Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 (@ cNBC-e) - 3. Sezon

Udinen

Öne çıkan mesajlar

"ilk 13 14 bölüm fazla güzel degil 14ten sonra baslıyo olay" diyolardı fakat ilk bölümü baya beğendim ben.
kim olmasa daha begenirdim :) bide kate cıktı basımıza[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark

[Bu mesaj -Mix- tarafından 12 Eylül 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu eroin bağımlısı olduğunu görünce tüm hayallerim suya düştü. acaip kurgulamıştım halbuki. salazar adamı öldürdükten sonra, jack'e virüsü bir şekilde bulaştırdı sanmıştım ehoe. panzehir çalışmaları olacak sanmıştım, süperim, her şeyi bildim sanmıştım. sanmıştım..... üheas, apıştım kaldım yahu ehoeh.

bi de bu başkanın olayı ne? 2. sezonun sonundaki zehirle alakalı mı? nasıl bir zehir o, yıllar mı sürüyor öldürmesi?
Sosyal ağlarda paylaş

eşek kadarda dövme yaptırmış ön kolunun alt kısmına
yazık be adam birini yakalamak için ne fedakarlıklar yapmış

kim'in o kıl elemana miras degil alın teri tarzı numarası hoştu :)

[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
dur gidip soyuniim o zaman

[Bu mesaj Popeye tarafından 13 Eylül 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe ilk bölüm bence bugüne kadarki ilk bölümler arasında en iyisi, dahasını bekliyoruz.. :)

sırplar, araplar, şimdi de meksikalılar. birkaç yıl daha sürerse döner mafyası filan da çıkar herhalde.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

fakat kim'in ctu'da çalışması olayı çok hoşuma gitti, önceden esas senaryoda zerre kadar bir önemi olmadığı halde (babasının moralini etkilemek dışında) dizinin çeyreği filan ona gidiyordu, şimdi en azından onun da eli iş tutuyor.. "ne diye bunu seyrediyoruz şimdi" sorusuna verecek bir yanıt var en azından..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

Jack in eroin bağımlısı olması her ne kadar senaryoya yenilik getirecek bir nokta olmasına rağmen şahsen senaryo ve şimdilik öngördüklerim 3.sezon için hiç de iyi şeyler vaad etmiyor açıkçası...

senaryonun bir şeyler vaad etmemesinin yanında bence en önemli sebep artık ilişkilerin(çok afedersiniz) b.kunun çıkması
kim in ctu da çalışması, jackin yardımcısının kim le ilişki yaşaması(ki zaten olmazsa olmaz gibi bir şeydi), palmer ın doktoruyla ilişki yaşaması falan bana direkt yalan rüzgarı gibi bir ilişki çemberini anımsattı ki hiç de memnun kalmadım
şahsen bende 1.sezon da olduğu gibi geçmişinde neler yaşadığını ve sonraki bölümde ne olacağını şiddetli bir şekilde merak etme duygusu tamamen kalktı
eninde sonunda seyredicem tabi ve bunu ileriki bölümlerde daha etkili bir şekilde görebiliriz diye umut ediyorum

her neyse...
palmer ın yardımcısına dikkatinizi çekerim, bence çok şeyler yapacak o kişi, zaten süfer bir karizması da var
bir ayrıntı da her ne kadar emin olmasam da zamanla ilgili
sanki reklamlardan sonra zaman kaldığı yerden devam ediyor gibi bir izlenim uyandı bende, bundan çok emin değilim çünkü çok dikkatli bir şekilde bakmadım ama sanki bıraktığı yerden devam ediyor gibi gözüktü...

her neyse seyredelim görelim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zaugna_Khaldun, 13 Eylül 2004 14:38 tarihinde demiş ki:
senaryonun bir şeyler vaad etmemesinin yanında bence en önemli sebep artık ilişkilerin(çok afedersiniz) b.kunun çıkması
kim in ctu da çalışması, jackin yardımcısının kim le ilişki yaşaması(ki zaten olmazsa olmaz gibi bir şeydi), palmer ın doktoruyla ilişki yaşaması falan bana direkt yalan rüzgarı gibi bir ilişki çemberini anımsattı ki hiç de memnun kalmadım

enteresan bir dusunce ve galiba yapimcilar da boyle oldugunu dusunmuslerki 3. sezon sonunda Jack disinda butun cast diziden ayriliyormus imdb'ye gore...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

IMDb de bazı yorumlar 3. sezonu övüyor bazıları da negatif şekilde eleştiriyor. Bence eleştirilerin altında 1 ve 2. sezonun ardından dizinin biraz mistik havasını kaybetmesi var. İlk defa gerçek zamanlı yapılan bir dizi ilk başlarda insanları etkiliyordu ama şimdilerde sanırım sıkmaya başladı.Ame her ne olursa olsun 3. sezona şans verilmesi taraftarıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...