Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapay zeka ile yapılan şarkılar.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya bu ankara echoes bir yandan gercek grup, konserleri falan var ama bir yandan da sarkilari yapay ama nesi yapay, pek bilemiyorum. Sadece dinleyici olarak ben bunu anlayabiliyorsam muzik yapan insanlar neden savunur ki? 

Mesaj tarihi:

olum geçen manyağın biri ai'la müzik yapıp 1000 bot yardımıyla 4 ayda mı ne 8 milyon dolar kazanmış spotiden, adamı gönderdiler federale dolandırıcılıktan.

Mesaj tarihi:
Llama, 25.03.2026 14:03 tarihinde dedi ki:

oha kızın sesi bu muymuş normalde

anladığım kadarıyla şarkıdaki ses tamamen ai. tutunca bu kızı bulup söylettirmişler. hazıra konmuş yani

• Like 1
Mesaj tarihi:
Aiko, 25.03.2026 13:52 tarihinde dedi ki:

adamlar konser vermeye başlamış, @Xenocide daha iyisini yapar

ya var ya sen beni iyi ki bu başlığa tagledin. abi ben böyle bi şey olduğunun farkında değilim. aslında farkındayım millet ai ile müzik yapıyo falan da, ulan eski bayıldığım oyun soundtracklerini yükleyip kafamda hayal ettiğim şeklini prompt oolarak girip denedim, One Must Fall, Morrowind, Monkey Island için tüylerimi arşa yükselten theme songlar çıkardı kafayı yiyorum akşam akşam. 

Yıllarca bu theme songların proper coverlarına bakar dururum youtube'dan, yapsalar da dinlesem diye. hiçbiri suno'nun yaptığı kadar ruhuma işlemedi lan. bi de ai ruhtan anlamaz derler sadffg

• Kustum 1
Mesaj tarihi:

HAY EMENIKE SEN DE Mİ?
Ruhunu seveyim senin. Suno'nu kovalasınlar senin. Aç dinle bakim ankara ekos'u spotify'da. bi de şu kayıda bak.... ai vokal o kadar tırmalıyor o kadar rahatsız ediyor ki... Hoş seçtikleri vokal de olmamışsdfsdf

axedice, 25.03.2026 09:44 tarihinde dedi ki:

sup-girl-eyebrows.gif

giphy.gif

• Yeni Oluştur...