Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 (düzenlendi) Akarı kokarı olmayan, beklenmedik abuk hatalar (yok netflix uygulaması çalışmaz oldu, kanal değiştirirken takılıp kaldı vs vs) çıkarmayan televizyon önerilerinize açığım. Rtings'den bakayım dedim de model adları falan tam uymuyor. Hangi olaylar gereksiz heves, hangi özellikler olmazsa olmazdır? TCL nasıldır? Kullanan var mı? Ne çok detay var ya, oled, qled, miniled vs vs...cidden dikkat etmek gerekiyor mu bunlara? evde şu an 10 yıllık televizyondan da gayet memnunum mesela. Düz led alıp geçsem çok mu manasız olur? Kasım 15, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 tv alırken mumkunse paneli iyi ve tamamen akılsız olanı almak mantıklı,alacagın en mukemmel akıllı tv bıle 3-4 yıl sonra uygulamalarda kasacaktır.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 miyaw33, 15.11.2024 19:44 tarihinde dedi ki: tv alırken mumkunse paneli iyi ve tamamen akılsız olanı almak mantıklı,alacagın en mukemmel akıllı tv bıle 3-4 yıl sonra uygulamalarda kasacaktır. 11 yıllık samsungum var biraz kasıyor da yani iş görüyor, yeni nesil TV'lerde sanmıyorum bu kadar kassın
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Ben de şu an 10+ yıllık samsung + chromecast ile sürdürüyorum hayatımı. Bir kere komple paneli değişti ama, ne kadar ömrü kaldı bilmiyorum. Smart tvlere özeniyorum, hele LG'nin o magic remote mudur nedir aklım çıktı görünce. Heves. 3-4 yıl sonra uygulama kasması sorununa mibox gibi aletlerle çare bulunur mu acaba ya
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 tcl var bende. şimdi fiyat algısı kalmadığı için karmaşık anlatıcam, aldığım yılı hatırlamıyorum çünkü. yeni yeni orta boy oled tvler 20k civarıyken 5.5'a almıştım. hiç önermem. çok yavaş, görüntü bok gibi. netflix desteği biten lg tv'ye (söylediklerine göre ilk akıllı tvlerden) Xiaomi Mi TV Box S taktım, uçuyor televizyon. görüntü kalitesi falan da tcl'e göre çok iyi, belki daha küçük diye bana öyle gleiyor olabilir. o yüzden tcl çok önermem.
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 bende tcl var. 55C735 sanırım. görüntü gayet iyi. çok yavaş
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 miyaw33, 15.11.2024 11:44 tarihinde dedi ki: tv alırken mumkunse paneli iyi ve tamamen akılsız olanı almak mantıklı,alacagın en mukemmel akıllı tv bıle 3-4 yıl sonra uygulamalarda kasacaktır. Su direk cok underrated tavsiye ama tabi tum tvler akilli artik, sadece TV hizliymis yavasmis uygulamalari iyiymis kotuymus cok onem vermemek lazim. Cuk kadar 20 dolarlik amazon fire stick piyasadaki tum televizyonlari 10’a katliyor hiz ve uygulama destegi konusunda. Daha iyi/pahali alternatifler de vardir. Kendinize bi iyilik yapip TV’nin “akilli” uygulamalari ile limitlenmeyin bence.
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Biz evdeki samsunga apple tv baglayinca televizyonu kullanmaya basladik tekrar. Cidden berbat smart tv app.leri.
Somon2 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Ben xbox ile kullanıyorum tv'yi 4 yıl önce aldım günde 13-14 saat açık kalıyor müzik/arka plan sesi vs. youtube üzerinden kullanıyorum genelde. Tv'nin kendi smart özelliğini sadece hdmi çıkışı değiştirmek için kullanıyorum. Zaten xbox sessiz alet açık mı kapalı mı anlaşılmıyor bir de oyun vs. açık değilken tam sessiz moda alıyor fan kapalı. 4-5 tane tv eskittim samsung lg filipis vs. hepside genelde 2-3 yıldan sonra smart tv kaldırmıyor youtube donuyor amazon açılmıyor veya çok yavaş açılıyor bence smart tv reklamı yapanlar yerine panel kalitesine bakıp tercih yapabilirsin. Bence bir üretici artık 165 ekran bilgisayar monitörü üretsin de rahatlayalım.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Ben de TCL kendi smart tv'sini kullanıyorum. Mi boxu kayınvalideye verdim torunlar gittiginde kullansın diye. TCL todtv dışında kasmıyor hiç. Tod'u da nasıl yaptılarsa mibox'ta bile sıkıntılı çalışan bir program. Optimizasyon sıfır uygulamada.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 DoruK, 16.11.2024 10:40 tarihinde dedi ki: Su direk cok underrated tavsiye ama tabi tum tvler akilli artik, sadece TV hizliymis yavasmis uygulamalari iyiymis kotuymus cok onem vermemek lazim. Cuk kadar 20 dolarlik amazon fire stick piyasadaki tum televizyonlari 10’a katliyor hiz ve uygulama destegi konusunda. Daha iyi/pahali alternatifler de vardir. Kendinize bi iyilik yapip TV’nin “akilli” uygulamalari ile limitlenmeyin bence. Paneller konusunda bilen biri bana biraz bilgi verebilirse çok iyi olacak. IPS, VA falan hiç anlamıyorum hangisinin ne artısı ne eksisi var bir paneli iyi yapan nedir kötü yapan nedir bilmiyorum.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 şu zamanda çok da önemli değil böyle şeyler ya. hepsi teknolojik olarak belli bir olgunluğa ulaştı. ilerlemiyor da pek zaten. o yüzden gözüne kestirdiğini al.
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 4k normal led tv al gitsin. Filmleri çok seviyorum, siyahlar çok iyi gözüksün dersen lg oled derim sadece. 1
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Aket-Atum, 16.11.2024 07:14 tarihinde dedi ki: Paneller konusunda bilen biri bana biraz bilgi verebilirse çok iyi olacak. IPS, VA falan hiç anlamıyorum hangisinin ne artısı ne eksisi var bir paneli iyi yapan nedir kötü yapan nedir bilmiyorum. Oda karanlik mi aydinlik mi oyun oynanacak mi spor izlenecek mi bi ton kriter var. hdr olayi da mesela samsunglar bi tek amazon prime video’nun destekledigi hdr kullaniyor kimisi sadece dolby vision (daha yaygin) kullaniyor falan, bir kac markada ikisi birden var. rtings.com da en iyi kategorileri var oraya bak bence. tldr olarak oledler goruntu kalitesi olarak en iyi ama miniledler aradaki farki azaltti. LG c3/c4 optimal gibi oled icin. TCL/Hisense gibi markalar ucuza Sony/Samsung kalitesinde qled panel sunabiliyor ama garantisine dikkat etmek lazim cunku bozulma olasiligi daha yuksek diyorlar.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 (düzenlendi) LG B4ler nasıl? Bir de hala Doğubank'tan almak mantıklı mı? Sonyler yok hiç bir yerde Kasım 16, 2024 Aket-Atum tarafından düzenlendi
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 B4 parlakligi daha az bi de port sayisi sinirli diye biliyorum ama bunlar problem degilse alinir
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Ne bela işmiş ya. Ne zaman ekranlara işim düşse zaten o mu bu mu derken arada kalıyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 hisense u6kq almistim super indirimde. eehhhh... ekmek kofte paritesine gore iyi. ama normalde cidden kaliteli tvlere gore iyi degil. iyi tv'lerin 50%ine falan aldim gerci.
Öne çıkan mesajlar