Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 2, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2026 Yeni yıl yeni sezon. Frieren 2. sezonla seneye başlıyoruz, bu kadar erken beklemiyordum şahsen. Güzel sezon devamları var bol bol. https://anichart.net/Winter-2026 1
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Sentenced to Be a Hero nun ilk bölümünün animasyonları muhteşemdi. Mushoku Tensei s1 ekibi bu anime üzerinde çalışıyormuş. Şans verin derim.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2026 (düzenlendi) Bu yılın devam serileri çok iyi görünüyor genel olarak. Başlayan kış sezonunda en merakla beklediklerim: frieren jigokuraku oshi no ko fate strange fake mato seihei no slave bnha illegals uruwashi no yoi no tsuki ikoku nikki mf ghost pek merak etmediğim ama önceden devam ediyor diye bakacağım: jjk fire force diğerlerine de çıktıkça bakarım yorumlar vs nasıl. historie bile geliyor bu yıl cidden inanılmaz. parasyte mangaka'dan antik yunan devri. Ocak 3, 2026 Sam tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2026 Kaguya-sama wa Kokurasetai takip edenler için 2 bölümlük TV special çıkartmışlar. ama üff ki ne üf, 2 bölümlük special için bu kadar kaliteli animasyona gerek var mıydı bilemedim ve inanılmaz akıcı güzel bir final(?) oldu sezon için. Sentenced to Be a Hero'da da güzel animasyonlar var. bu sezon çıkan animelerin çoğunun animasyonu güzel. daha sonra aklıma one punch man geliyor.... üzülüyorum......
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2026 sezon çok dolu ya. özlemiştik böylesini
Öne çıkan mesajlar