Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paris Olimpiyatlari 2024

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

@ahmedinejad ben dinledim tv'de konuşmasını, şu tablo bu tablo demiyor ama pagan tanrılar ve olimposu tasvir etmek istedik diyor.

Zaten bakarsan bu tablo da da Vinci'nin tablosuna gönderme belli ki. Yoksa gösteride genel olarak çarpıcı olma arayışı var. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

olimpiyatların daha ilk iki gününde efsane işler yaptı sporcular, bunları konuşacaklarına aman son akşam yemeğini nasıl öyle tasvir ederler bilmemne, dünyanın her yerindeki sağcılar aynı beyin tutulmasından muzdarip.

• Kustum 1
Mesaj tarihi:

GToDDBwWEAAX0ZF?format=jpg&name=4096x409

Bugün kadın voleybolun ilk maçı var, çok sakatımız olduğu için madalya şansımız düşük, iyi başlarsak iyi olur.

Ardından okçulukta erkekler takım finalleri var, Mete Gazoz hariç diğer arkadaşlar nasıldır falan hiçbir fikrim yok.

Mesaj tarihi:

Hollanda ile pek sorun yaşamamamız lazım ama bu seneki performanslarıyla emin olamıyorum. eda'nın son olimpiyatı olacak galiba, kaptana bir altın kazandıracak dirayeti gösterirler umarım - ama geçen seneki takım yok bu sene.

Mesaj tarihi:

Bronz bile zor, şu an sakat ve formsuz oyuncu çok, ebrar'ın eda'nın vargas'ın falan iyi performans göstermesi şart, üzerine ekstra katkı lazım birilerinden.

Mesaj tarihi:

geçen seneden sonra tüm takımlar vargas'a hazır geliyor, büyük oranda çözdüler ama kadın müthiş bir athlet olduğu için hala en çok sayı yapan oyuncu olabiliyor, tabii bunda riske girmeyip topu vargas'a gönderen pasörlerimiz de etkili ancak istikrarlı bir şekilde sayı alabilecek alternatif sporcular olmadan geçen seneki performans biraz zor artık.

Mesaj tarihi:

Güzel seri yaptılar maç sonu. Moralleri yüksek tutsalar alcaklar maçı. hadi bakalım

Paralelde Erkek okçular kolombiyayla kapışıyor

Nisanur Erbil, US'i yendi (eskrim kılıç), son 16'ya kaldı

3'te 3 yapabilirsek paralel müsabakalarda ne güzel olur

Mesaj tarihi:

Bu kadar zorlanmamak gerekirdi ama bu turnuva her maçımız zor geçecek belli ki, çok önemli bir galibiyet. Böyle dönmesi önümüzdeki maçlara moral olur diye umuyorum.

Mesaj tarihi:

10 metre havalı tabancada finale kalmışız bu arada. Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç'ten oluşan takım Sırbistan'la altın madalya için yarışacak. İlk madalyamızı garantiledik diyebiliriz.

Mesaj tarihi:

umarım iyi bir reality check olmuştur bizimkiler için, yaptıkları şey gerçekten müthiş, böyle bir geri dönüşten gelebilmek ama yine de az önce dediğim gibi, bu dönüşü yapmak zorunda kaldığın takım hollanda.

zehra iyileşememiş mi bu arada, sanki gelenlerin arasında vardı?

• Yeni Oluştur...