BoraX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sayın Pati Üyeleri, Bana öyle geliyor ki forumlarımızda çok fazla yazım yanlışı yapılıyor. Bazı resmi gözüken mesajlar da var kabul ediyorum ama hızlı yazmaktan kaynaklanan bir sürü yazım yanlışı dikkatimi çekiyor. Bazı örnekler şunlar: -> "geliyorum" yerine "geliyom" veya "geliom" kullanmak. (Bana göre bu çok sorun yaratan bir hata değil) -> "var" yerine "war" kullanmak, yani "v"yi "w"ye dönüştürmek. -> "ben" veya "sen" yerine "bn" veya "sn", yani bazı sesli harfleri atlayarak yazmak. -> Bu hızlı yazmaktan kaynaklanıyor kesinlikle eminim: "aslında" diyecekken "alsında" yazmak. Bu konudaki düşüncelerinizi bekliyorum. Saygılarla... (Ben de sıkça böyle hatalar yapmıyor değilim tabi ama yine de belirtiyim dedim. Lütfen hararetli konuşmalar yapmayınız.:-)Ehehehe imzamda bile yazım yanlışı var :D)[signature][hline]NeeD 4 SPeeD UnDeRgRoUnD <> UO Zararları No. 3 (Antakyali'ya yardım): - Ne yapıyon o masanın altında bakiim? - Hiding kasıom be abi.. -Msn- [Bu mesaj BoraX tarafından 21 Şubat 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTHe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bişey soracam serverda bi sorunmu var genelde böyle konular server gidince yazılıyoda?[signature][hline]Tokhtor pune?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Hmmm. İyi olmuş da,(post "kasıyorsun" diyecekler): Burası tam yeri değil maalesef. Biliyorum ki bu hataları genellikle oyunda yapıyorlar, oyunda yapanları oyunda uyarırsan daha yararlı olacaktır bence. Post "kasmıyorum" ben. Kasmak zaten mantıksız bi fiil, her şeye kasmak diyorlar zaten. Yok o kasmak yok bu kasmak. Bıktım artık bunu da ekleyin o yazım hataları listesine.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Şu anda oyunu oynamıyorum, o yüzden bilemiyeceğim. Sanırım şansıma denk gelmiş. :-)[signature][hline]NeeD 4 SPeeD UnDeRgRoUnD <> UO Zararları No. 3 (Antakyali'ya yardım): - Ne yapıyon o masanın altında bakiim? - Hiding kasıom be abi.. -Msn- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: FIRTINA1, 21 Şubat 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Hmmm. İyi olmuş da,(post "kasıyorsun" diyecekler): Burası tam yeri değil maalesef. Biliyorum ki bu hataları genellikle oyunda yapıyorlar, oyunda yapanları oyunda uyarırsan daha yararlı olacaktır bence. Post "kasmıyorum" ben. Kasmak zaten mantıksız bi fiil, her şeye kasmak diyorlar zaten. Yok o kasmak yok bu kasmak. Bıktım artık bunu da ekleyin o yazım hataları listesine. Güzel dedin "post kasmak" hakkında; ama sadece oyunda değil forumlarda da bir çok yazım hatası var.[signature][hline]NeeD 4 SPeeD UnDeRgRoUnD <> UO Zararları No. 3 (Antakyali'ya yardım): - Ne yapıyon o masanın altında bakiim? - Hiding kasıom be abi.. -Msn- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Yazım hatalarını düzeltmeye forumdan başlamak yanlış olur bence. Herkes oturup adam akıllı okulunda Türkçe'yi öğrense herşeyden önce, gerisi zaten gelir bence.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Dynun, 21 Şubat 2005 19:21 tarihinde demiş ki: Yazım hatalarını düzeltmeye forumdan başlamak yanlış olur bence. Herkes oturup adam akıllı okulunda Türkçe'yi öğrense herşeyden önce, gerisi zaten gelir bence. O da doğru tabi.[signature][hline]NeeD 4 SPeeD UnDeRgRoUnD <> UO Zararları No. 3 (Antakyali'ya yardım): - Ne yapıyon o masanın altında bakiim? - Hiding kasıom be abi.. -Msn- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Birde sey var Selam hizli yazmaktan selma oluyor :) (Post kasilir..)[signature][hline](El Habibi) Belki begendiginiz silah vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 geliyorum yerine geliyom yazmak yazım yanlışı değil ki şiivedir. baba tarafım bergama ve manisalı. hepsi geliyom şeklinde konuşur. onun dışında türkçemizi koruyalım olayını da pek sevmiyorum. en azından nette.[signature][hline]Alomatik_2k Üye - ? Toledor: Mikinde sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bu gün yeni bişi daha öğrendim kib = kendine iyi bak demekmiş ![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 höh kermit.. kaç yıldır chat yapmıyorsun =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 21 Şubat 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: MeTHe, 21 Şubat 2005 19:02 tarihinde demiş ki: bişey soracam serverda bi sorunmu var genelde böyle konular server gidince yazılıyoda? Tepki müthiş.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Sonuçta katip gibi de herşeyi tam olarak yazınca da yazının samimiyeti kalmıyor.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraX Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: kermit_frog, 21 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: bu gün yeni bişi daha öğrendim kib = kendine iyi bak demekmiş ! Bak bu komikti. Hadi herkes "kib"! :D[signature][hline]NeeD 4 SPeeD UnDeRgRoUnD <> UO Zararları No. 3 (Antakyali'ya yardım): - Ne yapıyon o masanın altında bakiim? - Hiding kasıom be abi.. -Msn- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Cthulhu_, 21 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: höh kermit.. kaç yıldır chat yapmıyorsun =) chat ile aram iyi değil ki vallahi hayatımda 3 kere mirce felan girmişliğim vardır geyik amaçlı bi kaç kere daha girdim oda ultima davasına :P ne biliyim cahiliz ^_^[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 gerçi ben de bu olayı sms ile öğrenmiştim.. ama inanılmaz chat yapardım.. kendi serverımız vardı.. millet gelip asl ne diye sorardı.. tey tey.. =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Ewet sizin yazdıklarınız çocuklara örnek oluyo düzgün yazın...... Burda düzgün yazmayı bilmeyen warmı acaba?.. Herkes istediği gibi yazsın.Sonuçta burası resmi bi makam diil...Önemli olan anlatabilmek anlayabilmek..Bu kavramlar war zaten... Yani anlaşabiliyoruz... O halde ...NoProbleM[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Yeni Forum SitemizAçlıdı| Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 benim hatunda aşkım yerine aşk diyo :)[signature][hline]Web | Mail | Msn | Icq | Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 -> "var" yerine "war" kullanmak, yani "v"yi "w"ye dönüştürmek. Bu dediğin olay cine5 haber de var oğlum patide olsa ne olur.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ya uzun uzun yazmak şahsen benim işime gelmio yazı yazarken. o an tek düşüncem karşımdakine söylemek istediğimi anlatmak oluyo.ki bence yazım hatasıyla da olsa annatabiliiyorum:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 uzun uzun yazmak benimde işime gelmio ii böle :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 1-) geliyorum yerine geliyom, oluyor yerine oluyo demek çok bir yazım hatasına girmiyor. insanları gereksiz yere zorlamış oluruz, sonuçta şive ile alakası var. 2-) var yerine war, selam yerine slm yazmak olayı ise saçmalık olarak görüyorum. tamam resmi bir makamda değiliz (çok seviliyor bu laf) ama chat ortamında da değiliz. forum, message board burası. chat usülü konuşulmasına karşıyım. 3-) aslında yerine alsında, geliyorum yerine geylomr yazmak ise dikkatsizliğe giriyor. bazıları kasten önemsemiyor, doğaldır. bazıları da yanlışlıkla yazıyor. tabii ki yazdıklarımızı bir kere daha okusak bu tip sorunların önüne geçeriz, ama burayı mirc gibi gördükçe böyle birşeylerin olacağını pek zannetmiyorum.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Şubat 2005 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 gecen gunlerde arkadasım bana bi mail attı.. mailda harvard universitesinde yapılan bi arastırma yazıodu.. bu bizim chat dilinde kullandıgımız kısaltmaların nasıl oluoda insanlar tarafından dogru algılandıgını arastırmıslar... insan beyni harfleri butun olarak algılarmıs, o yuzdende karısık yazılan harfleri bile beyin yerli yerine otrtup algıyabilirmis... kısacası bence bunda bole yazılmasında bence bi sorun yok.. sonucta herkes kimin ne demek istediini algılayabilio... ve sonucta resmi bi yazısmada ben kimsenin bu sekilde yazdıını pek zannetmiorm![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ii bnnnd bl bool knasrm anlmmgsk ck kaly :) nasıl olsa resmi bi yazışma yapmıyoruz di mi, sadece birbirimizi anlasak yeter[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 ben kısaltma kullananlara uyuzluk cevap vermezdim. Hatta kullandıım tek kısaltma slm olmuştu. oda çok benziyodu. Şimdi yerine göre "lan?" diyorum slm yerine. sonuçta hepsi tanıdık oluyo mesaj attıklarım. olmadı meraba derim.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar