Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ben de penaltı bekliyordum, tsl izleye izleye körelmişiz. trafik polisi gibi ağzında düdükle maç yöneten hakem olmayınca akıcı bir futbol izleyebildik keyif verdi.

avrupa maçlarını izleyince tsl hakemlerinin kötülüğünün oyunun hızına etkisinin ne kadar büyük olduğu daha çok anlaşılıyor. tamam bir çok kalitesiz takım var ama hakemler de buna çanak tutuyor.

Mesaj tarihi:

Fenerbahçe, 3.5 sene önce 309 milyon euro ile başlayan Bankalar Birliği borcunun 228 milyon euro azaltılarak 82 milyon euroya düştüğünü açıkladı.

• Like 1
Mesaj tarihi:

maaş yarı yarıya ödencekmiş, iyi bari yarım sezon da olsa biraz kurtardık. satın alma zorunlu değilmiş, umarım sezon sonu temelli kurtuluruz. futbolcu olsam antrenmanlarda cengizi gördüğümde moralim bozulurdu.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

yani her iki taraf birden tsl hakemlerinden memnun değil diye biliyorum, iki tarafın da kabul etmemesi ilginç.

S-H tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

türkiye’deki hakem eyyamı (bazılarına göre şikesi) tamamen ince ince yapılıyor. sarı kart verme/vermeme ince fauller, garip VAR kararları gibi. sadece fb’nin ilk VAR uygulanmaya başladığında doğrandığı maçlara bakın. ama geri geliyoruz. bundan sonra geri durmak yok. mou da ölene kadar bizde kalsın.

Mesaj tarihi:

bence de kesin kalsın hiç değilse eğlendiriyor renkli bi karakter. amacımız avrupa'da aşama katedebilmek olmalı. lig için bi umudum yok açıkçası, bu lige liverpoolu getir 69 puanın 63'ünü alamaz.

• Haha 1
Mesaj tarihi:

Bir de bu 102 ve 99 puanı aşırı abartmaları var tarihte yok diye. E ulan zaten eskiden 18 takım vardı, şimdi 20-21 takımla lig yapıyorsun, tabii ki alınacak daha çok puan var. Tabii ki eskiden olsa 18 takımda bu puan çıkmayacaktı.

Mesaj tarihi:

sizin puanı da biraz biz belirledik, fener 85 alsa 88-90 alırdınız. valla hayat size daha güzel, 10 yıldır fener kollanıyor ama kupaları indiren sizsiniz 🙂 

• Like 2

Beceriksizligi kabul etmek de bir olay. Gs 13. olurken de sampiyon olamayan bir takim sonucta. Demek ki yapi mapi hikaye maksat bahane. Besiktas in kac var mesela 2-3 mu bu sirada. 

Sotto tarafından düzenlendi

ya dur açma 13.lüğü veya beşiktaş şampiyonluklarını. O zaman tekrar hakem veya sarı kart konusuna geçiyorlar. 

Cthulhu tarafından düzenlendi
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

haydaaaa tam kadro çıkmış bu deli, ulan ceko tadiç falan kalsaydı işte istanbulda hiç olmazsa bu ne.

koy maxiyi sola, osayiyi sağa yaldır yaldır essinler işte ileriyeye de cenk-talisca yap, göbeğe Mertyandaş misler gibi kadro olurdu

neyse kendi bilir sipeşıl van tabii...

uygarlığın göbeği Belçikada ırkçı saldırı, işte medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar...

yalnız bu Amrabatın g.tü başı fazla oynuyor her an kartlık penaltılık işler yapabilir GS maçında, umarım Djiku iyileşir ve liberoya oturur.

Shadow tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...