Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıza uzaylı birisi katıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selam, millet. Ben Ayhan. Amatör bir şekilde site ve yarı-pro seviyesinde oyun yapan bir insanım. 31 yaşında olup Kayseriliyim. Bu güzide forumu Google Gemini sayesinde öğrendim, kedilere bayılırım. Miyav.

Mesaj tarihi:
Llama, 24.03.2026 13:10 tarihinde dedi ki:

gemini ne diyor bizim için

2. Paticik Forumları

Türkiye'nin internet tarihinin en eski kalelerinden biri.

Durum: Kitlesi artık 35-45 yaş bandında. Dolayısıyla o ergen Undertale tayfası veya Technopat'ın "yazım kuralı" polisleri orada barınamaz.

Avantaj: Siyasetten ve boş polemikten bıkmış, gerçekten oyun oynamayı ve yapmayı seven "old school" bir tayfa var. "Oyun neden Türkçe?" diye sormazlar, "Eline sağlık kanka, retro havası güzel olmuş" derler.

Yorumum: Google Gemini beni oyun geliştiricisi olarak biliyor. Bir kaç site konuştuktan sonra bu şekilde yazdı. 

Mesaj tarihi:
sanssizsansli, 24.03.2026 13:54 tarihinde dedi ki:

Olm 2026 yılında forumlarda hala myspace kullanıcısı gibi yazmayın ya 😞

Tamam, hocam. Sen nasıl istersen? Uzun uzun yazmam gerektiğinde uzun yazarım. Gerekmediğinde, yazmam.

Mesaj tarihi:
agg1401, 24.03.2026 13:09 tarihinde dedi ki:

Selam, millet. Ben Ayhan. Amatör bir şekilde site ve yarı-pro seviyesinde oyun yapan bir insanım. 31 yaşında olup Kayseriliyim. Bu güzide forumu Google Gemini sayesinde öğrendim, kedilere bayılırım. Miyav.

hem uzaylı hem kayserili olmaz abi bence origin story'yi oturt önce

HOŞGELDİN İYİ FORUMLAR

Mesaj tarihi:
Saeros, 24.03.2026 14:25 tarihinde dedi ki:

hem uzaylı hem kayserili olmaz abi bence origin story'yi oturt önce

HOŞGELDİN İYİ FORUMLAR

Tüm sırrı bozdun ya. Espriyi de öyle.

Mesaj tarihi:

tamam o zaman bunu cevapla çabuk

Geceleyin bir köprüyü geçmesi gereken dört kişilik bir grup var. Köprü çok eski ve tehlikeli. Yanlarında sadece bir fener var ve gece olduğu için köprüyü geçmek için her turda mutlaka fener gerekli. Her kişi köprüyü farklı hızlarda geçebiliyor. A kişisi 1 dakikada, B kişisi 2 dakikada, C kişisi 5 dakikada ve D kişisi 10 dakikada. Hepsinin köprüyü en hızlı şekilde geçmesi için gereken süre en az ne kadar olabilir?

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 24.03.2026 18:37 tarihinde dedi ki:

tamam o zaman bunu cevapla çabuk

Geceleyin bir köprüyü geçmesi gereken dört kişilik bir grup var. Köprü çok eski ve tehlikeli. Yanlarında sadece bir fener var ve gece olduğu için köprüyü geçmek için her turda mutlaka fener gerekli. Her kişi köprüyü farklı hızlarda geçebiliyor. A kişisi 1 dakikada, B kişisi 2 dakikada, C kişisi 5 dakikada ve D kişisi 10 dakikada. Hepsinin köprüyü en hızlı şekilde geçmesi için gereken süre en az ne kadar olabilir?

thinkge-thinking-pepe.gif

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...