bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 17, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2025 ulan yıldız bile tutmayı beceremiyor yönetim. Rafa sorunlu olabilir de sorunlu adamı da yönetemiyorsan nasıl yöneteceksin takımı. Sergenin egolarını çekmek istememiştir. O kadar sıkıldım ki beşiktaş'ın futbolundan en azından basket takımı harika da oradan keyifleniyoruz şunu da ekleyeyim kulüp menzil tarikatıyla el ele kol kola. Ceo'luktan Seçil Aygün ayrıldı asbaşkan murat kılıç tarikata yakın bir insan. Fulya avm'den çok az kira veriyor dedikleri carrefour aniden çıktı ki burası carrefourun en prestijli mağazasıydı. Nasıl, niye çıktı belli değil. Serdar Adalı kiranın çok düşük olduğunu yeni anlaşma yapılacağını açıklamıştı. Sonra bana da yakın bir yer olduğu için seviyordum sık sık gidiyordum bir baktık Anpa gross olmuş hatta başkan açılış yapmış. Anpa da menzil tarikatının şirketi.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Samsun çok iyi top oynuyor, takım 1 puan alırsa başarı
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 penaltı değildi çünkü? vücuttan seken topa penaltı olmuyor. başa baş kıran kırana maç oluyor. samsun az dikkatli olsa hücumda iki golü vardı en az.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Vücuttan seken el olmuyor da bir tek BJK işliyor zaten Bu arada Hakem e de gerek kalmıyor golü ikram ettik bile şaka gibi 1
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Sergen golü yemeden alacaktın Demir Ege ile Kartal ı
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2025 Ben gördüğümü yazayım yine işler kötü gitsede. Sergenin aldığı dönemle şuanda gündüzle gece kadar fark var. Takım bu kadro ile fena değil. Toparlıyor. Eksiklik aynı kalite ve yedek kulubesi. Fiziken daha iyi, daha uzun süre götürüyoruz artık. Sergene ayrı üzülüyorum. Orkun fener maçında cengiz bu maçta birer hatası 5 puana mal oldu. Üstelik benim çok şey beklediğim Abraham korkak. Sakatlıktan mı bilmiyorm ama tam bir korkak. Hayal kırıklığı adam resmen. 4 transfer yapacaklarmış umarım atletik ve kaliteli olur.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2025 (düzenlendi) Bunu da vermeyin olum alıştık artık Cengiz sen nasıl bir çöpsün. Kasım 30, 2025 vivavale tarafından düzenlendi
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 30, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2025 Bu kadar gol kaçtığına göre maç 1-1 bitecektir
Öne çıkan mesajlar