Milamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 bir 5 ay önce tip 2 diabet teşhisi kondu, 114 kiloydu diyetle vs 94'e düştüm. baya yürümeye başladım ama kapalı mekanda yürümekten aşırı sıkılıyorum. anadolu yakasında otururken hafta sonları sahile inip yürürdüm veya koşardım or bisiklet avrupa yakasında seyrantepe taraflarında oturuyorum nerelere gitmemi önerirsiniz yürüyüş için. 15 kilometre falan bir parkur olsa temiz hava ama aynı zamanda güvenli yerler? belgrad ormanı bir aklıma geldi hafta sonu denemeyi düşünüyorum.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 https://tr.wikiloc.com/wikiloc/map.do?sw=40.8117%2C28.0101&ne=41.5262%2C29.9332&place=İstanbul&page=1 wikiloc üzerinden bakabilirsin
samaella Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Hacıosmana git, Atatürk kent ormanı iyidir.
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Malta koskunden başlatıp İstinye ye kadar yürüyebilirsin, yaklaşık 18 km, dönüşte İstinye Beşiktaş minibusuyle 20 dk da dönersin geri. Diğer yol:Beşiktaş, Dolmabahçe, karakoy, Eminönü, mısır-kapalıcarsi, cemberlitas tramvay, Sarayburnu, karakoy, tramvayla galata, taksim, Nişantaşıdan aşağı Beşiktaş stadyumu ve Beşiktaş rotası, burasıda yaklaşık 21 km tutuyor. Yaklaşık 5 yıl her hafta 3-4 kez yürüdük, köpek vs yok
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2025 metro marmaray vs yakınsa taksim nişantası bakırköy yeşilköy floryaya falan gidebilirsin
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 27, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2025 belgrad'a gittim bugün dolu yağıyordu şu 6kmlik parkuru tamamladım, normalde 2 tur atarım diye düşünüyordum da yemedi ya çok soğuktu mont karı geçirmiyorda bi noktadan sonra üşümeye başladım sonlara doğru. 1
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2025 Soğuk havalar için özellikle orman gibi yerlerde uygun ekipman önemli. Pamuklu kıyafetler terlersen bir yerden sonra buz tutup tersine etki yaratabilir. Termal içlik üzine polar ve uygun su geçirmez mont olabilir. Kemerburgaz Ayvat bendi var. 11 ve 8 km lik 2 döngü rotası var - biz koşuyoruz genelde ama yürüyebilirsinde. Fatih ormanı var 14 km bir parkur ama yol bilmeyenler kaybolma riski yüksek - maslaktan çıkarsın yürüyerek Belgrad Ormanında geyik parkuru var 14 km yine. Ağaçlarda ki kırmızı bayrakları izleyerek gidebilirsin.
Öne çıkan mesajlar