Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Selam bir kaç yıl önce sanırım 2009 gibi dinamik diye birisi burada bir konu açmıştı; dergiweb.com sitesini açtık eğer yazı yazarsanız ve yayınlanırsa işte 10 yazıya 20 tl gibi bir ödeme yapılacaktı ben o dönem 60-70 yazı yazdım ve yayınlandı genel olarak konsol oyunları üzerineydi ancak bir ödeme almamıştım şimdi aklıma geldi. bu ödemeyi ne zaman alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 ben de yazar olmuştum bi gazla oraya. yazar olur olmaz ulan kim yazacak şimdi diyip ortalıktan yok olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Sen yazı yazdın mı yazdıysan ödemeni almışmıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 ben aldım senin ödemeyi sonrada pavyonda yedim garı gızlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Afiyet olsun para içeride kalmasın dosta gitsin ankarada var mı bildik paviyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 eyw yegenim, helal ettin ya benim de üzerimden 15 yıllık yük kalktı sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 2009dan önce miydi sanki... İyi öğrenci harçlığı çıkartmıştım o dönem Ya da mastırda artık harçlık olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2024 hepsi boşluğa gitmiş galiba hiç eser yok siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 (düzenlendi) ne güzeldi ya sağ olsun 2 yıl eskişehir'de krallar gibi öğrencilik yaşatmıştı bana başta Dyna ve doruk.net sağ olsun yazar alımları devam ediyor, evden çalışarak para kazanma fırsatı için tıklayın yalnız dönemine göre iyi paralardı. 30 yazıya 50 tl bugünün 800-900 lirası yapar Ekim 19, 2024 bLackcha0s tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Beni bedava çalıştırmışlar demek herkes almış emeğinin, akıttığı alın terinin karşılığını.... ilk onedio olurda orada yazar oluruz para kazanırız araba alırız hayalleriyle başlamıştık 60 makale dile kolay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 zamaninda ai'ya yazdirmissin makaleleri, atmissin oraya. sonra gelip "kardes parami alamadim!!!" duzgun yazsaydin alirdin kardesim! bizde kimsenin parasi kalmaz! seninkini alamadiysan sorun sendedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon2 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2024 Bu da kanıtım.... ödememi almadna şuradan şuraya gitmem direniş başlatıyorum benim gibi ödemesini alamayanlar varsa eskisi gibi skype üzerinde toplanalım. sahi skype kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar