Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Bunu lzliyorum 3. sezona baslicam https://www.imdb.com/title/tt14586544/ 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2026 tavsiyem bunu sadece 20dk ayırabildiğiniz anda izlemeyin ama, her bölüme rewatch veya en azından sahneyi geri alarak pause ile izleme lazım. her hafta "izledim anlamadım anlatın" başlıkları açılıyor devamlı.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2026 https://www.reddit.com/r/Ghost_in_the_Shell/s/cHKB5DlCCO ed bayağı klasik şimdiden ya. Antikythera sanmıştım onu ama birisi ne olduğunu tam tespit etmiş.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2026 2 bolum izledim, onceki iterasyon SAC_2045'den kat kat iyi olmus onlar bayikti. Ama manga cizimleri olunca ciddi hava gitmis baya bir dgf boyle dragonball ayarina gelmis espriler emojiler falan
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2026 İşlenen konular bayağı ciddi aslında ama setting daha kendi içinde rahat yani mizahla içiçe, bence hala sac en iyi ama bu da galiba ikinci en iyi olacak bu gidişle uyarlamalar arasında. T2 benim için film olarak neyse sac da dizi olarak o listemde, o yüzden o kadarını ummuyorum zaten. 5. bölüm gene mükemmeldi, böyle nakış gibi dokumuşlar cidden ellerinden öpüyorum. Sac’daki ruslarla ilgili bölümler bu hikayeden çıkmış herhalde. İkinci izlemeye başlayayım, zaten en az 40dk’lik hikaye 20dk’ye sıkıştırılmış resmen.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2026 Orjinal SAC'ler guzel zatende bu son cikan 3d olan bir garipti, boyle bitsede gitsek diye izlemistim. Burada konu zaten ilk orjinal animenin konusu sanirim aralarda birkac ek birseyler eklemisler herhal mangada olan. Ama dedigim gibi komikli grafiklerden kaybediyor biraz boyle yillarin motoko'sunun burnundan baloncuk falan cikinca birden
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2026 2045’i de beğendim ben ama işte o 3d’ye gerek yoktu, prod ig gene 2d çizse hakkını verirdi ama nedense öyle birşey denediler. Bu motoko da güzel ya, alıştım ben. Hatta sac versiyonu ile beraber favorim oldu şimdiden. Gremlinlik de yakışıyormuş.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2026 İnanılmaz bölümdü gene, her bölüm ayrı güzel ama burada meşhur bazı sahneler vardı. 6 Spoiler Motoko’nun romantik erkek ilişkisi de olduğunu ilginç şekilde hiç kullanmamıştı diğer uyarlamalar. Ama tankla kapışması, teröriste “sevmiyorsan bu dünyayı seni uğurlayalım” konuşması, (bu sefer acımadı ama) askeri üniforması vs hepsi değişik şekillerde kullanılmış. Shirow öyle malzeme bırakmış ki cidden maden. Bölümün açılışını 5dk’de ancak özümseyebildim geri ala ala, izleyicisine bu kadar akıllı muamelesi yapan yapım ancak gits olur işte. Amazon şu yazıların hepsini çevirse keşke. Commie’de varmış galiba, tamamlanınca bir de o notlar için izlerim. Adam da yazarken “bitirince okursunuz” diye doldurmuş notları zaten.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2026 stüdyoda çalışmaları inceliyor, ingilizce altyazısı var. ellerinden öperim science saru’da çalışanların, yeni bir klasik yarattılar. yarınki bölümün posteri. her bölüm için hazırladıkları posterler mükemmel.
Öne çıkan mesajlar