Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Okan Buruk: Kötü yönetimden sorumlu kişi MHK başkanıdır. Bugünkü VAR hakemini tanımıyorum. Nerede ve hangi ligde maç yönetti? İsmini bilmiyorum. Bize yabancı bir VAR hakemi, maçı yönetti. Hiçbirimizin tanımadığı ve adını bilmediği bir hakem

🙂

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Soyle soyliyim gordugum en skandal kararlardan biri verildi bugun. 2-3 yildir sari kart sari kart diye ortaligi yikarken futboldaki skoru direk etkileyen golun bu kadar sacma bir sekilde iptaline kimsenin sesinin cikmamasi da ironi. Boylesini daha hic once gormemistim. Kale arkasindan bakinca mudahele ediliyor denen adam 2-3 metre zaten geride, onu gectim, oyleyse zaten Boey'in dusme sebebi penalti olmasi o zaman.

Bakalim daha neler donecek ligde. Gol iptal etmek bu kadar basit is degil. Boyle yanlis gordum kararina benzemez bu. VAR ortada ciddi bir hata varsa mudahele eder. Hadi kocaeli maci bile yarim daha yakindi sunun alakasi bile yok. 

Onun disinda herhangi bir sekilde maci hakedecek birsey yapmadik. Lig 60-40 Fener'e dondu gibi bakalim. Juveyi eleyelim de gerisine bakilir. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Haha 3
  • Kustum 1

Hee aynen futbol kurali. Bir kere Boey'in rakibini engelledigini dusunuyorsan bunun adamin keyfinden olmadigini late tackle ile dustugunu anlarsin. Yani hem ona carpistilar faul yok diyeyim, hem de o duserken 2 metre gerideki adami engelliyor diye golu kesiyim o nasil mantik lan. Gol iptal etmek bu kadar ucuz degil. Sane topa vurdugunda kalecinin bile gerisinde defans oyuncusu - kaleci ucmasina ragmen yetisemiyor birak defansi. Neyse bakalim yarin obur gun Fener'e de olur benzeri sonra trio filan copy pastelersiniz. Gerci Forest macinda kesin penalti beklediniz vermediler di mi hadi durust ol. TR degil orasi oyle her VAR incemelesi garanti karar degistirtmiyor. Buradaki isguzarlik veya baska birsey. 

Normalde bu kadar pozisyon odakli okumam maclari ama gol basit birsey degil. Oyle faulu taci vermedi gibi birsey yok burda. Buz gibi golu vermedi kesti adamlar. 

• Uzuldum 2

Vay vay. Gelin bakalim. Meger bu VAR hakeminin yonettigi bir baska mac FB-Trabzon - Onuachu'nun golunun iptal edildigi macmis. Dun gene skandal iptal. Hayirli isler. Yapi modez on. Hadi cikartin bakalim sari kart tablosunu. 

• Kustum 1
Sotto, 22.02.2026 04:13 tarihinde dedi ki:

Hee aynen...

Sene 2026...

Fistan'ı hala ciddiye almak.

Aceace tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
Sotto, 22.02.2026 23:00 tarihinde dedi ki:

Vay vay. Gelin bakalim. Meger bu VAR hakeminin yonettigi bir baska mac FB-Trabzon - Onuachu'nun golunun iptal edildigi macmis. Dun gene skandal iptal. Hayirli isler. Yapi modez on. Hadi cikartin bakalim sari kart tablosunu. 

Var hakemi iptal etmiyor ki golü, orta hakem iptal ediyor sonuçta. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

hakemin görmediği bir alandaki pozisyonu haber verip vermeme konusunda var suçlu olabilir. var haber verdiyse sorumluluk ondan çıkmıştır. gerisi orta hakemin kararı.

Mesaj tarihi:

hakemin kararından bağımsız zaten rezil bir oyun oynadık. şu takımın maç seçme olayı can sıkıyor, 11 hafta kaldı bu maçların telafisi yok. bugün fb kazanırsa direk şampiyonluk için favori olur. şl maçında tarihi skor almışsın, rakibin farklı yenilmiş moraller düşük şu maçı kesin kazanmak gerekirdi, özellikle de farklı kazanmamız gereken bir maçtı. umarım bu maç şl maçımızı da etkilemez

Mesaj tarihi:

Sampiyonluk gidecekse gitsin cok umurumda degil benim sahsen. FBnin bilmemkac yillik aglamasi kesilir en azindan. Ozellikle TFF ayan beyan ben FByi destekliyorum diye bagirirken. 

Juve de Como'ya yenildi bu hafta, dolayisiyla rovansta hic kolay olmayacak 3 farki korumak. Goz acip kapayana kadar 3-0 olup turu bastan izler hale gelmek isten degil. Tottenham - Liverpool'u da gecelim bana yeter. Roma bir gunde kurulmadi. Eger bunu basarabilirsek, Okan bir sene daha kalsin bence. Herkesin agladiginin tersine ben Okan'i gayet yeterli goruyorum basari acisindan. Ogreniyor daha onceden bulunmadigi yerleri, adim adim. 

Liebe, 23.02.2026 01:04 tarihinde dedi ki:

Var hakemi iptal etmiyor ki golü, orta hakem iptal ediyor sonuçta. 

Guzel bir nokta, zaten olmasi gereken bu ama bizim ulkemizde VAR cagirdigi zaman orta hakemin herhangi bir vasfi kalmiyor. VAR'a gidip de kararini degistirmeyen bir kez oldu sanirim kac yildir, belki yuzlerce VAR karari olmustur? 

Sistemin sacmaligi o zaten. VAR direk hakemi yonlendiriyor. Hatta hakem icin oyle bir baski ki, monitore gidiyorsun nabiz bilmem kac, kafada deli sorular gormemisin zaten sahada, etrafinda herkes bagiriyor stad atmosferi, VAR'da da hocam bak soyle durduruyorum bak bak diye mudahele ettigi zaman o karari degistirmeyecek bir hakem bu ulke topraklarinda yok. Zaten sesleri kaydediyorlar VAR'daki kafasina gore durdurup istedigi goruntuyu verip, hocam bak mudahele var bak bak degiyor dedigi zaman, yeterli degil benim icin penalti olmasina ben oyle gordum sahada dedigi gun birisi heykelinin filan dikilmesi lazim. Yanlis bile karar verse sonunda ben oyle gordum kararimin arkasindayim diyen hakemi bas taci yapacagim. 

O yuzden VAR'in mudahele etkisinin kisitlandirilmasi (ki zaten yurtdisinda oyle) ve hakemi zirt pirt cagirmamasi gerekiyor. Mesela Forest maci ornegini ondan verdim. VAR inceliyoruz dedi ama hakemi cagirmadi. Hakemi cagirsaydi muhtemelen karari degistirtecekti ama orada insiyatif alip, asiri siyah beyaz olmayan bir pozisyon icin orta hakemin kararina uyuyoruz dedi. TR de olsa biliyoruz ki zirt penaltiydi bu. Ondan sonra bakiyorsun VAR geldiginden beri GS-FB 2-3x daha fazla penalti almis. Sonra bunu yazinca diyorsunuz ki "abi xG, abi RCZ topla oynama"..gecin bu isleri ne takimlar geldi bu lige domine eden. 

Pozisyondan bagimsiz TR'de VAR'in isleyisi asiri sikintili ve istedigi gibi manipule ediyor hakemi. O yuzden bu elemanin ikinci kez yaptigi samanliktan igne bulma operasyonu dikkati cekmeli. 

• Yeni Oluştur...