Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2025 @ahmedinejadbirebir tam aksini düşünüyorum çünkü bu oyunlar biriktirme ve ilerleme üzerine kurulu. Progress gidiyorsa neden progress yapıyorum o halde? Anathema direkt benim açımdan. D4’e de dönmüyorum poe vs’ye de gitmiyorum. Başkasının ne giydiği değil benim ne giydiğime bakıyorum, giydiğim gidecekse neden uğraştım yani. progressimin gitmesi ancak mp’de 3-5 round tamamlanınca böyle 15dk’lık uğraş limitim. 1 ay topladığım şey gidecekse hiç dokunmam o moda. @Boneben de bayağı solo oynadım hani raid filan değilse bir sıkıntı yok. Birincide buradan arkadaşlarla da oynadım o şekilde grup pvp filan da oluyor tabi ama bu sefer de başkasının ajandasına ve temposuna bağlısın onun da kendi yoruculuğu var şimdi düşünüyorum da lol.
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Sam, 18.09.2025 02:37 tarihinde dedi ki: ama bu sefer de başkasının ajandasına ve temposuna bağlısın onun da kendi yoruculuğu var şimdi düşünüyorum da lol. aynen. geçen sene Division 1'i birlikte oynayacağız arkadaş şimdi de Division 2 kurdurdu, 15. levela geldik, 5 gündür ortada değil herif 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Division'da crossplay olmaması çok çok kötü. Poe oynadığım adamlarla division oynayamiyorum biri konsolda biri xbox'ta falan diye.
Suark Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Subnautica Baldur' gate 3 No Man's Sky
Öne çıkan mesajlar