Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Rewendor, 03.11.2024 20:21 tarihinde dedi ki:

TS sabaha kadar gol atsa sabaha kadar yalandan iptal edecekler, Fener'e zorla bu maçı kazandıracaklar belli ki.

Yanlış kararın VAR'dan dönmemesinin yolunu da bulmuş adam, erkenden çalıyo düdüğü, noldu? Var devreye girmedi.

bunu dedikten sonra VAR'ın 2 tane penaltı vermesi 🙂 

hakem rezaletti. zaten 16. süper lig maçıymış sanırım.

faul verilen pozisyon bence duran toplarda olan normal bir mücadele , aleyhimize verilse isyan ederdim sanırım.

aynı şekilde verilen penaltılardan ilki de bana çok penaltı gibi gelmedi.

bizim çağlar'ın pozisyonda da muhtemelen nesyri faul yapıyor diye penaltıyı vermediler. yoksa adamın eli direk çağların yüzüne geliyor , (top adamın eline çarpıyorda olabilir net göremedim onu).

verilmeyen çok bariz faullere trabzon deplasmanlarında alışkınız zaten.

oyun olarak trabzon'un ne zaman üzerine gitsek pozisyon bulduk 1-0dan sonra yine biraz fazla geride bekledik. kendi kendimize maçı riske etmiş olduk. mourinho belli ki hep böyle oynayacak yapacak birşey yok. yine kanser sezonu.

• Tesekkurler 2
Sosyal ağlarda paylaş

yusema, 03.11.2024 21:59 tarihinde dedi ki:

bunu dedikten sonra VAR'ın 2 tane penaltı vermesi 🙂 

O çok talihsiz oldu evet 😄

yusema, 03.11.2024 21:59 tarihinde dedi ki:

faul verilen pozisyon bence duran toplarda olan normal bir mücadele , aleyhimize verilse isyan ederdim sanırım.

Hah işte formalar değişse derken demek istediğim buydu.

Çağlar'ın pozisyonu o açıdan faul gözüküyor da çok pis açı, temas var mı emin olamadım dediğim gibi. Bir de solunda şarj var paralelde TS'linin üstüne bastıran.

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada trabzon tarafının hakkını vermeden geçmek istemedim, geçen seneden sonra acayip bir farkındalık kazanmışlar tebrik ediyorum. geriye düşmelerine rağmen çirkinleşmediler gördüğüm kadarıyla ve tezahürata baskıya devam ettiler şu son dk yenilgisine rağmen sahaya bir şey yağmadı. demek ki çirkinleşmeden de olabiliyormuş bu işler. tebrikler.

Sosyal ağlarda paylaş

"Maçın adamı Atilla Karaoğlan'dı. Görünmeyen adam. Sahadaki hakem sadece bir çocuk. Atilla Karaoğlan ise maçın adamı. Onu bir daha bizim maçlarımızda görmek istemiyoruz. VAR olarak da istemiyoruz. Sahada da istemiyoruz. Ben buraya gelmeden önce bir sürü şey söylenmişti bana ve ben buna inanmamıştım. Daha da kötüymüş.

Karşımızda iyi bir takım vardı ve iyi mücadele ettiler ancak biz sisteme karşı oynuyoruz. Bunları söylerken tüm Fenerbahçe taraftarı adına konuşuyorum. Bu yüzden coşkulu bir kutlama yaptık. Bana gelmeden önce hikayenin yarısını anlatmışlar. Tamamını anlatsalardı, gelmezdim.

Sistem daha da güçlü üzerimize gelirse, sözlerim uçar kaybolur. Bright'a yapılan hareket mesela. VAR hakemi o sırada kahve mi içiyordu? Görmedi mi? Ya da bizim lehimize penaltı vermesi gereken pozisyonda çay mı içiyordu? O yüzden mi görmedi? Ben buralı değilim. Siz Türklerin bunları konuşması gerekiyor. Ben değil. Yıllarca olan haksızlıkları sizin konuşmanız gerekiyor. Biz temiziz." 

- Jose Mourinho

Sosyal ağlarda paylaş

FB 2. başkanı Acun Ilıcalı da TS'nin pozisyonu için gol demiş, "bize göre gol olan pozisyonu verilmedi" diye belirtmiş. Bana fanatik diyen @Liebe utanır mı? Sanmam, utanacak olsa "GS aleyhine hiç konuşmuyor" demezdi zaten burada sayısız o konuda da yorumum varken. En azından fanatik kimmiş dahan net ortaya çıkmış oldu 🙂 Demek ki birini fanatizmle suçlamadan önce "acaba ben kendim fanatik olduğum için adamın yorumunu yanlış değerlendiriyor da ona yansıtıyor olabilir miyim" diye sormak lazımmış 🙂

@BloodBane makul insan, o belki fikir değiştirir, kusura bakma der artık belki bu yorumdan sonra.

https://gazeteoksijen.com/spor/acun-ilicali-ayricalik-degil-adalet-istiyoruz-trabzonsporun-bize-gore-gol-olan-pozisyonu-verilmedi-227147

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 03.11.2024 22:42 tarihinde dedi ki:

@BloodBane makul insan, o belki fikir değiştirir, kusura bakma der artık belki bu yorumdan sonra.

Bana gore halen ikili mucadelenin otesinde. Bence supuruyo gibi yere. Ayrica atis kullanilmadan niye yere atsin Mert kendini, hicbir mantigi yok.

Ha kaldi ki VAR in verdigi ilk penaltiyi da gorduk. Bu gol gecerli ise, alakasiz penalti ile guzel dengelediler.

BloodBane tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane, 04.11.2024 00:13 tarihinde dedi ki:

Bana gore halen ikili mucadelenin otesinde. Bence supuruyo gibi yere. Ayrica atis kullanilmadan niye yere atsin Mert kendini, hicbir mantigi yok.

Ha kaldi ki VAR in verdigi ilk penaltiyi da gorduk. Bu gol gecerli ise, alakasiz penalti ile guzel dengelediler.

Ha bu yorum farklılığı olur arada, katılmıyorum dersin, geçersin. Normal bunlar.

Yanlış anlaşılma olmasın, "Kusura bakma dersin" lafı zaten yok yok pozisyon temizmiş demen anlamında değil "fanatik olduğun için pozisyonu öyle yorumladın diye itham ettim, ama o demek ki fanatizmle alakalı değilmiş, bizim asbaşkan bile aynı şekilde yorumladı" dersin diyeydi.

Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 04.11.2024 00:19 tarihinde dedi ki:

Ha bu yorum farklılığı olur arada, katılmıyorum dersin, geçersin. Normal bunlar.

Yanlış anlaşılma olmasın, "Kusura bakma dersin" lafı zaten yok yok pozisyon temizmiş demen anlamında değil "fanatik olduğun için pozisyonu öyle yorumladın diye itham ettim, ama o demek ki fanatizmle alakalı değilmiş, bizim asbaşkan bile aynı şekilde yorumladı" dersin diyeydi.

Abi anlamamak için direndin resmen gece gece belki sabah uykunu almış biçimde anlarsın, daha 1 hafta önce düdük artıran hakem hatalarına bile yok abartı pozisyonlar, sarı görse nolacak vs.  Minvalinde mesajlar attın. Burada ortada olabilecek bir pozisyona bile gol olmadan düdük çalınıyor ayarlanmış düzen diyorsun. Keza görmedik bile biz daha pozisyon köşe atışı yaşanmadan olmuş, faul olsa bile köşe vuruşu tekrarı olması lazımmış, ayrıca düdükle beraber herkes topu bırakıyor liva eli havada falan oynatsa belki gol bile olmayacak. Üstüne 2 tane vardan penaltı geldi yani sen de kabul ettin 😀 lafım buna hocam bak ortada itiş kakış var formadan çekme var, çok basit bırakmış kendini desen sana kimse cevap bile vermez. 

Sana göre ortada pozisyon yok, fener aleyhineyse çıt çıkmıyor fener lehineyse hurrraaa saldır. Gs lehine düdük astıran hataları bile sayfalarca savunuyorsun fırsat bulunca. 

Liebe tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 04.11.2024 08:11 tarihinde dedi ki:

Abi anlamamak için direndin resmen gece gece belki sabah uykunu almış biçimde anlarsın, daha 1 hafta önce düdük artıran hakem hatalarına bile yok abartı pozisyonlar, sarı görse nolacak vs.  Minvalinde mesajlar attın.

Sarı görse nolacak demedim ki? Sarı görmesi lazımdı bir pozisyonda, ama o zaman iki sarıdan kırmızı olur varsayımı hatalı, sarısı olsa belki ikinci görmüş olduğu sarıyı görmezdi dikkatli olup dedim. Ha bunu sadece ben demedim, yorumcular da dedi, hatta ara ara instagramda karşıma çıkan ve komedi olarak yorumlarını dinlediğim Batuhan Karadeniz de dedi (kendisini otorite olarak söylemiyorum, genel varılacak mantıklı kanı bu diye diyorum). Öte yandan burada dünkü pozisyonda "faul yok diyorsan fanatiksin"den "ortada olabilecek bir pozisyon"a güncellemişsin maç heyecanı geçince 🙂 

Sosyal ağlarda paylaş

Bambaşka bir tartışma konusu o ama hiçbir futbolcu 2. Sarı karttan kırmızı yemiyormuş gibi bir anlamı var dediğinin. Görürdü görmezdi olurdu olmazdı artık herkes inancına göre yorumlasın orayı da işte bu olup olmama kısmına müdahale oluyor sürekli niyeyse 😃

Bu pozisyon özelinde okayın haksız avantaj sağladığını düşünüyorum, bence faul o formadan çekme sınırının üstünde Mertin dengesini 

Benim söylemim başka ama, pozisyonun kendisinde başta hata var sen hemen tuzlukla oo ayarlanmış bilmemne diye giriyorsun olaya. Aynı hakem biri ucuz olmak üzere 2 tane vardan penaltı verdi Üstüne.

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 04.11.2024 09:05 tarihinde dedi ki:

Bu pozisyon özelinde okayın haksız avantaj sağladığını düşünüyorum, bence faul o formadan çekme sınırının üstünde Mertin dengesini 

Ya bunu demen gayet normal. Yorum farkı, değerlendirme farkı bu. Hepimiz her konuda hemfikir olamayız zaten. Acun faul yok dedi diye de fikir değiştirecen diye bir şey yok, sana göre hala fauldür. Benim kızdığım olay sanki senin görüşün bariz %100 doğruymuş tartışmasız da itiraz ettim diye fanatikmişim gibi itham etmen. Yoksa bak kulübün yönetimi bile değil diyo. Demek ki gayet geçerli bir görüş. Ha, sana göre hala fauldür, o da gayet normal. 20 senelik profesyönel hakemler bile 40 defa izleyip aynı fikre varamıyo yeri gelince.

Sosyal ağlarda paylaş

abi hakemi geçtim de, her iki takımda inanılmaz kötü değil miydi. mert,maxim,syzmazki çok reziller. nesiri zamanla olacak gibi de bu saydığım üçlüden olmayacak gibi özellikle mert ve maxim, anadolu kulüplerinde barınamaz o kadar kötüler. maxim uzaktan izlerken zevkliydi de eminim yaptığı pas tercihleri ve gereksiz çalım denemeleri saç baş yolduruyordur. hadi syzmazki veya maxim'in yerini irfan ile doldurabilirsin de mert'in alternatifi de yok, devre arasında oraya transfer şart. osai'yi de bir ben beğenmiyorum sanırım yani koşuyor ediyor ama öyle çok ekstrası olan bir oyuncu değil bence.  

üçlü defansa dönmek için de kadro yeterli değil, yoksa kostic-osai bekleri üçlü defansta daha etkili olur gibi. 

Sosyal ağlarda paylaş

mert banada güven vermiyor. osterwolde sezonu kapatmışken sol kostic , sağ osayi şuan için ideal bekler bence.

devre arası muhtemelen takviye olur.

maxim çalım atabilen tek oyuncumuz. emre mor'un daha aklı başında olanı. çözdüğü maçlarda oldu , harcanan asistleri de oldu, fakat öne geçtikten sonra oyuna girse daha iyi olur. maxim oyundayken sürekli onun üzerinden oynamaya çalışıyoruz. 

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 04.11.2024 11:49 tarihinde dedi ki:

abi hakemi geçtim de, her iki takımda inanılmaz kötü değil miydi. mert,maxim,syzmazki çok reziller. nesiri zamanla olacak gibi de bu saydığım üçlüden olmayacak gibi özellikle mert ve maxim, anadolu kulüplerinde barınamaz o kadar kötüler. maxim uzaktan izlerken zevkliydi de eminim yaptığı pas tercihleri ve gereksiz çalım denemeleri saç baş yolduruyordur. hadi syzmazki veya maxim'in yerini irfan ile doldurabilirsin de mert'in alternatifi de yok, devre arasında oraya transfer şart. osai'yi de bir ben beğenmiyorum sanırım yani koşuyor ediyor ama öyle çok ekstrası olan bir oyuncu değil bence.  

üçlü defansa dönmek için de kadro yeterli değil, yoksa kostic-osai bekleri üçlü defansta daha etkili olur gibi. 

ennesiri bana nobreyi hatırlatıyor. ondan faydalanmak için içeri top yığmalı bir oyun oynamak lazım. bizim oyunun onunla alakası yok ama. 

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...