vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 A$kla alakasi yok, söyledim nedenini zaten .. a$iri stres[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ben iştah açarım be.. neyi kapatıyomuşum stress olayınada bi çözüm bulucaz ay sonu geliyim bi oraya[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ya valla bu aralarda aksine bana bişeyler oldu. Biraz zayıf olmaktan şikayetçiydim. Sonra ne olduysa. Hep yediğim şeyleri yemeye devam ettim. ve abartmıyorum 2 haftada 64 kilodan 70 e çıktım. Benim hep yememden ve kilo almamandan dolayı çok şikayetçi olan kızlar ve ablam. bir anda çok sevindiler. acilen sipporr yapmam lazım.yoksa döt göbek bağlıcaz... Vanilya sana kilo verebilirim 3-5kg kadar[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 isteyen varsa bende özellikle göbek kısmında 5-6 kilo verebilirim çokta iyi olur kendi açımdan :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 eheueu vanilya ya gönderelim kiloları =) havuz yapsın bizim yerimize...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 göbek kısmından 20 30 kilo kadar dağıtabilirim (kapış kapış ) işin kötüsü kiloluyum ama aynı zamanda aşırı hareketli sportif birisiyim.Yakında bel kayması felan geçireceğim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 ooy oy ne iyi olur vallahi benim kilo alışımda bi garip sırf göbekte toplanıyor kilolar üstüme bişey giyiyim sen msn 82 kilo dersiniz.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aa ne kilosu be =P ben memnunum halimden istemem kilo falan =) sizde kalsin[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 kaç kilosun john ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 banada lazım bu kilo 50 kilyoumda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Bende 98 kiloyum ama yağ yok eskiden vardı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hmm neler yemişiz bakalım bi son bi kaç gündür ; Cuma günü: 2 poğaça 3 ısırık tost.. (gerisini yemedim) Cumartesi: 1 tane çokokrem Pazar: Kalan tosttan 2 ısırık.. 1 çokokrem.. Yarım ekmek salam kaşar.. Pazartesi: 1 pide döner. Ve şimdi saat 10:45'e yemek siparişi verdim.. (bu kadar az yememde biraz rahatsızdım bu aralar)[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bendede aynen o $ekilde gidiyo hatta bi gün sadece sigara icmi$ligim vardir 1 paket..[signature][hline] Sell me the infection, it's only for the weak No need for sympathy, the misery that is me Sell me the infection, it's only for the weak On bleeding knees I accept my fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 sushi ye açılır iştahın[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 sigara ile alakası yok.hersey sinir stresle alakalı.Birseyleri kafana takarsan ozellikle. kafana birseyi ok fazla takarsan olabilecekler: istahsızlık,mide yaması ardından kusma daha sonrasında kalp carpıntısı uzerine de uyuyamama.Bunlar asırı bir seyi kafana takma fazla sinirlilik halinde olabilecek seyler. surekli olur olmaz seylere sinirlenme durumunuz warsa bir endokrin uzmanına da gozukmenizde fayda war.aynı zamanda hipertiroidi hastalık belirtileridir bunlar. Her durumda da rahatsızlıgınızı dikkate alıp bir doktora gitmek gerekli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 said: (03:15) Legbra: patideki eski ortamcı baslıklarının (03:15) Legbra: hepsini uplarım (03:15) иiℓℓє the piece of shit : ahuehaha (03:15) иiℓℓє the piece of shit : cokta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Courtney Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Bıçakla yat terlersin boyuna kilo verirsin co kraat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 cok pis nostalci oldum. hey gidi günner! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şimdi kaç kilo oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 76 falan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 77.5=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 boy, yas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya daam ,1 senelik konu =p legbra hayvansin , ne die uplarsin. ödesicez gülüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 77 kilosun bide kilo verdim diye üzülüyosun. sevinmen lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar