Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

ghald ben de kulağından vuruldu sandım ama jack "boynundan vurulmuş" diyor baktıktan sonra, maksadı üzerine bir tahminim var ama paylaşsam mı paylaşmasam mı bilmiyorum.. :)

tony hain çıkmaz da zaten bir tane hain var, gerekirse yedek olarak öne sürebilecekleri yeni tipler de var başka..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi abso sen beni "mujjck" efektiylee güldürdün hatta biraz önce güllü lokum (ohh misss) yediğim için boğuluyordum... allahte seni kzını nebişliym bilimum aile eşrafını güldürsün...
ay neyse bu son üç sayfa eylenceyliymiş.. mikicem ama bu öss yi ya patiye bilem giremiyoz.. neyse zati angelda kaçtı hay bu össssss[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Sosyal ağlarda paylaş

eh süperdi bu bölüm, dedim çocuk kendini asacak ama onu da beceremedi salak. kim'i geçecek salaklık yarışında bu sezon bence.. :) kim de gael'in olayını çözecek gibi ama bakalım ne zaman.. jack de 60 sn bekleyemedi ya hey yarabbi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Jacki durdurmak basit iş yani bir tane helikopter yollasınlar bütün olay o. Veya tehdit bitti ise tek yapacakları helikopteri vurmak.
Bu kadar çabul tehdit yok olması insanı kıllandırıyor yani virus kesinlikle birilerine daha bulaştı veya o çocuktan kan aldılar ve ellerinde hala virus var bence.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Sosyal ağlarda paylaş

e ona bakarsanız geçen sezon da arapları yakaladılar da sonra daha kaç bölüm apayrı tiplerle uğraştılar. önceki sezon da bambaşka tiplerle uğraştılar, esas adamlar sonradan çıktı.. yani bunda da meksikalıları dövseler bile başka biri çıkabilir ardından bence..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 27 Eylül 2004 04:01 tarihinde demiş ki:
o köstebeğin önümüzdeki 10 bölüm içersinde kim'i kaçırmasına bire on veriyorum! :horace:

:lol: :D 8-)

tüh keşke bire yüz filan verseydim.. :-p ya kardeşim herşey iyi de iki bölüm üstüste "son dakikada duymama" olayı olunca biraz bayatlıyor iş. helikoptere binerken kılpayı, inerken kılpayı filan derken herif altılı vurdurmuştan beter talihle kendini esir ettirmeyi başardı.. o hector da ramon'u oyacak ya da tam tersi olacak bence. silikon dudak belirleyecek herhalde jack'in kaderini.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi kyledan bişey cıkmadıgına göre jacki durdurmayacaklar dimi artık?(gerçi başkaları durdurdu ama işe yarayacak plan hala jackin planı öyleyse?)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 18 Ekim 2004 05:42 tarihinde demiş ki:
şimdi kyledan bişey cıkmadıgına göre jacki durdurmayacaklar dimi artık?(gerçi başkaları durdurdu ama işe yarayacak plan hala jackin planı öyleyse?)

jack su an suçlu konumda cunku bır sucluyu kacırdı kımseden habersız.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

evet ama kyle ın yakalandıgını ögrenip polislere teslim etseydi suçluyu virüs salınacaktı. amerika da nasibini almış bizim gizli dünyalar tarzı kader programlarından lol :)[signature][hline] Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Sosyal ağlarda paylaş

Abovv süper seyler oluyo aptala döndüm sonunda eheh[signature][hline]Bow down before the one you serve,
You're going to get what you deserve

--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Ariakan the UbaAAHR BM..

Sosyal ağlarda paylaş

lol komplonun tabiri caizse .oku çıktı, işler göründüğü kadar basit değilmiş. gael yakalandı diye sevinmiştim tam da, hayret etmiştim bu kadar çabuk yakalandı diye.. :-p

ramon'un suratı mor patlıcan oldu ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hector'a patlayacak hersey, bakin gorun. jack in misyonunu ogrendiklerinde ramon mahfedecek hector i.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 24 Ekim 2004 23:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...