Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende oha oha oldum en sonunda :) gael ede saydırıyodum içimden "puşt" diye pişman oldum valla. yazık yaw boşuna işkence yaptılar adama.[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
abi bu bölümün devamını hemen tekrarlamazlarsa şerefsizim cnbce binasını patlatıcam ehoe. bu ne böyle be, dalga mı geçiyorsunuz insanlarla! ALOO, YETKİLİLERE SESLENİYORUM!
Mesaj tarihi:
sezon basindan beri de ilk defa duzgun bir 24 sasirtmasi yaptilar.

tam, `yok bunlar artik baymaya basladi` derken patlattilar bombalari[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ramon ucakta kadınlarla otururken bi anda kapıdan jacki gördüya baygın halde. (hani sonra gidip üstüne içki dökerek uyandırdı) o sırada öyle pis baktı ki sanki jacke tecavüz edecek sandım :)[signature][hline] Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
bu dizi insanın aklını başından alır walla.Beni tv karşısında şok etti.Müthiş gerçekten..[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
bence öyle bir an gelecek ki bütün amerika'nın.. hayır, bütün dünyanın kaderi chloe'nin eline kalacak.. neden mi? çünkü mantıklı gözükmüyor.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Ben daha yeni tekrarını izledim o ne bölümdür öyle maymuna çevirdi resmen.
Chloe walla kim den özür diledi ya artık ne diyim, böyle sekreteri tutmam ben ctu da walla.
Mesaj tarihi:
türk yapımcılar 24 ün türk versiyonun çekmek için adım atıolar. star da yayınlanacakmış bütün bildiğim bu kadar..ilgi görür mü bilemiyorum
  • Yeni Oluştur...