Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyundaki en beyendiğiniz özellikler

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyunda buraya keşvettiğiniz hoşunuza giden özellikleri yazsak hem böylece oyun güzel mi ? diye akıllarında sorular olan arkadaşlar buraya bakım biraz daha iyi bir karar verebilsinler.
Şimdi benim için ilk olarak oyunun atmosferine bayıldım. Nightelf şehrinin atmosferi gerçektende muhteşem olmuş (yav ağaçlardan gökyüzü görünmüyor) evler, darnassus daki warcraft 3 den tanıdığımız ancident protectorlar gibi olaylar çok güzel olmuş. Zaten Temple of Moon' u hesaba bile katmıyorum. Bide şehirdeyken gerçektende elflerin yorulmadığını hissediyorsunuz :-P şaka bir yana adamlar elf şehrine oturma yeri koymamışlar. Dwarf lar başladığı yere girince zaten içim üşüdü resmen ama daha çok fazla keşvedemedim.

2. Emotionlar çok güzel şimdi elemanı duel davet ediyoruz il başta /point yazıyoruz (seni istiyorum gibisinden) sonrasonra duel kabul etmezse hemen /chicken yazıyoruz bağ bağ baaağ lıyoruz. arkadaşta bize /rude yapıyor iyice kıvama geliyoruz eheh.

3. Oyunda düşmek çok eylenceli :-p özellikle night elfseniz oyunu uçarak bile geçirebilirsiniz. Şaka bir yana 3. Boyutun bütün özelliklerinden yararlanılmış.
Benden bu kadar bu benim ilk offical serverında oynadığım multiplayer oyun olduğu için mutlaka benden çok fazla şey bilen ve karşılaştırabilecek arkadaşlarımız vardır. Sonuç olarak tooplam oyunu 30 saat bile oynamamıştın sizde bulduğunuz güzel şeyleri buraya yazarsanız sevinirim.[signature][hline]SenariouS
The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World
Sosyal ağlarda paylaş

Herneyse konuyla muhabete devam edelim biz..

Oyunda en beğendiğim şey aslında birlik beraberlik olduktan sonra kesemeyecek adam olmadığı..En çok zevk aldığım şey az healtim kaldığı zaman hide olup tüymek olsa gerek .. :) Rouge rule[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer..
Sosyal ağlarda paylaş

Araki level farkı baya geçtimi (yaratığın leveli giri yazması lazım) o zaman dibine girmedikce saldırmaz ama icine girersen doğal olarak saldırır agresif cunku )

ayrıca oyunun atmosferi super yani gerçi çoğu oyuna yaklaşamaz ama dunyanın ozelligindenmidir nedir baya bi garip geliyor[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 20 Şubat 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Benim de şunlar gözüme battı

bişi --> birşey
yazacam --> yazacağım

[Bu mesaj pekaziz tarafından 20 Şubat 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]

kardesim demek istedigimi anlamamissin..chat dili ile konusuluyo buralarda(chat dili lol :) ) kısaltmalar kullanılır onlar goze batmaz ama bi topic acarkende imla hatasi yapilmaz atiyorum Naber e Maber demek gibi bisi umarim anlatabilmisimdir..2 defa ust uste yapinca dogrusunu bilmedigini dusundum yoksa bisi nin birsey oldugu falan bende biliyorum ama arkadas sanirim beğenme kelimesinin yazilisini bilmiyo :)amacim kıllık yapmak degildi yanlisin neresinden donerse kardir..
Sosyal ağlarda paylaş

oyundaki en beyendiğim özellik, vicious'un alliance seçmesi
gelicem aklını alıcam senin :-P karganı da getirmeyi unutma ;)
beyendiğin değil, beğendiğin olcak o :)

(tabii başımı kotor 2'den kaldırıp bi internet cafeye fln gidebilirsem...)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

tabiki solo xp kasmanin ve quest yapmanin acaip nadir olduğu ( level atladikça görürsünüz yeni başlayanlar :) ) yani grup oyununa çok destek ve ağırlık verilmesi.. gerçek bi mmo dediğin budur... ve class lerin kendine özgü özelliklerinin büyülerinin auralarının attacklarının vs olup , hepsinin dengelenmesi , bkz swg de rifleman rulaz tka rulaz fencer rulaz bh pistoleer rulaz cm rulaz every other one sucks mantığı.. wow un en çekici yanı bu..
bide renkleri falan.. grafikleri , gerçekçilik kasmamaları adamların bilerek iyi olmuş , warcraft renk temasına ve grafiklerine çok uymuş gerçekten kendinizi strateji oyununda ilerleyen bi asker/ünite gibi hissediyorsunuz..[signature][hline]Idrian Level 18 Paladin BurningLegion (WoW)
Blacksmith/Miner - Cooking
Anatolian Sunrise Guild
May the Light show you the path in darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

aga tamamen katılıyorum sana resmen kendimi asker gibi hissediyorum.
En beğendiğim yanı ise Atmosfer tabikide Venomland e gittiğimde lvlımın yüksek olmaması ve benim 3.5-3.5 sesleri eşliğinde yanlız kalmış bi örümcek arayışı gerçekten sürükleyici ve ürkütücü idi eve gitmek için sabırsızlanıyorum.[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 20 de açılan paladin questi için etrafı bayağı dolaştım. Adamlar resmen sanatsal bir şeyler yapmışlar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...