xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 yaklaşık 6-7 aydır alnımda 4-5 cm bölgesel bir kızarıklık var ve halen var. şüphelenip pekte geciktirmeden hastaneye gittim dermotolojiden beni göğüs hastalıklarına sevk ettiler. öncelik sebebide bu zibidi özellikle akciğerde görülürmüş(%80). bu sırada doktor tüm kontrolleri nörolojiden, kalbe, beyin mr'ından göz vs her şeye baktırdı. akciğerde miniminnacık olduğunu gördük. kanserlede bir alakası olmadığını ama bu hastalıkla gelen hastayıda kanser riskine karşın ana kontrolleri yapıyorlarmış. bu pembemsi kızarıklık yaklaşık 60 gündür kullandığım krem halen geçirmedi. dermotolojiye zaten gideceğim tekrar ama öncesinde bu hastalık başından geçen pati ve ya yakını varsa malum özel hastane ticarethane gibi diye öğrenmek istiyorum. doktorun önerdiği ilaçta tacrolin %0.1 merhem renk değişikliği oldu bu süre zarfında ama kaybolma göremedim. antalya'da ve ya tüm istenilen kontrollerimin tüm raporları elimde mevcut uzaktanda olsa danışmamı önerdiğiniz ve ya antalyada şu bu kliniğe doktora git diyeceğiniz bir yer var mı ? ha bu arada devletede gidicem bazen devlet özelden daha doğru sonuca gidiyor çünkü.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 geçmiş olsun. romatoloji bakıyor sanırım bu hastalığa. eşe dosta bi sorayım antalya içi kim var kim yok. dip not şehir hastanesi için pek iyi şeyler duymuyorum/yaşamadım. eğitim araştırma veya tıp fak. öneririm. ayrıca ofm hastanesi ay sonuna kadar muayene ücretlerini 10 tl gibi bi kampanya yapmıştı bitmediyse bi ara sor.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 sağ olasın. benim kuzen diyetisyen, o bi ufak araştırma yaptı erdal gilgil hocayı tavsiye etmiş bazıları. açıkcası 3-4 doktor görsünde istiyorum. çok sevinirim https://avesis.akdeniz.edu.tr/erdalgilgil
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 xwhiplashx, 25.12.2024 22:42 tarihinde dedi ki: sağ olasın. benim kuzen diyetisyen, o bi ufak araştırma yaptı erdal gilgil hocayı tavsiye etmiş bazıları. açıkcası 3-4 doktor görsünde istiyorum. çok sevinirim https://avesis.akdeniz.edu.tr/erdalgilgil tıp fak. iyi de direk hocaya gözükebilmen zor oluyor bazen. özel muayeneleri oluyor bazılarının onu dene bence. 1
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 çok zor bu amcaya randevu bulmak zaten bakınmıştım. tanıdık bulucaz illa ki 1
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Çok geçmiş olsun 1
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Çook geçmiş olsun. tanıdık Uzman dr sordurdum sarkoidoz tanısı kesin konmuşsa büyük oranda bağışık sistemiyle ilişkili oluyormuş. bunu bünye kendi kendine oluşturuyormuş genelde. test ve tahlil sonucuna göre görünmeyen başka yerlerde daha küçük de oluşmuş bölgeler olabilirmiş. ilaç tedavisi ile geçmez ve iyileşme olmazsa alınması gerekli olabiliyormuş o bölgenin. (tam boy biti scan gerekli olabilirmiş çıkan sonuçlara göre) aldığım bilgiler bunlar. acil şifalar dilerim arkadaşım.. 1
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2024 GreenPeace77, 27.12.2024 17:52 tarihinde dedi ki: Çook geçmiş olsun. tanıdık Uzman dr sordurdum sarkoidoz tanısı kesin konmuşsa büyük oranda bağışık sistemiyle ilişkili oluyormuş. bunu bünye kendi kendine oluşturuyormuş genelde. test ve tahlil sonucuna göre görünmeyen başka yerlerde daha küçük de oluşmuş bölgeler olabilirmiş. ilaç tedavisi ile geçmez ve iyileşme olmazsa alınması gerekli olabiliyormuş o bölgenin. (tam boy biti scan gerekli olabilirmiş çıkan sonuçlara göre) aldığım bilgiler bunlar. acil şifalar dilerim arkadaşım.. evet bu sayede 6 organ kontrolüne girdim. 3 ayrı göğüs hastalıklarına danıştım ve hepside aynı yorumda bulundu. 3 yıl boyunca(ortak düşünce) 6 ayda 1 ilaçlı akciğer tomografisi çektirip kontrol etmek doğru dediler. ilk kontrollerde ise kanser tanısı olabilir şüphesiyle 6 organ kontrolü yapılıyormuş, yaptırdık. Alıntı bu konuyu açtığım sıralardan bu yana kızlarsoruyor'da bir çok kişi buldum bu hastalığı şu anda hala yaşayan ve özellikle bağışıklığı kuvvetli tutmak için doğal beslenme, keçiboynuzu pekmezi, karabaş otu çayı ayrıca dr. savan günay'ın kendi kompleksi olan Magnanova7 vitamin(artık bir çok muadil var ama genel olarak insanlar bunu tercih etmiş). şahsen genel olarak tıbbın sonuçlandıramadığı bir hastalık tipi olduğu için bu süreçte düzenli diyet yanı sıra birazda olsa geleneksel yöntemleri hayatıma kazandıracağım. herkese ayrıca çok teşekkür ederim hepimizin sağlığı çok iyi olsun. yine de kulağınıza bu hastalığı yaşayan, geçirmiş olan tanıdıklarınız olursa burayı yeşillendirin.
Öne çıkan mesajlar