Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 20 yıl oldu dilek olay, dün eu5'te tötonlarla oynarken med2 expansion'daki campaign'i anmıştım daha. içime doğmuş adeta. güzel olur umarım çünkü dördüncüyü 75 yaşından önce görmeyiz. hala rome2'ye veya attila'ya dönmek gerekiyor. 1
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Bir tane daha yeni Total War oyunu geliyormuş ama onun duyurusunu The Game Awards'a bıraktılar.
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Oh be sonunda dilimde tüy bitti üç üç üç diye diye, 20 yıl sonra elhamdüllilah
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 in early development diyor. 7 sene önceki tes vi duyurusundaki gibi kameranın boş arazide uçtuğu bir video yapmayalım demişler.
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 https://www.totalwar.com/news/welcome-to-total-war-medieval-iii "early pre-production" 7 sene önceki tes videosundan farkı yok bunun da. Investorlar sevinsin diye video çekmişler. 6-7 sene sonra anca çıkar heralde.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Game awardsda 40k total war duyurulacak, bunu emzik olarak verdiler.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2025 son yıllarda artık "herhalde warhammer harici herşeyi bıraktılar artık üstüne eğilmedikleri spin-off hariç" dedirtmişken bence bu anonsa ihtiyaç vardı. benim 5 yıldır filan ümidim kalmamıştı mesela, artık çıkaracaklarını sanmıyordum.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 İlgi çekici tek haber yeni bir engine üzerine çalışmaya başlamış olmaları, bu iyi çıkarsa tüm CA oyunlarının geleceği parlak.
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Rome TW1 ilk çıkacakken CA forumlarında bir fikir ortaya atmıştım, şöyle ki barbar askerleri tek tip değil de her grupta bikaç random tip olsa ve hepsi aynı olmasa demiştim ve maalesef linç yemiştim, savaş köpekleri bile farklı olmalı falan diye dalga geçmişti kekolar. Yıllar sonra yapıldı o dediğim tabii ki hatta daha iyisi, ama benim vizyonerliğime sövenler bugün utanmalı!!1 Dediğin gibi yeni bir oyun motoru geliyormuş heralde 2 sene sonra falan çıkacak bu oyun en az.
Öne çıkan mesajlar