µh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2026 Bunları gördükçe LOTR'ın tamamının 3 yılda çekilmiş olması daha da inanılmaz geliyor ya.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2026 Tüh gene gaz yerde bitti, şimdi 10 gün bekle. Hadi artık it’s dunkin’ time.
µh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2026 Spoiler taşaklarına kurban baelor reyiz s01e04 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 5 mükemmel olmuş ama Spoiler grrm challenge to not kill honorable hands of the king: IMPOSSIBLE dunk nihayet dunkladı ama resmen incir çekirdeğini doldurmayacak meseleden bütün westeros gg olmuş. baelor halbuki kral olsa bütün o sonraki tantana olmayacaktı belki de. kaderin işine bak. imdb’de 10/10 şu anda bölüm. 1 bölüm kalmış valla uzun bir film kadar tuttu bütün sezon, devamı için çok bekletmeseler bari de çocuk büyümeden çekseler.
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Spoiler team deathmatch beklerken solo pvp döndü biraz. ulan dunkta ne hp varmış arkadaş. teknik meknik bi bok da yok bam güm vuruyor takoz herif ya. şimdi ne oldu kim kimdi biraz karıştı bende, baktım şöyle bir görsel varmış aydınlattı. adam beyaz saçlı falan da olmayınca. bizim baelor 2-3 nesil sonrası heralde house of dragon'dan. ama henüz prens burada. yani idi. kafasına gürzle vuran en küçük kardeşi maekar, oğlu da aerion zaten onlarla kapıştı. diğer kardeşleri daeron ve egg'i de biliyoruz gördük ama aemon'u ve baelor'un oğlu valarr'ı görmedik heralde. ama aemon'u zaten tanıyoruz ve o da bizi game of thrones'a bağlıyor. 1
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 5 Spoiler Iyi bolumdu, ama diger dovusenleri de soyle 5 sn gosterselerdi daha iyi olurmustu sanki.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 dunkin' time Spoiler 18/99 st 18 con 8 int para olmayınca chainmail'de kaldı hit'lerin çoğu geçti. second wind procladı sonra en sonunda unarmed skill'le steel gauntlets beğendim ama ben dövüşü, gene zırhlar bayağı korudu birkaç kere ölecek durumlardan. maekar akılsızı abisinin beyninin pekmezini akıtmasaydı bir de. oğlum kardeşsiniz, insan gibi vur şerefsiz.
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 gizli mvp Spoiler targaryen'e random dalışlar yapıp arada bir dunk'ı kurtaran da buymuş,. D grade armor ile knightların arasına daldı arkadaşı uğruna. bitince de ilk koşanlardan. true friend 1
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2026 (düzenlendi) Sam, 16.02.2026 17:04 tarihinde dedi ki: İçeriği gizle 18/99 st 18 con 8 int Buna ek olarak, Jousting : 1/10 Sword Fighting : 7/10 Unarmed Combat : 11/10 @razzRaziel Valarr’ı iki sahnede gördük. Bir de dizide öyle bir şey söylenmedi ama kitapta Baelor turnuvaya katılma amacıyla gelmediği için zırhsız geliyor ve o nedenle oğlunun zırhını giyiyor. Hatta ilk başta gelen yedinci şövalyenin Valarr olduğu zannediliyor. Şubat 16, 2026 Komutan tarafından düzenlendi 1 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2026 hani benim gibi unuttuysanız bazı sahneleri spoiler sayılır bu yeni dizi için. tamamen sıfır bilgiyle izlemek isteyen bakmasın. 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 matt easton medieval dövüş değerlendirmelerinde çok iyi adam, çok beğenmiş.
Notsand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2026 Egg'i oynayan cocuk asiri tatlis ya. Umarim hayati film setlerinde ve medya moghullarinin kucaginda kararmaz. 2
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 S1 final Spoiler Daha da kısaydı, biraz da yavaştı ama gelecek sezona kurulum oldu sayılır. tahmin ettim çocuğun kaçtığını, ser duncan tanıyamadı hala çocuğun doğasını lol. babası tam bir montofon ama ben olsam ben de bırakmazdım bir başına dağlara. çocuk büyümeden çekseler bari devamları. stranger things kadrosu gibi eldritch horrora dönüşebiliyor çocuklar hem. Ser mandalorian and grogu will return in avengers: doomsday…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 "I have a new theory that Maekar was born with the Martells’ brown hair like his brother, but it turned white from dealing with his kids." sdf 1 2
Notsand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2026 Intro ve outro muzikleri ne alaka ya 1
Öne çıkan mesajlar