Shadow Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 talisca değil kralı gelse burdan dönmez bu lig, GS Aralıktan şampiyon oldu abicim gg kaldı ki talisca BJKdaki performasını verecek mi bakalım kaç sene dandik liglerde sürttü durdu herif kaç yaşına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Ekran görüntüsü alındı ve arşivlendi .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 ilk devre sadece 2 beraberlik almış takım , üstüne devre arası transferle eksiklerini de gidereceğini varsayarsak 8 puan fark 18e doğru gider. 16/16 yapsak bile (ki hiç umudum yok) pek ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2024 16/16 yaparsak f*töcüler darbe deniyor, onu boşver talisca şarkıcılık yapıyor abi ne yararı olabilir, nedir bu talisca ısrarı yaz döneminden beri anlamıyorum. en nesri satılırsa vedat muriç'le temas kurulacakmış, 20 tane futbolcu biliyolar dön dolaş hep aynı isimler. bu yönetim gitmeden bi cacık olmaz. 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 abi serdar ali çelik ne kadar büyük ne kadar güçlü adammış ya. inanılır gibi değil adam 1.5 senedir talisca talisca diye diye aldırdı. yazıklar olsun fenerbahçe'ye. kıçı kırık gazeteci bozuntusu kulübe hükmeder oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 son zamanlarda o da vazgeçmişti bundan da yönetimde kuş kadar akıl olmadığı için gitmiş şampiyonluğa hala para harcıyorlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Borlach, 26.12.2024 11:06 tarihinde dedi ki: abi serdar ali çelik ne kadar büyük ne kadar güçlü adammış ya. inanılır gibi değil adam 1.5 senedir talisca talisca diye diye aldırdı. yazıklar olsun fenerbahçe'ye. kıçı kırık gazeteci bozuntusu kulübe hükmeder oldu resmen çok kötü kalpli, kötü niyetli bir adam. bi gram fenerbahçe menfaatini düşünmüyor feci algıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 ben herhangi bir etkisi olduğunu düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar