silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=A00A1889&date=10Ocak2005[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Yani? İzlemeyelim mi? Jacki bulup dövelim mi? Bu bir film bunu kabullenip öyle izlemek lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 abi başkan, ryan i bile aramdı yani yuh[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bazilarinin bagisiklik kazanabilme ihtimali var dendi basta, michelle ornegin, insallak kurtulur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: silverhelm3, 10 Ocak 2005 16:53 tarihinde demiş ki: http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=center&ref=haberHome&id=A00A1889&date=10Ocak2005 , bu linki buraya taşıma amacını anlamış degilim. zaten yeni bir topic acmışsın. burada dizide ne olup bittigi konusuluyor. turkleri barbar gostermisler tartısmasını actıgın diger topicte tartısabiliriz[signature][hline]Bu dosyayı indirirsen bilgisayarın patlar. nickinin yanında balon cıkar. bonzi olursun. sakın indirme. bu yazıyı da okumaya devam etme. zaten istesende artık edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok kardeşim, anladım ki ctu'ya bir işi teslim edersen sonu gelmez. normal şehir polisi arasa daha kolay bulup yakalarlardı herhalde, yok onu kaçır şantaj yap, yok bunu filan.. :-p ben dedim kim'i kaçırdılar ama gene şaşırttılar, yoksa iyice geyik tadı verecekti sezon başına kim'in birkaç kere kaçırılması.. :-) jack olaya uyanıp beynine binecek diye bekledim ama belki sonraki bölümün başında.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sinir bozucu bi bölümdü. chloenin boğazını sıkasım geldi[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya iğrençti ya kalitesi düştü ![signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bitek ben mi sevdim ya. nesi igrencti ki güzeldi bence. tamam biraz durgundu ama bi sonraki bölüm patlama olcak bence :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ben bu Tonynin gelmişiniii geçmişiniii.... Ya 100lerce kişinin katili olan ve binlerce kişinin de büyük ihtimal katili olacak adamı kaçırdı ya helal olsun. Yani Jack bunu öğrenip de Tonyi yaşatırsa YUH diyorum. Yani CTUda en baba hain olsa bu kadar yardımcı olamazdı Terörist abilere. Tonynin diyeceği tek şey kılına zarar gelirse kızını yaşatmam demekti ama diyemedi salak. Ve KIM konusunda yazacak bişey yok. Yani ABDnin 1 numaralı düşmanı durumundaki adamın kızını taşıyorlar ama tren yolunda tek başına kalabiliyor bu araba. Konu yaratacaz diye iyice saçmaladılar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 en son tren yolunda motorluyla bakışırken gösterdi dimi Kim'i? soora reklam girdi mutfağa gittim geldim tony i gösteriodu kaçırdımmı acaba?[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Kanki Teh üBaaahr Dr000ood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Tony nin pipisini kesecekler bu sefer[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Aynı şey Jackin başına gelse kes birader derdi KIM için. Biz de kurtulurduk o da rahat ederdi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 =) Şişenin birtanesini kim in kafasından boca etmek lazım...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kim bir atraksiyon yapacak bence =)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu bolum saat kacta bitti?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sanırım 09:00 du[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cidden şu "dizideki en önemli kişinin eskortsuz tek arabayla nakledilmesi" olayı kabak tadı verdi. ama yine de o motorskiletlinin gösterilmesi bizim dikkatimizi oraya çekip sonra michelle ile yanıltmak içindi sanırım. ya da herif gidip kendi kaçıracak filan.. abso'nun dediği gibi "ben de senin kızını oyarım" deseydi.. ulan michelle'in bağışıklığı da amerika'nın hayrına olmadı lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ilgilenenler, beklemek istemeyenler için Emule'da 24.s03e21.ws.dvdrip.xvid-sfm.ShareConnector şeklinde arattığınız takdirde (e21 21. bölüm ) tüm bölümleri bulabilirsiniz. Global aratmayın, razorback ve edonkey1 2 serverlarında local aratın, 2 günde geliyorlar.. Amerikada bittiği gün hepsinin dl'unu başlatmıştım, 1 haftada 24 bölümde geldi sonra 2 gün eve kapanıp izledim ;) Fox TV digital yayından çekim olduğu için DVD kalitesinde, sadece ingilizce ama ingilizcesi gayet anlaşılır.. hafta saymak istemeyenlere hayırlı download'lar ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 emule ile kaç kb download ediyosunuz azureus berbat bende.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya abi son bölüme uyuz oldum adam elini kolunu sallıya sallıya çıktı gitti binadan.Hayır abi Jack'i anamadımadamın kızı elinde arkanda bir SWAT ordusu var dal içeri biç M-4'lerle bizi gericekler senaryo uzayacak ya.Ben o senaristleri bir buluyum...[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence bulma hiçbirini diziyi nasıl izletiriz diye en iyisini düşünüyorlar iyide yapıyorlar.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yapamadı işte adam ne war jack te olsa aynı şeyi yapardı eninde sonunde herif enselencek[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 CNBC-e 24 için yeni bir jenerik hazırlamış. Fakat full spoiler dolu. Nası iş anlamadım. Ha birde: 30 Ocak 2005 yani dünkü bölüm, kaçıncı bölümdü? Gelecek bölümü indirmem lazım.[signature][hline]FAUST www.noir.gen.tr & yavuzcetin.com MSN: [email protected] Sorunlu genç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Son bölümde ne oldu biri yazabilir mi? Evet bizde TV yok ama çaktırmamak için hep böyle yapıyorum :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar