şimdiye kadar bir oyundan aldığım en güzel atmosfer.

kesinlikle :)
swgde de beklemiştim bu duyguyu ama padişah donuyla koşan jedi gorunce bir anda bozuldu o atmosfer

ehe ama wowda cidden super ya
duskwood'a gidince kendimi garip hissediyorum
agaçların dibindeki çalılardan gözler falan parlıyor, baya güzel yani ufak detaylar ama yinede atmosferi degiştiriyor bir anda

edit:
zararlı yonleride cidden fazla
günde 1 paketten az sigara içen adamı 2.5 pakete çıkardı ( kalkıp sigara almaya gitmemek için yanıma koydumda paketleri :P)

uykusuzluk baya arttı
iki gündür 4-5 saatlik uykuyla durup yeme,içme ve diger ihtiyaçlar dışında başından kalkamadım (foruma bile bakamıyorum bu aralar)
[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 22 Şubat 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayattan kopartıyo canım ne UO ne sc ne wc bu kadar yapmamıştı, yıllardır ilk kez okan bayülgenın programını kacırdım, cumartesileri sihire giderim gitmedim oyun geldiğinden beni ne ps actım ne maya actım ne 3dmax actım, ne elime bi kalem aldım bişeyler cizdim.

Ama süper yanı pişman değilim =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

baaluo ben orda saka yaptim :-D <----- bu surattanda gordugun gibi bende biliyorum oynun kapis kapis satildigini ama herkesten ozellikle oynayanlardan bilgi edinmek istemistim ama gende saolun cok yardimci oldunus bende 3-4 haftaya kalmas alicam uykusuz gunler beni bekle ben geliyorum :)[signature][hline]

[Bu mesaj Mikelenjelo tarafından 23 Şubat 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...