Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Knight of the Seven Kingdoms (2026) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

5 mükemmel olmuş ama

Spoiler

grrm challenge to not kill honorable hands of the king: IMPOSSIBLE 

dunk nihayet dunkladı ama resmen incir çekirdeğini doldurmayacak meseleden bütün westeros gg olmuş. baelor halbuki kral olsa bütün o sonraki tantana olmayacaktı belki de. kaderin işine bak.

imdb’de 10/10 şu anda bölüm.

1 bölüm kalmış valla uzun bir film kadar tuttu bütün sezon, devamı için çok bekletmeseler bari de çocuk büyümeden çekseler.

Mesaj tarihi:
Spoiler

team deathmatch beklerken solo pvp döndü biraz. ulan dunkta ne hp varmış arkadaş.

teknik meknik bi bok da yok bam güm vuruyor takoz herif ya.

şimdi ne oldu kim kimdi biraz karıştı bende, baktım şöyle bir görsel varmış aydınlattı. adam beyaz saçlı falan da olmayınca.

bizim baelor 2-3 nesil sonrası heralde house of dragon'dan. ama henüz prens burada. yani idi. kafasına gürzle vuran en küçük kardeşi maekar, oğlu da aerion zaten onlarla kapıştı. diğer kardeşleri daeron ve egg'i de biliyoruz gördük ama aemon'u ve baelor'un oğlu valarr'ı görmedik heralde. ama aemon'u zaten tanıyoruz ve o da bizi game of thrones'a bağlıyor.

67A3uOO.png

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

dunkin' time

Spoiler

18/99 st 18 con 8 int

para olmayınca chainmail'de kaldı hit'lerin çoğu geçti. second wind procladı sonra en sonunda unarmed skill'le steel gauntlets

beğendim ama ben dövüşü, gene zırhlar bayağı korudu birkaç kere ölecek durumlardan. maekar akılsızı abisinin beyninin pekmezini akıtmasaydı bir de. oğlum kardeşsiniz, insan gibi vur şerefsiz.

Mesaj tarihi:

gizli mvp

CozENpz.png

Spoiler

targaryen'e random dalışlar yapıp arada bir dunk'ı kurtaran da buymuş,. D grade armor ile knightların arasına daldı arkadaşı uğruna. bitince de ilk koşanlardan.

true friend

IxsE9sQ.png

• Like 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Sam, 16.02.2026 17:04 tarihinde dedi ki:
  İçeriği gizle

18/99 st 18 con 8 int

Buna ek olarak,

Jousting               : 1/10

Sword Fighting     7/10

Unarmed Combat : 11/10

@razzRaziel Valarr’ı iki sahnede gördük. Bir de dizide öyle bir şey söylenmedi ama kitapta Baelor turnuvaya katılma amacıyla gelmediği için zırhsız geliyor ve o nedenle oğlunun zırhını giyiyor. Hatta ilk başta gelen yedinci şövalyenin Valarr olduğu zannediliyor.

Komutan tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

S1 final

Spoiler

Daha da kısaydı, biraz da yavaştı ama gelecek sezona kurulum oldu sayılır. tahmin ettim çocuğun kaçtığını, ser duncan tanıyamadı hala çocuğun doğasını lol. babası tam bir montofon ama ben olsam ben de bırakmazdım bir başına dağlara.

çocuk büyümeden çekseler bari devamları. stranger things kadrosu gibi eldritch horrora dönüşebiliyor çocuklar hem.

Ser mandalorian and grogu will return in avengers: doomsday…

• Yeni Oluştur...