Udinen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Nihayet başladı. Biyolojik savaşla uğraşacaklar sanırım. kim ablada CTU ya girmiş hayırlı olsun :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Delikanlı Jack öyle Eroine felan yenilmez :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 "ilk 13 14 bölüm fazla güzel degil 14ten sonra baslıyo olay" diyolardı fakat ilk bölümü baya beğendim ben. kim olmasa daha begenirdim :) bide kate cıktı basımıza[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark [Bu mesaj -Mix- tarafından 12 Eylül 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ne olmuş öyle koskoca Jack Bauer abimize? Kim daha da olgunlaşmış,güzelleşmiş. :) Başkana ilerleyen bölümlerde bi kıllık olacakmış gibi geliyo bana.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yahu eroin bağımlısı olduğunu görünce tüm hayallerim suya düştü. acaip kurgulamıştım halbuki. salazar adamı öldürdükten sonra, jack'e virüsü bir şekilde bulaştırdı sanmıştım ehoe. panzehir çalışmaları olacak sanmıştım, süperim, her şeyi bildim sanmıştım. sanmıştım..... üheas, apıştım kaldım yahu ehoeh. bi de bu başkanın olayı ne? 2. sezonun sonundaki zehirle alakalı mı? nasıl bir zehir o, yıllar mı sürüyor öldürmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Anladığım kadarıyla bağışıklık sistemiyle alakalı bir virüs palmer a verilen. Jack kalp krizi derken 2.sezonda şimdi de eroin krizleri çıktı. Kim'inde kafaya birisi valorite runic hammer la vurmuş sanırım, 3 sene önce salak gezen kız çatır çatır bilgisayar kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lan gül gibi jack gitti aah ah neler yapmışlar adamcağıza. ohoo şimdi bu piskopatlarla mı uğraşçak eroinle mi uğraşçak. aslında iyi olmuş, iki kat geriliriz =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 6 ay salazarla calısırken oldugunu soyledi jackin kankası olan eleman. diger sezonlardan benim kacırdıgım bisey mi var bu salazarla ilgili ? fazla mı detay arıyorum yoksa?[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 2.sezon ile 3.sezon arasında 3 sene var. Jack bu arada gizli operasyona gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 O nasıl bir uyuşturucuydu öyle? Değişik bir tip :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 eşek kadarda dövme yaptırmış ön kolunun alt kısmına yazık be adam birini yakalamak için ne fedakarlıklar yapmış kim'in o kıl elemana miras degil alın teri tarzı numarası hoştu :) [signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Eylül 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dirsekten bilege kadar olan kısım işte :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Eylül 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 http://www.fox.com/24/ http://www.24fanclub.com/ Sitede iyimiş.beyaz Saray raporları falan ilginç olmuş.İşsizlik azalması gibi.T-Shirtleri beğenmedim ama. :) [Bu mesaj Fegro tarafından 13 Eylül 2004 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 dövme benimde dikkatimi cekti. ayrıca takım elbise yakısmıyo adama :) bidaha giymez işallah[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ehe ilk bölüm bence bugüne kadarki ilk bölümler arasında en iyisi, dahasını bekliyoruz.. :) sırplar, araplar, şimdi de meksikalılar. birkaç yıl daha sürerse döner mafyası filan da çıkar herhalde.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 24-sezon 6: "Başkanım otopark ağaları şehri tehdit ediyorlar, bütün arabaları çizeceklerini söylüyorlar" Palmer: "Bana Jack Bauer'ı bulun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya Jack'in k3nk'i "Salazar'ın sana ne yaptığını biliyorum" deyince "lan bu adam da mı hamamcı oldu" dedim kendi kendime. Meğer junkie olmuş.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ya offf ilk bölümü kaçırdım. Tekrarı ne zaman?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 cnbce nin en buyuk salaklıgı o absolut tekrarı aynı gece veriyor. malesef ya divxten ya da haftaya 2. bölümün başında özetini gösterirken seyretmen gerekcek :([signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 fakat kim'in ctu'da çalışması olayı çok hoşuma gitti, önceden esas senaryoda zerre kadar bir önemi olmadığı halde (babasının moralini etkilemek dışında) dizinin çeyreği filan ona gidiyordu, şimdi en azından onun da eli iş tutuyor.. "ne diye bunu seyrediyoruz şimdi" sorusuna verecek bir yanıt var en azından..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 naapsın oda ekmek parası peşinde[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Jack in eroin bağımlısı olması her ne kadar senaryoya yenilik getirecek bir nokta olmasına rağmen şahsen senaryo ve şimdilik öngördüklerim 3.sezon için hiç de iyi şeyler vaad etmiyor açıkçası... senaryonun bir şeyler vaad etmemesinin yanında bence en önemli sebep artık ilişkilerin(çok afedersiniz) b.kunun çıkması kim in ctu da çalışması, jackin yardımcısının kim le ilişki yaşaması(ki zaten olmazsa olmaz gibi bir şeydi), palmer ın doktoruyla ilişki yaşaması falan bana direkt yalan rüzgarı gibi bir ilişki çemberini anımsattı ki hiç de memnun kalmadım şahsen bende 1.sezon da olduğu gibi geçmişinde neler yaşadığını ve sonraki bölümde ne olacağını şiddetli bir şekilde merak etme duygusu tamamen kalktı eninde sonunda seyredicem tabi ve bunu ileriki bölümlerde daha etkili bir şekilde görebiliriz diye umut ediyorum her neyse... palmer ın yardımcısına dikkatinizi çekerim, bence çok şeyler yapacak o kişi, zaten süfer bir karizması da var bir ayrıntı da her ne kadar emin olmasam da zamanla ilgili sanki reklamlardan sonra zaman kaldığı yerden devam ediyor gibi bir izlenim uyandı bende, bundan çok emin değilim çünkü çok dikkatli bir şekilde bakmadım ama sanki bıraktığı yerden devam ediyor gibi gözüktü... her neyse seyredelim görelim...[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Zaugna_Khaldun, 13 Eylül 2004 14:38 tarihinde demiş ki: senaryonun bir şeyler vaad etmemesinin yanında bence en önemli sebep artık ilişkilerin(çok afedersiniz) b.kunun çıkması kim in ctu da çalışması, jackin yardımcısının kim le ilişki yaşaması(ki zaten olmazsa olmaz gibi bir şeydi), palmer ın doktoruyla ilişki yaşaması falan bana direkt yalan rüzgarı gibi bir ilişki çemberini anımsattı ki hiç de memnun kalmadım enteresan bir dusunce ve galiba yapimcilar da boyle oldugunu dusunmuslerki 3. sezon sonunda Jack disinda butun cast diziden ayriliyormus imdb'ye gore...[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yav bu dizi bana biraz (hatta bayaaaa) metal gear solid taklidi gelmeye başladı ama hayırlısı[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 IMDb de bazı yorumlar 3. sezonu övüyor bazıları da negatif şekilde eleştiriyor. Bence eleştirilerin altında 1 ve 2. sezonun ardından dizinin biraz mistik havasını kaybetmesi var. İlk defa gerçek zamanlı yapılan bir dizi ilk başlarda insanları etkiliyordu ama şimdilerde sanırım sıkmaya başladı.Ame her ne olursa olsun 3. sezona şans verilmesi taraftarıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar