Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

said:
,

bu linki buraya taşıma amacını anlamış degilim. zaten yeni bir topic acmışsın. burada dizide ne olup bittigi konusuluyor. turkleri barbar gostermisler tartısmasını actıgın diger topicte tartısabiliriz[signature][hline]Bu dosyayı indirirsen bilgisayarın patlar. nickinin yanında balon cıkar. bonzi olursun. sakın indirme. bu yazıyı da okumaya devam etme. zaten istesende artık edemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
yok kardeşim, anladım ki ctu'ya bir işi teslim edersen sonu gelmez. normal şehir polisi arasa daha kolay bulup yakalarlardı herhalde, yok onu kaçır şantaj yap, yok bunu filan.. :-p

ben dedim kim'i kaçırdılar ama gene şaşırttılar, yoksa iyice geyik tadı verecekti sezon başına kim'in birkaç kere kaçırılması.. :-)

jack olaya uyanıp beynine binecek diye bekledim ama belki sonraki bölümün başında.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu Tonynin gelmişiniii geçmişiniii....
Ya 100lerce kişinin katili olan ve binlerce kişinin de büyük ihtimal katili olacak adamı kaçırdı ya helal olsun. Yani Jack bunu öğrenip de Tonyi yaşatırsa YUH diyorum. Yani CTUda en baba hain olsa bu kadar yardımcı olamazdı Terörist abilere. Tonynin diyeceği tek şey kılına zarar gelirse kızını yaşatmam demekti ama diyemedi salak.
Ve KIM konusunda yazacak bişey yok. Yani ABDnin 1 numaralı düşmanı durumundaki adamın kızını taşıyorlar ama tren yolunda tek başına kalabiliyor bu araba. Konu yaratacaz diye iyice saçmaladılar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

cidden şu "dizideki en önemli kişinin eskortsuz tek arabayla nakledilmesi" olayı kabak tadı verdi. ama yine de o motorskiletlinin gösterilmesi bizim dikkatimizi oraya çekip sonra michelle ile yanıltmak içindi sanırım. ya da herif gidip kendi kaçıracak filan..

abso'nun dediği gibi "ben de senin kızını oyarım" deseydi.. ulan michelle'in bağışıklığı da amerika'nın hayrına olmadı lol[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

ilgilenenler, beklemek istemeyenler için

Emule'da

24.s03e21.ws.dvdrip.xvid-sfm.ShareConnector

şeklinde arattığınız takdirde (e21 21. bölüm ) tüm bölümleri bulabilirsiniz. Global aratmayın, razorback ve edonkey1 2 serverlarında local aratın, 2 günde geliyorlar..

Amerikada bittiği gün hepsinin dl'unu başlatmıştım, 1 haftada 24 bölümde geldi sonra 2 gün eve kapanıp izledim ;)

Fox TV digital yayından çekim olduğu için DVD kalitesinde, sadece ingilizce ama ingilizcesi gayet anlaşılır..

hafta saymak istemeyenlere hayırlı download'lar ;)[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
There is no darkness, only ignorance..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...