Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monsters & Memories (Old-School MMO)

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bu oyun super. EQ1 oynadiysaniz direk sizin oyununuz. Niche ama patlamayacagina eminim aylaar once betada oynamistim. Atmosfer, muzik cok iyi, classlar / racelar. Sakin sakin old school MMO. Kungen deli hypelamisti ilk ama cidden asiri begendim bende. Early access gelicek sanirim yakinda deneyin. Basta zor gelecek elbette ama dedigim gibi sakin kafa oyunu. 

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

QoL mol yok /hail cekeceksin her guarda! 

Hala EQ1 P99 ve Quarm yuzlerce oyuncu cekiyor. Daha fazla olur burada o kadar archaic degil. Gercekten oynattiriyor kendini ben keyif aldim atmosferi cok iyi. 

sakin sakin acele istemeyen oyunlara bayiliyorum. Bunu farkettigin zaman qol da istemiyorsun cok. Qol da kasit su mesela eski oyunlarda bazi sistemler anlamsiz gunumuz sartlarina gore ama bu demek degilki illa npc ustunde soru isareti olsun, markerlar olsun, yok 100 metre ilerde quest tracker olsun. Sifir merak sifir exploration. Morrowind skyrim den o yuzden daha iyi degil mi bir bakima.

hersey qol oldugu zaman acele level atliyim optimizasyon yapayim su add on gelsin bana tusu gostersin oluyor bu sefer oyundan sen bayiyorsun 2 haftada. Ne journey den zevk aliyorsun ne bisi bir anda endgame sonra baydim oluyor.

boyle kalmasi guzel, her oyun herkese hitap etmemeli zaten. Monthly sub olsun freetoplay cosmetic sacmaliklari olmasin yeter.

Sotto tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...