SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Arkadaşlar oyunda buraya keşvettiğiniz hoşunuza giden özellikleri yazsak hem böylece oyun güzel mi ? diye akıllarında sorular olan arkadaşlar buraya bakım biraz daha iyi bir karar verebilsinler. Şimdi benim için ilk olarak oyunun atmosferine bayıldım. Nightelf şehrinin atmosferi gerçektende muhteşem olmuş (yav ağaçlardan gökyüzü görünmüyor) evler, darnassus daki warcraft 3 den tanıdığımız ancident protectorlar gibi olaylar çok güzel olmuş. Zaten Temple of Moon' u hesaba bile katmıyorum. Bide şehirdeyken gerçektende elflerin yorulmadığını hissediyorsunuz :-P şaka bir yana adamlar elf şehrine oturma yeri koymamışlar. Dwarf lar başladığı yere girince zaten içim üşüdü resmen ama daha çok fazla keşvedemedim. 2. Emotionlar çok güzel şimdi elemanı duel davet ediyoruz il başta /point yazıyoruz (seni istiyorum gibisinden) sonrasonra duel kabul etmezse hemen /chicken yazıyoruz bağ bağ baaağ lıyoruz. arkadaşta bize /rude yapıyor iyice kıvama geliyoruz eheh. 3. Oyunda düşmek çok eylenceli :-p özellikle night elfseniz oyunu uçarak bile geçirebilirsiniz. Şaka bir yana 3. Boyutun bütün özelliklerinden yararlanılmış. Benden bu kadar bu benim ilk offical serverında oynadığım multiplayer oyun olduğu için mutlaka benden çok fazla şey bilen ve karşılaştırabilecek arkadaşlarımız vardır. Sonuç olarak tooplam oyunu 30 saat bile oynamamıştın sizde bulduğunuz güzel şeyleri buraya yazarsanız sevinirim.[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 kötü şey yaziim ben: oldum level 21 hala allahın agresif level 6 mob'u saldırıyor bana yolda... belli bi level farkından sonra saldırmaması lazım mob'ların.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Hayaletlerin dağları tırmanması ve çit,ağaç ve evlerin içinden geçmesini beklerdim... Yanlış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hiç bir classın sıkıcı olmaması.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yanliz agresif moblar ile aranizdaki level farki arttikca size saldiri mesafesi azaliyor. Iyice yaklasirsaniz saldiriyor size. Mesela ayni leveldayken 10m'de size saldiriyorsa +10 level olunca bu mesafe 5m oluyor. Tam degerler bunlar degil tabiki, sadece ornek verdim..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Herneyse konuyla muhabete devam edelim biz.. Oyunda en beğendiğim şey aslında birlik beraberlik olduktan sonra kesemeyecek adam olmadığı..En çok zevk aldığım şey az healtim kaldığı zaman hide olup tüymek olsa gerek .. :) Rouge rule[signature][hline]Diyorlar ki bazen gözlerimden deliler doluşmuş bakıyor birer birer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 topic e bisi yazacam ama su imla hatalari cok gozume battı.. beyenmek(yanlıs)---->beğenmek(dogru) eylence(yanlıs)----->eğlence(dogru) turkcemizi duzgun kullanalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Oyunda nedense en çok beğendiğim özellik yüzmek acayip zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Benim de şunlar gözüme battı bişi --> birşey yazacam --> yazacağım [Bu mesaj pekaziz tarafından 20 Şubat 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Araki level farkı baya geçtimi (yaratığın leveli giri yazması lazım) o zaman dibine girmedikce saldırmaz ama icine girersen doğal olarak saldırır agresif cunku ) ayrıca oyunun atmosferi super yani gerçi çoğu oyuna yaklaşamaz ama dunyanın ozelligindenmidir nedir baya bi garip geliyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 beğenmediğim tek şey oyunda ironforge a girdiğimde makinemim baya bi süre kasıntı haline girmesi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: pekaziz, 20 Şubat 2005 13:26 tarihinde demiş ki: Benim de şunlar gözüme battı bişi --> birşey yazacam --> yazacağım [Bu mesaj pekaziz tarafından 20 Şubat 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] kardesim demek istedigimi anlamamissin..chat dili ile konusuluyo buralarda(chat dili lol :) ) kısaltmalar kullanılır onlar goze batmaz ama bi topic acarkende imla hatasi yapilmaz atiyorum Naber e Maber demek gibi bisi umarim anlatabilmisimdir..2 defa ust uste yapinca dogrusunu bilmedigini dusundum yoksa bisi nin birsey oldugu falan bende biliyorum ama arkadas sanirim beğenme kelimesinin yazilisini bilmiyo :)amacim kıllık yapmak degildi yanlisin neresinden donerse kardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theblackdevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 walla ben polymorpha bayıldım.. azcık hp kalınca bi poly yapıosun "mee" sesi esliğinde kuzu kuzu uzaklasıo mob.. tabii o sırada biz de sıvısıorz :D[signature][hline]Jorin (Deathwing) Troll Hunter Raothi (Zenedar) Human Mage Weran (Burning Legion) Undead Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yazım hataları için özür dilerim olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Stormwind[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 /train Baska oyunda varmidir sorarim size ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: pekaziz, 20 Şubat 2005 13:26 tarihinde demiş ki: bişi --> birşey [Bu mesaj pekaziz tarafından 20 Şubat 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] birşey --> bir şey[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 yav oyunun özellikleri dedim güzel yanları dedim. Siz imla klavuzuna dönüştürdünüz bea kardeşim :-p tükettiniz topici[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 oyundaki en beyendiğim özellik, vicious'un alliance seçmesi gelicem aklını alıcam senin :-P karganı da getirmeyi unutma ;) beyendiğin değil, beğendiğin olcak o :) (tabii başımı kotor 2'den kaldırıp bi internet cafeye fln gidebilirsem...)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 tabiki solo xp kasmanin ve quest yapmanin acaip nadir olduğu ( level atladikça görürsünüz yeni başlayanlar :) ) yani grup oyununa çok destek ve ağırlık verilmesi.. gerçek bi mmo dediğin budur... ve class lerin kendine özgü özelliklerinin büyülerinin auralarının attacklarının vs olup , hepsinin dengelenmesi , bkz swg de rifleman rulaz tka rulaz fencer rulaz bh pistoleer rulaz cm rulaz every other one sucks mantığı.. wow un en çekici yanı bu.. bide renkleri falan.. grafikleri , gerçekçilik kasmamaları adamların bilerek iyi olmuş , warcraft renk temasına ve grafiklerine çok uymuş gerçekten kendinizi strateji oyununda ilerleyen bi asker/ünite gibi hissediyorsunuz..[signature][hline]Idrian Level 18 Paladin BurningLegion (WoW) Blacksmith/Miner - Cooking Anatolian Sunrise Guild May the Light show you the path in darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 aga tamamen katılıyorum sana resmen kendimi asker gibi hissediyorum. En beğendiğim yanı ise Atmosfer tabikide Venomland e gittiğimde lvlımın yüksek olmaması ve benim 3.5-3.5 sesleri eşliğinde yanlız kalmış bi örümcek arayışı gerçekten sürükleyici ve ürkütücü idi eve gitmek için sabırsızlanıyorum.[signature][hline]Aggramar> Undeath Warlock>Devilmanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 lvl 20 de açılan paladin questi için etrafı bayağı dolaştım. Adamlar resmen sanatsal bir şeyler yapmışlar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 said: Mendoza, 20 Şubat 2005 15:51 tarihinde demiş ki: /train Baska oyunda varmidir sorarim size ! ultima :) teach Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 bi dwarf un olumunden daha guzel ne olcak[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 griffon olayinada bittin bu sırada eheh[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar