Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ulan yıldız bile tutmayı beceremiyor yönetim. Rafa sorunlu olabilir de sorunlu adamı da yönetemiyorsan nasıl yöneteceksin takımı. Sergenin egolarını çekmek istememiştir.

O kadar sıkıldım ki beşiktaş'ın futbolundan en azından basket takımı harika da oradan keyifleniyoruz 

şunu da ekleyeyim kulüp menzil tarikatıyla el ele kol kola. Ceo'luktan Seçil Aygün ayrıldı asbaşkan murat kılıç tarikata yakın bir insan. Fulya avm'den çok az kira veriyor dedikleri carrefour aniden çıktı ki burası carrefourun en prestijli mağazasıydı. Nasıl, niye çıktı belli değil. Serdar Adalı kiranın çok düşük olduğunu yeni anlaşma yapılacağını açıklamıştı.

Sonra bana da yakın bir yer olduğu için seviyordum sık sık gidiyordum bir baktık Anpa gross olmuş hatta başkan açılış yapmış. Anpa da menzil tarikatının şirketi.

Mesaj tarihi:

Ben gördüğümü yazayım yine işler kötü gitsede. Sergenin aldığı dönemle şuanda gündüzle gece kadar fark var. Takım bu kadro ile fena değil. Toparlıyor. 

Eksiklik aynı kalite ve yedek kulubesi. Fiziken daha iyi, daha uzun süre götürüyoruz artık. 

Sergene ayrı üzülüyorum. Orkun fener maçında cengiz bu maçta birer hatası 5 puana mal oldu. 

Üstelik benim çok şey beklediğim Abraham korkak. Sakatlıktan mı bilmiyorm ama tam bir korkak. Hayal kırıklığı adam resmen. 

4 transfer yapacaklarmış umarım atletik ve kaliteli olur. 

• Yeni Oluştur...