Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 ciddi bir fark göremiyorum açıkçası iki model arasında. gerçi kaşları kalınlaştırmışlar, onu sevmedim. ilk model daha ciddi ve karizmatik bir tarza sahipti. karakterin Witcher 3'te genç olduğunu, Witcher 4'te yaşlanmış ve yüz şeklinin biraz değişmiş olduğunu düşünmek lazım. bir de farklı bir oyun motoru kullanıyorlar, o bile çok etkileyebilir.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 TAŞ GİBİ OLMUŞ YENİ VİDEODA MAŞALLAH MERMER GİBİ 1
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Yeni kaşlar Kaşlar 10 numara olmuş, esas bu ciddi ve karizmatik bone ne yaptın abi? İnsanın yüzüne dramatik ciddiyet ve karizma kazandıran birşey düz ama hafif eğimli ve orta kalın kaşlar. İnce ve yay kaşlar tam tersine bunları düşürüyor. yeni halini yapanın elleri dert görmesin, char creator olsa ben de bunu yapardım herhalde. Saç modelleri seçilebilecek mi diye konuşuyordu insanlar, belki öyle birşey olur.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Saeros, 05.06.2025 08:17 tarihinde dedi ki: TAŞ GİBİ OLMUŞ YENİ VİDEODA MAŞALLAH MERMER GİBİ NERDE O ESKI SÜTUNLAR HOCAM!! 2
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2025 Norak, 05.06.2025 19:08 tarihinde dedi ki: NERDE O ESKI SÜTUNLAR HOCAM!! aynen katılıyorum sana dostum eskisi gibi değil artık..... iyi forumlar
Öne çıkan mesajlar