Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 (düzenlendi) tüm haritalarda bi cücüklük var zaten de bu blackwell fields gerçekten akıl tutulması bi harita hava araçları açısından. airfielddan uçağı kaldırıyosun tamı tamına 2 saniye sonra out of bounds yiyosun. ayrıca yine out of bounds durumundayken lock on yapabiliyolar sana. e ben nereye kaçıcam abi zaten dümdüz harita dağ tepe bi şey yok arkasına saklanayım. rezalet gerçekten yani inanılmaz bi şey. ve çıktığı günden beri böyle bu harita. 3 ay oldu. şu dış boundary'i dışarı çekeceksin ya bu kadar basit. maximum altitude'u da 400 500 metre falan. hani yükselerek kurtarayım desen o da olmuyor. Nisan 11, 2026 Xenocide tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 ya keşke sadece araçlar saklanacak yer olmasa, piyade olarak da farkı yok ki. spawn pointte kafayı kaldırıyorum 10 tane sniperla göz göze geliyosun, 360 derece her tepede bir sniper var, şansın yaver gider de cover bulursan önünden arkandan her yerden snipelanıyosun. her oyun 10 mortar 10 sniper yüzünden düzgün oyun dönmüyor. breakthrough modunu ben artık oynayamıyorum, 15dk oynayınca mortar uğultusundan çıkmak zorunda kalıyorum, mortardan kurtarsan araçlarla 200 metreden choke pointlere spam yapan tanklara denk geliyosun, ondan kurtarsan sniperlar, bir gram oyun zevkim kalmadı artık. şansa karşılıklı iyi ekip gelirse conquestler biraz keyifli onun dışında mortar, sniper ve sniper tanklardan bıktım.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 ya alanı küçük tutalım saflar sıklaşsın ve sürekli aksiyon dönsün, hiç boş an kalmasın genz sıkılmasın kafası heralde
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Stalker 2'ye gelin, burası çok güsel.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2026 razzRaziel, 11.04.2026 14:47 tarihinde dedi ki: ya alanı küçük tutalım saflar sıklaşsın ve sürekli aksiyon dönsün, hiç boş an kalmasın genz sıkılmasın kafası heralde bence de böyle fakat oyunu genz almadı ki, cod'tan fornite'tan onları koparabilme ihtimali için 25 senelik kitlesi belli bir oyunu mahvetmeye gerek yoktu.
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 14, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2026 BF1 gibi operations gelmiş. Güzel ..
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2026 BF6 özüne dönüşe devam ediyor. BF3-4 çok yaklaştı yeni silah ayarları ile. Almayanlar ilk indirimde alsın.. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 Asla yapmazlar. Yılbaşına doğru büyük indirim olur.
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 ahmedinejad, 14.07.2026 20:58 tarihinde dedi ki: Ne zaman beleş olacak bu? amazon verir belki ileride, 1 ve 5i vermişti
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2026 7 çıkınca 6 beleş olur. @Xenocide zodyak warfare gelmiş bak 10 yıl önce olan şey. WE ARE SO BACK!
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2026 @goldbären make it 20 ya. adamlar resmen oyunda olması gereken contenti sezonlara bölmüşler öyle öyle getiriyolar. neyse s4 ile bf6 bi şeye benzer artık. large map count makul, naval warfare check. s6-7'de falan commander da gelse yeterli sdf
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 ne varsa eski maplerde var, tsuru epey keyifli, camperlar için çok müsait bir map ama dağ, tepe vb. ulaşılmaası güç noktalar çok fazla olmadığı için aşırı rahatsız etmiyor. maplerin çoğunda objektif üzerinde can hıraş uğraşırken mapin alakasız bi noktasından tank veya sniper saldırıları olmuyor mesela Blackwell Fields, firestorm, contaminated gibi maplerde çok yaşıyordum bunları.
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 (düzenlendi) Aman abi camper olsun. Dünyada camperdan çok daha büyük dert varmış, sırf camper olmasın diye yapılmış dümdüz flat arena map design'ı. Bütün tadımı kaçırdıydı. Bakalım indiriyorum, ümitliyim ben de baya. Bi azıcık sniper nerfleseler sıkıntı kalmıcak aslında. overall bullet velocity düşse + biraz daha scope glint ve mermi izi lazım. Temmuz 21, 2026 Xenocide tarafından düzenlendi
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 ben bunu almıştım da 1-2 session oynayıp sonra tatile vs gitmiştim. öyle kaldı. aklımdan çıkmış. sarıyor mu?
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 df, 21.07.2026 18:03 tarihinde dedi ki: ben bunu almıştım da 1-2 session oynayıp sonra tatile vs gitmiştim. öyle kaldı. aklımdan çıkmış. sarıyor mu? oyun her sezon gelişti, şuan bıraktığından daha iyi bir halde. eskiden sarıyorsa şuan daha çok sarar.
df Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 3,4 e kadar çok sarıyordu. 1 de fena değildi. sonra oynamadım ne 5 i ne sonrakini. biraz özlediğim için almıştım 6 yı da. bi şans vereyim bakalım.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2026 3 ve 4'ün yeri herkeste ayrıdır herhalde onları ayrı tutmak lazım. onlara en yakın 1 vardı bence, serinin atmosferi en iyi oyunu olabilir. 5'i ben de oynamadım, 2042 oynadım o da bf6 gibi sezonlar ilerledikçe keyifli hale geldi, bf6 ona biraz daha iyi diyebilirim.
Öne çıkan mesajlar