Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Bak aynı hafta tribüne kutlama için çıkan FB oyuncusu sarı, taçta zaman geçiren samsunlu sarı almış (osi de aynısını yapmış yine), bu da samsun tarafının argümanı niye bize sarı da başka tarafa yok vs. Taraflı yönetim anlayışı olmasın diyorum. Maçı bile seyretmedim zaten kazanacak oyun oynamamışız da yine böyle ne yani biz yaptık atılmasın adamımız bizi yenmek için illa bu mu lazım argümanı yine saçma kusura bakma. Kural neyse onu tarafsız uygula, yenip yenmemek anca sonra. Orkunun pozisyon Osi den sonra, onu atamadığı için aynısını kendi de yapıyor. Risk mi risk ha hakem yerin dibine girdiği için onu da verememiş. Hatta sonra 1 sarılık daha hareket yapmış herhalde, atsın da iyice tribünden tepki alsın diye muhtemelen.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 (düzenlendi) Tribune cikma konusunda haklisin. Ben ona dikkat etmemistim de sariysa sari bunun lami cimi yok. bunlari dile getirmek gayet normal de mac yangini olmaz. Samsun malligina gitti maci verdi, besiktas da 11 kisi 10 kisi farketmeden cikip yenmeye oynar zaten. ha bariz penalti calinmaz gol iptal olur o tarz dogramayi ayiririm. Tactan sari vermedi diye mactan sonra yanginin anlami yok. Mart 10, 2026 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Bazen böyle bir hafta ara ile tamamen zıt karar alıyorlar ya tam delirmelik. Ama aklıma ilk gelen eskilerden hep bizim Gökhan Töre nin 1 maçta fck off dedi diye direk kırmızı ile atılması , hemen 1 sonraki maçta Emrenin 50 kere aynı şeyi söyleyip sarı bile almaması geliyor. Utanmadan bir de fck off küfür değil ki falan diye de açıklamaları vardı. Komedi ligi böyle oluyor işte lol.
yusema Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 bizi yenmeniz için illa kırmızı mı olsun argümanı kadar saçma birşey yok. zaten sen daha iyi takımsın ki 10 puan fark atmışsın. belki benim yenebilmem için senin 9 kişi kalman gerekiyor. senden daha güçsüz takımım. hak neyse onu versin hakemler kimse başka birşey istemiyor.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Versin zaten de 10 kisi kaldi zaten takim. Biri olunca oteki otomatik olmadigindan 9 kisi kesin diyemiyoruz.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 bu adamcağız ölmüş ya eski topçumuz. hatırlayan vardır illaki.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Mesaj tarihi: Mart 10, 2026 Kucuk orhan efsanedir ya. RIP. besiktasta olmamisti nedense de ts de severdim.
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 Mesaj tarihi: Mart 11, 2026 adamın kardeşi de 34 yaşında kalpten gitmiş
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 bence de saçma olmuş, adam yerde yuvarlanırken ona mı dikkat edecek.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Savunmayı toparladılar bu defa da hücum da kısır gidiyoruz. Pozisyon üretmekte zorlanıyor takım, özellikle Orkun pasif kalıyor. Olaitan kayboluyor çok top harcıyor, Rasciha ve ya Jota denemekte fayda var. Arabım Zencim Bilalim sakatlığı bitseydi biraz umutlanirdik. 10 kişi GB ne net pozsiyon yok dk30
vivavale Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 100 bininci denemeden sonra kaleyi tutturdu Olaitan
S-H Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) @Darksun bet sayfası sıkıntı olmasın, gs topic değil burası. Mart 15, 2026 S-H tarafından düzenlendi 2
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 birazdan telif atıp kapatırlar zaten lol.
Öne çıkan mesajlar