Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Hep elalemin videolarını paylaşıyosunuz aşk olsun.

o değil de youtube'un otomatik thumbnail seçmesi baya iyi lan hiç değiştirmiyorum neredeyse, kral sahne seçiyor.

Xenocide tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
goldbären, 07.11.2025 13:13 tarihinde dedi ki:

Bu bini bir para bf araç videolarına uğraşacağına tatlısu davulcusu kanalını canlandırsana abi. 

ekmek yok o işte sdf

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

1 aylık ea pro aldım bakayım diye. çok beğendim oyunu. her skile göre mod yapmış adamlar. benim gibi casualler için yarısı botlu mod falan var mesela. uzun zamandır bir oyundan bu kadar keyif almamıştım. 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Battlefield 6 - Anticheat Update - Season 1

We’re proud to share that ~98% of all matches were fair and free of cheater impacts during the week following launch — meaning our average Match Infection Rate (MIR) was ~2%. That means almost every player who jumped into the Battlefield enjoyed a level playing field.

https://x.com/battlefieldcomm/status/1994436727516107251?s=61&t=JdgA_3b2LYRV1IxCtu7RTQ

Mesaj tarihi:

Bazı dengesiz mapler olsa da oyunu övmeye geldim. Cidden savaş atmosferini çok iyi yansitiyor oyun. HP yüzde 10a dusmus, siperde nefes nefese yatıyorsun. Düşman bastırıyor destek yok. O an ki çaresizlik bazen cidden etkiliyor beni. Biz respawn olup devam ediyoruz ama gerçek hayatta insanlar ölüyor yaptıkları hatalar veya anlık tercihler sonucu. Ya da kötü emirler sonucu hatan olmasa da olup gidiyorsun. Uzun zamandır hiç bir oyun bana bu hissi yasatmamıştı. 

Mesaj tarihi:

Heh. Milyor dolarlar harca, marketinge daha fazla harca, platformlarda yapay hypelar yarat, oyunu olduğundan daha iyi gostermek icin oyuna harcadigin emekten fazlasini harca, sonra kici kirik indie firmanin eliyle cizerek yaptigi oyun en iyi aksiyon oyunu odulunu alsin gotursun elinden. Mallar.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Battlefield 6 & REDSEC by the Numbers

Let’s take a quick look at some of the incredible results from the all-out warfare you’ve created together:

Played over 1.7 billion matches and logged 383.5 million gameplay hours

Delivered 12.4 billion kills and 871 million revives

Deployed classes across all modes as: - Engineer: 28% - Support: 27% - Assault: 26% - Recon: 19%

Scored over 300 million shotgun kills and more than 2 million players with defibs

Destroyed 102 million helicopters and jets, with engineers alone turning over 18 million tanks into scrap

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 09.12.2025 11:10 tarihinde dedi ki:

Biz respawn olup devam ediyoruz ama gerçek hayatta insanlar ölüyor yaptıkları hatalar veya anlık tercihler sonucu. Ya da kötü emirler sonucu hatan olmasa da olup gidiyorsun.

Benzer şeyleri geçende ben de düşündüm oynarken. Oyunun etkisi illa vardır ama yaşın da etkisi var bence böyle düşünmekte.

• Yeni Oluştur...