xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 philips, schafer ve kiwi markadan markaya değişen tip ve fiyat var aslında. yoksa ninja shark'inda var ama 16-17k ve üstü. bicak sayisi ve watt onemli oldugunu ogrendim. posasini iyi ayiklayan diye bir marka yok aslinda ortamlarda cunku mantik ayni gibi geliyor bana. hani fiyat farkina yansiyan seylerden bir tanesi olcusu, marka degeri, dijital ekran ve ya manuel. fiyat ve performansa gore bakinca acikcasi ben tas catlasin bu ise 5k max veririm. evinde kullanan ya da alacaktida almayan arastiran varsa buyursun yazsin. acikcasi ben bi kac defa otellerde denedim ama electrolux vs endüstriyel onun disinda bi kac yerde yine denk geldi evde mantikli bisey.
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Bunları genelde insanlar 1-2 hafta kullanıp sonra rafa kaldırıyor
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 hurom dediklerinden iyi ama pahalı
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Gizli, 24.08.2025 15:03 tarihinde dedi ki: Bunları genelde insanlar 1-2 hafta kullanıp sonra rafa kaldırıyor yok ya aynısı airfryer icinde dendi 5 senedir ayni aletle karım gibi yemek yapıyoruz. ben meyve suyu cok icerim ozellikle boyle pratiklesirse tadini baya cikaririm.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Fistan, 24.08.2025 15:10 tarihinde dedi ki: hurom dediklerinden iyi ama pahalı yok baya pahali
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Diabetes mellitus tip 2’ye daha hızlı kavuşmanın başka yolları da var
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 xwhiplashx, 24.08.2025 15:19 tarihinde dedi ki: yok ya aynısı airfryer icinde dendi 5 senedir ayni aletle karım gibi yemek yapıyoruz. ben meyve suyu cok icerim ozellikle boyle pratiklesirse tadini baya cikaririm. alakası yok. airfryer pratik fırın, temizlemesi kolay, kirletmeyen şey yapıyorsan temizlemesen bile olur. fırın gibi her boku yapıyosun daha düşük enerjiyle. süper kullanışlı. günde 2-3 kez yemek yenildiği düşünülürse baya da bir ihtiyaç oluyor. meyve sıkacağı temizlemesi öyle kolay değil. kolay olan bişi bulsan bile sıkıntılı noktası şeker. oh meyve suyu yarasın diye içerken günde bir bardaktan fazlaya geçersen direkt overload. yararları olan ve çok tüketme diye de seni tıkayan lifleri de atıyorsun bir yandan. nasılsa kirleniyor diyip asla bir bardak sıkmayacaksın. fazla sıktığın için ve çabuk bozulan bişey olduğu için hızlı tüketime teşvik ediyor. düzenli kullanılacak bir alet değil. ben ondan sonra meyve/sebze püresine geçiş yapmıştım, o çok daha mantıklı-sağlıklı-next level beslenme falan. bi meyve sebze yıkaması var o kadar.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 1-2 tane meyve yiyeceğine 4-5 tane sıkıp içiyorsun ve şekeri tavan oluyor insanın, sağlıksız bişey meyve sıkacağı.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Aynen. Meyve suyu sıkayım derken, meyveyi düz yiyen adama göre çok daha fazla şeker almana neden oluyor. O yüzden hiç girişmemekte fayda var.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Deathblade, 24.08.2025 20:43 tarihinde dedi ki: Aynen. Meyve suyu sıkayım derken, meyveyi düz yiyen adama göre çok daha fazla şeker almana neden oluyor. O yüzden hiç girişmemekte fayda var. hem posası da bağırsakları çalıştırdığı için ekstra faydalı sıkmayıpta elle yersen
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2025 mesela portakal yerken ekşi gelmiyor ama suyu bir de ilave şeker istiyor
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2025 (düzenlendi) Annemlerde Kuvings slow juicer var çok memnunlar. Boktan bir şey alıcaksan hiç alma. Meyve agacları oldugu için sıksık kullanıyorlar. Posalı sıkma,sorbe gibi seçenekleri olması güzel aletin. Bir kere temizlemesi kolay olucak , Spor fln. yapıyorsan alınabilir (slow juicer) yoksa portakal sıkacaksan sırf yine alınmaz . Mekanik al,daha iyi verim alırsın. Ağustos 25, 2025 Masticore tarafından düzenlendi 1
Öne çıkan mesajlar