Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

BloodBane, 03.11.2024 20:50 tarihinde dedi ki:

Ilk pozisyona bakinca faul degil gibi gorunuyo bence de. Ama az ustten verilen acida net surukleyip itiyo. 

hakem o yüzden cart diye faul çaldı zaten, bir sürü açı var, mertin forması neredeyse başına kadar çekilmiş ama burada algı peşinde koşmak tatlı geliyor, açıp bakmazlar.

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 03.11.2024 20:21 tarihinde dedi ki:

TS sabaha kadar gol atsa sabaha kadar yalandan iptal edecekler, Fener'e zorla bu maçı kazandıracaklar belli ki.

Yanlış kararın VAR'dan dönmemesinin yolunu da bulmuş adam, erkenden çalıyo düdüğü, noldu? Var devreye girmedi.

şunu göre göre faul değil mi diyorsun? senin ne kadar fanatik biri olduğunu biliyorum da son bir şans vermek istedim 🙂

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız amrabat ve nesriyi çoook beğendim, özellikle amrabata yapılan faulun verilmemesi, üstüne terrrrrrrrtemiz müdahelesine faul verilmesi üzerine ulti açtı adam. golden 2 dk önce bizim korner çizgisinde topa bir koşuşu var sanki dakika 100 değil 10 gibi inanılmaz yüreğiyle oynadı. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadan itme filan yok da simdi. Orda bence potansiyel faul olabileceginden vermedi omzuna cikiyor adamin En Nesyri. Yoksa VAR el icin cagirirdi heralde.

Acikcasi su macin gerilime gore hakem kotu yonetti demem. Vardir 1-2 verdigi vermedigi faul sari kartta art niyetli degildi hakem.

Hakeden kazandi TS emeklilige oynayan adamlardan kurulmus baya vasatlar.

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 03.11.2024 21:17 tarihinde dedi ki:

şunu göre göre faul değil mi diyorsun? senin ne kadar fanatik biri olduğunu biliyorum da son bir şans vermek istedim 🙂

Normal karşılıklı itişmece var diyorum. 50 tane duran top organizasyonuna baksan böyle 40 tane pozisyon görürsün.

Beni fanatik görmeni de anlayabiliyorum, süregelen bildiğimiz kendi fanatizminden dolayı senle karşıt görüşte herkesi fanatik diye mimliyorsun 🙂

Mesela fanatizminin kanıtını birkaç mesaj ileride de göstermişsin:

Liebe, 03.11.2024 21:23 tarihinde dedi ki:

şu pozisyonu da atlamayalım bu arada. çağları arkadan tüm gücüyle iten mi dersin suratına vuran mı dersin hepsi bir arada.

Çağlar kendi takım arkadaşıyla kafa kafaya çarpışıyor, pozisyonda TS'liden el var mı söylemesi zor (bu açıdan var gibi duruyor ama açı kötü, başka açıdan bakmak lazım), arkadan itme dediğin kayda değer bir itme falan yok, temas var sadece. Hayatında bir kez halı saha maç yapmış, 3 maç izlemiş herkesin bildiği gibi rakibe dokunarak gözün toptayken rakibe bakmadan onun yerini anlamak için kullanılır bu temas, öyle itiş vuruş da olmaz. Öte yandan Çağlar'ın solundaki Fenerli kasten iki eliyle TS'linin omzuna bastırarak sıçrıyor, TS'linin yükselmesini engelliyor, bariz faul. Ama fanatik gözlüklerle görmemişsin bile 🙂

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

hayır o yüzden demiyorum, burada fener lehine yapılan hatalarda en fanatik adam bile hatalı karar diyebilirken sen en bariz pozisyonlarda bile gs aleyhine tek kelime laf edemiyorsun, fener lehine doğru çıkan bariz düdüklerde bile fanatiklikten gözü kör biçimde "vara gidilmesin diye yöntem bile bulunmuş oohohoh" tadında yorum yapıyorsun, buna istinaden diyorum rewciğim olay bundan ibaret.

Liebe tarafından düzenlendi
  • Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

https://x.com/Tartismalar/status/1853123780450951324

mertin formasını başına geçirmiş adam, hala karışılıklı itişme diyor 🤡

bu arada hakem her temasa faul çaldı, son dakikalarda amrabatın tertemiz top çalmasına faul verdi, amrabat çıldırdı hatta belki hırslandı işimize geldi. genel bir faul sorunu var ama

Kronometre süresi: 108 dk. Topun oyunda kaldığı süre: 40 dk. 

şu yaşanmamalı hiçbir maçta, VAR çok vakit çaldı doğru ama diğer liglerde VAR müdahaleleri bu kadar uzun sürmüyor.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane, 03.11.2024 21:36 tarihinde dedi ki:

Adami surukleyip yere indirmesine normal itisme diyosan daha diycek bisey yok zaten. Surekli fanatik degilim demende komik artik su yorumlarindan sonra.

Sürekli fanatik değilim dediğim yok, böyle bir ithamda bulunuldukça düzeltiyorum. Durup dururken söylemişliğim yok.

Buna sürükleme diyorsanız hayatınızda sürükleme görmemişsiniz. Karşılıklı itişiyorlar, Topun gelişine göre FB'li ters ayakta yakalandığı için dengesini koruyamıyor.

Sosyal ağlarda paylaş

Liebe, 03.11.2024 21:36 tarihinde dedi ki:

en fanatik adam bile hatalı karar diyebilirken sen en bariz pozisyonlarda bile gs aleyhine tek kelime laf edemiyorsun

Bu bayağı büyük iftira ya... Şurada hem forumda hem discordda GS lehine yapılan hatalarda burada kaç defa söyledim, muhtemelen burada en çok GS lehine yapılan hatayı söyleyen GS'liyimdir. Aç 3-5 sayfa öncesini oku GS topicinin en son Mertens'in kırmızısı yendiğinde sizden önce yazmıştım sanırım. Bu sezon en az 6-7 defa gördüğüm ciddi hatasını yazdım. 

Şimdi bariz yalan mı söylemek istedin yoksa yine gözünü körelttiğin için bu yazdıklarımı mı görmezden geldin bilmiyorum ama ayıp ettin.

Sosyal ağlarda paylaş

S-H, 03.11.2024 20:18 tarihinde dedi ki:

faule çok emin olduğu için çaldı herhalde ama yine de oynatıp iptal etse daha iyi olabilirdi.

https://x.com/yagosabuncuoglu/status/1853121964635816371 faul burada daha net gözüküyor, bu açıyı yayına getirmeyenler kimlerse değişmesi lazım. her maç pozisyonların daha rahat görüldüğü pozisyonlar olmasına rağmen asla gösterilmiyor.

osayi pozisyonu sarı doğru bence, ts'li çok sert gelse de  şiddetli gelmiyor. 

Bu açıdan da faul değil ya. İkisi birbirini tutuyor Mert çok basit atıyor kendisini. Böyle faul olmaz o kadar da değil. 

• Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto, 03.11.2024 20:01 tarihinde dedi ki:

Hakem erkenden caldigi icin faul olarak gordu diyorum, ama oynat tabi sonra bakarsin gerekirse. O kadar basit faul olursa herkes birakir zaten kendini ceza sahasinda.

Denswil pozisyonu da ayak acik topa vurduktan sonra ama darbeli gelmemis siyirdi gibi geldi bence sari dogruydu kirmizi agir olur ona. Samuel abartti gibi geldi biraz.

Fener ilk 15dk dan sonra daha iyi oynayan takim. Ozan Tufan rezalet. O karsi karsiyada yapilacak en kotu isi yapti. TS garip bir sekilde basiyor onde guya ama orta saha bombos ilk pasi yaptiktan sonra. SG gaz vermis ama hava gazi. Ikiyi yerse farka gider.

tekrar baktım şu pozisyona da toptan sekip gelmiş gibi, kurtarma şansı olabilecek kadar mesafe ama kırmızı ağır olurmuş. osayi mimli olduğu için burada ekstra çalışıldı ona bu akşam zaten fırsat kaçmamış gibi değerlendirdim ben de 😄

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 03.11.2024 21:41 tarihinde dedi ki:

Bu açıdan da faul değil ya. İkisi birbirini tutuyor Mert çok basit atıyor kendisini. Böyle faul olmaz o kadar da değil. 

Hah, sağduyulu birisi çıktı nihayet 👍

Bu arada triolarmış eski hakemlermiş onların yorumlarını çok seviyorsunuz. Devre arasından Ahmet Çakar'ın yorumunu koyayım istiyorsanız pozisyonla ilgili, üzülürsünüz Fenerliler 🙂

Bu da kimin fanatik olduğunu gösterdi sanırım artık.

Rewendor tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Boşa demiyorum sürekli eski hakemler şöyle dedi, bunlar böyle dedi diye koyuyorsunuz diye dedim. 97 yılına gitmenize gerek yoktu 🙂

Siz maç heyecanıyla sıcağı sıcağına bunu faul görüyorsunuz da, makul olan değil, ahmedinejat da yazmış yukarıda zaten. Diğer yorumcular ne diyo bakmadım, TS'li fanatik askerlik arkadaşı Ahmet Çakar'ı paylaşmış Instagram'dan, onu gördüm bir tek o sayede.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...