Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saerosla çıkıos bis yaa:)))))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Riehn, 31 Ocak 2005 07:55 tarihinde demiş ki:
Biraz gec oldu galiba peh.

sorma :-p[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
sabah sabah gıremem ztn hıc, nese konu dagıtmıyalım dıcemde dagılmı$ ztn yeterınce.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 31 Ocak 2005 08:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
o konuda pek geyık yapmıyorus ya da yapamıyorus bı kac topic wardı öle.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
acılan bölum: konu dı$ı
konuyu ba$latan: morgana yaz görursun =)

kimisi geyigini yaptı kimiside ciddiye aldı.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Arakadaşlar bakın mesaj kalabalığı yaptınız ben Tedicik Hanımla iletişim kuramadım. Tedicik Hanım ama sizde çok soğuksunuz yani bakın kaçtır mektup yazıyorum size bir dönüp bakmadınız bile, kınıyorum efendim buradan sizi. Bakınız: KIN[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
diyelim kabul etti..
sonra?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
çutucuk musun kutucuk msn nesin degilim kasma.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ne oluyor burada ? cık cıkcık..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!!

Mesaj tarihi:
bu nedir abi ?
bişi anladıysam traş oluyum[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 28 Ocak 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
biri lezbiyen mi dedi? hanee? :-O

said:
Ardeth, 30 Ocak 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
ha altın mı? Nerde? O_o

insanların neye ilgi duydukları hemen anlaşılıyor. kişilik testi gibi olmuş topik ne güsel:)
bir de gayler var ki hiç girmeyeceğim, patinin dişi nüfusundan daha fazla o_O[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 01 Şubat 2005 02:14 tarihinde demiş ki:
Arakadaşlar bakın mesaj kalabalığı yaptınız ben Tedicik Hanımla iletişim kuramadım. Tedicik Hanım ama sizde çok soğuksunuz yani bakın kaçtır mektup yazıyorum size bir dönüp bakmadınız bile, kınıyorum efendim buradan sizi. Bakınız: KIN

cilve yapıyor cilve;)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Mesaj tarihi:
kız sapık çıktı nü olmadan olmaz diyo :P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Ulan noluyo burda dallas gibi..[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...