Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Dalga gecmeye calisiyosunuz ama orda kocaman "Super Lig'de 4000. gol" demisler, tarihimizde dememisler. Haliyle 59 oncesi yok.

Bari dogru duzgun okuyup, ona gore hatirlatma yapsaymissin 😄 

• Tesekkurler 2
  • Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

E tabii keyiflerine göre isterlerse Süper Lig oluyor. Yıldız da Süper Lig olayı o zaman, ne demeye öncesini saymaya çalışıyorsun diye sorarlar adama 🙂 Palyaço emojisinin sahibi belli. Tutarsızlığı işinize gelince bahaneye oturtmuşsunuz 🙂

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:

yıldızları süper ligden. şampiyonlukları da tüm tarihten saymaları lazım bence. 

gerçi ben yönetimin yerinde olsam 5 yıldız yerine yıldızsız formayla çıkardım o ayrı. yada ay yıldız koy daha güzel tepki olur.

• Haha 1

Eğer kural değişmediyse ay yıldız koymak yasak. BJK falan gibi direkt ambleminin içine gömülü ay yıldız yoksa sadece o sene Avrupa kupalarında ülkeyi temsil eden takım (o da belli bölgelerdeki ek amblemle) ay yıldız koyabiliyordu.

Ha, Avrupa kupalarına katıldığınız sürece koyabilirsiniz o bölgeye de izin veriliyorsa ama her sene garantisi yok.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Rewendor, 11.02.2025 18:34 tarihinde dedi ki:

Yıldız da Süper Lig olayı o zaman, ne demeye öncesini saymaya çalışıyorsun diye sorarlar adama

Buna katiliyorum. Ama BJK nin 59 oncesi 2 sampiyonlugunu sayarak yolunu acmis oldular. Madem Super Lig kurulusundan oncesine gidebiliyosun digerlerini de ver o zamana geliyo is.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Hah ona tepki ver, beraber verelim 🙂 O ayıptı hakikaten. De çözüm kafana göre yıldız eklemece olmalı.

Hatta en büyük tepki de FB'den gelmişti BJK olayında, Aziz o hafta maça takımı komple yıldız desenli formayla çıkarmıştı yıldızın anlamı kalmadı deyip.

Mesaj tarihi:
Cthulhu, 11.02.2025 20:25 tarihinde dedi ki:

Olur da başarabilirse gs bu sene şampiyon olmayı, temmuz gelmeden fenere min 1 yıldız daha eklenecek. 5-5 de yapabilirler. 

Benim hayalim TS'li TFF başkanının 2010/11 şampiyonluğunu iptal edip TS'ye vermesiydi ya. Ali Koç "-1 şampiyonlukla görev bırakan" ilk başkan olacaktı tarihte 😄 

Liebe, 13.02.2025 21:30 tarihinde dedi ki:

Kötü oyun sırasında golü bulduk nefis oldu. Faul falan da yok Yusufu pozisyonunda adamın tuttuğu yerle Yusufu temasının alakası bile yok.

skor almasını bilen bir takım oluyoruz gibi mi desek ona😂

2. gol tsl'de iptal edilirdi net. burada da 10 sayfa troll postuyla uğraşırdık.

S-H tarafından düzenlendi
  • Haha 1

doğru verilirdi, tsl'de bir takımın aleyhine hariç %70-80 böyle pozisyonlarda penaltı geliyor zaten.

ben yusuf'u da beğendim ilk yarı, nazar değmesin hızlı gelişiyor. bi tık defansif hava toplarında zayıf sanki, oynadığı bi önceki maçta da kafa toplarını çok vurdurmuştu iyi bi stoper geliyor gibi. kostic de alıştı takıma, iyi katkı veriyor.

S-H tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...